• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
A Kaptár - a teljes gyűjtemény (6 DVD) (DVD) A Kaptár - a teljes gyűjtemény (6 DVD) (DVD)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
5. Harbinger  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 21. - 19:47

Lévén az első két film független és anno nem kerültünk kékre kétlem. Az is meglepetés, hogy DVD-n kijött egybe az egész, hisz az 1-2 még SPI kiadás volt. Azt hiszem a 3. filmtől fogva lett Sony és itthon új forgalmazó Intercom, Bonton (meg ki tudja mikor ki). Lévén ScreenGEms produkció, ami Sony cég szintén külhonban van díszdoboz, de nálunk kétlem, hogy az első kettő kap valaha is BD kiadást.

4. Surtr
| 2018. január 21. - 16:57

Van akár csak egy minimális esély arra, hogy ennek a gyűjteménynek nálunk megjelenjen a BD változata? Vagy köztudott tény, hogy kizárt dolog?

3. Harbinger
| 2017. december 15. - 13:12

Egy kis termék bemutatóhoz én is kedvet kaptam. Nyár óta várom, végül Halloweenra csak megjelent és a múltkori csomagban be is rendeltem.
Egy nagy DVD tokban van mind a 6 lemez egy külső O-ringgel. Nem túl extra, de jól néz ki, bár a rajongók kedvéért lehetett volna angol nyelvű a külső tok. A lemezek szitázása megosztó, mert az első hármonról a mozis/DVD-s borítók köszönnek vissza, még a másik háromnál a meglehetősen puritán csak cím fehér alapon feketével szitázás látható. A borítón van egy baki, mert a 2. résznél angol 2.0 van jelölve, pedig 5.1 van szerencsére. Bár a kaidás ígyis kurta, mert az 5. film csak 2.0 szinkront kapott, ami ráadásul meglehetősen rossz keverésű. Néhol a dialógusokat nem érteni tisztán. Míg az első film DTS-e egész jól szól.
Végig nézve a 6 filmet tényleg esik a színvonal, vagy inkább az újdonság hatása. Az első még ütős horror, a 2. elmegy, a 3. Mulcahynek köszönhetően egész kellemes, de a 4.-től se nem ijesztő, se nem add semmi újat. Karakterek jönnek mennek, egyedül Milla Jovovich állandó. Tény, ez csak egy látványmozi, feszes ruhájó csajokkal, mutáns zombikkal és a több... A befejezésben kicsit csalódtam, spoiler nélkül félúton azt hiszük más lesz a vége ám végül mégse, ettől én befejezetlennek érzem. Valahogy olyan, akár jöhet(ne) még egy film hatás.

Egy kérdés: az 5. film végén elvileg Alice visszakapja a képességeit Weskertől, de a 6. filmben mégis olyan gyenge. Hisz a 4-ben pl. egy szempillantással - és szó szerint... - elintéz egy szakasz kommandóst.
2. Locke(d)  [ ELŐZMÉNY ]
| 2017. május 24. - 12:30

Az első két film kezdetben az SPI, majd később a GHE forgalmazásában jelent meg, míg a harmadik résztől kezdődően a Sony Pictures Home Entertainment lett a szerencsés.

1. Harbinger
| 2017. május 24. - 11:53

Javítson ki valaki ha tévedek - bár tudom nem sokakat izgat eme gyűjtemény - az eslő két film nem valamelyik itthoni független kiadó gondozásában jelent csak meg?

LAPOZÁS: 5-1 |