• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Blu-ray őrület12<br>
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Elrabolva 3. plusz üres Elrabolva trilógia gyűjtődoboz (Blu-ray)
Elrabolva 3. plusz üres Elrabolva trilógia gyűjtődoboz Taken 3 + Empty Collectors Box (xptaken)
- 60%
Szállítható: BIZONYTALAN
2.999 Ft
Eredeti ár: 7.490 Ft  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Ezt az exkluzív és limitált csomagot azoknak ajánljuk, akik a korábbi részeket már megvásárolták, és most szeretnének egy gyűjtődobozt is, amelyben a teljes trilógiát együtt tárolhatják.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az üres doboz sérülésmentesen csak akkor szállítható GLS-futárral, ha az Elrabolva 3. DVD mellett legalább még kettő hagyományos DVD-t is kérsz a kiszállítandó csomagodban. A 3 DVD-t így a kollégáink az üres dobozba csomagolva küldhetik el neked, ezzel kerülve el a doboz esetleges sérülését. Amennyiben csak az Elrabolva 3.-at szeretnéd megvenni az üres gyűjtődobozzal, kérjük, hogy válaszd a személyes átvételt! Ha GLS-csomaggal kéred csak ezt az egy terméket, az üres gyűjtődoboz esetleges szállítás közben adódó sérüléseiért nem tudunk felelősséget vállalni!

Bryan Mills (Liam Neeson) volt CIA-ügynök számára a legfontosabb küldetés mindig is a családja védelme volt. Mikor már azt hitte, minden ellenségével leszámolt, és sötét múltja nem érheti utol, egy váratlan esemény teljesen felborítja addigi nyugodt életét. Volt feleségét holtan találja otthonában, és minden bizonyíték az ő bűnösségére utal. Miközben a vérprofi Mills mindent bevet, hogy megtalálja és kiiktassa a valódi bűnösöket, a nyomába ered egy elszánt nyomozó (Forest Withaker), valamint a CIA és az FBI. De nemcsak az ő élete forog veszélyben: a lánya, Kim (Maggie Grace) is a kegyetlen gyilkosok célpontjává válik. Az exügynök felforgatja egész Los Angelest, nem törődve semmivel és senkivel. Két cél lebeg a szeme előtt: biztonságban tudni a lányát, és végrehajtani a halálos ítéletet a brutális gyilkosok felett.
Stúdió:
Játékidő:
109 perc
Gyártási év:
2015
Hangok:
- magyar - DTS-HD
- angol - DTS-HD
Feliratok:
magyar
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Blu-ray
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: