• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Az Etalon tavaszi akciója 20-30-40-50%-os engedménnyel12<br>
böngésző

Torgyán József könyvei
Xpress.hu > Könyv > Ártatlanok (Könyvek)
David Baldacci
Ártatlanok The Innocent
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Új sorozat, új hős - WILL ROBIE Amerikának sok az ellensége. Könyörtelen emberek, akiket nem tud megállítani sem a rendőrség, sem az FBI, még a katonaság sem. Az amerikai kormány ilyenkor hívja segítségül Will Robie-t, a kőkemény, hidegfejű mesterlövészt, aki sohasem kérdőjelezi meg a parancsot, és mindig halálpontosan céloz. Csakhogy Will Robie életében először - és utoljára - hibázik... Egy célját tévesztett lövéssel kezdődik minden. Robie azt a feladatot kapja, hogy likvidáljon egy olyan személyt, aki szokatlanul közel él: Washingtonban, ahol ő maga is. Ám Robie úgy érzi, valami nincsen rendben ezzel a küldetéssel, és azt teszi, ami korábban elképzelhetetlen lett volna a számára. Nem hajlandó ölni. Ettől fogva ő maga is célszeméllyé válik, és a saját kollégái elől kell menekülnie. Menekülés közben összeakad egy önfejű kamasz lánnyal, aki megszökött a nevelőszüleitől. Ám a szökevény nem szokványos eset - a szüleit meggyilkolták, és az ő élete is veszélyben forog. Robie, minden profi beidegződését félretéve, megmenti a lányt, és utána már nem tudja magára hagyni. Segítenie kell neki. Ám minél többet tud meg róla, annál erősebb lesz benne a meggyőződés, hogy egy hatalmas összeesküvés középpontjába kerültek, amely nemcsak Julie szüleinek halálára adhat magyarázatot, hanem a hatalom elképzelhetetlen csúcsaiig terjedhet. Robie-nak tehát ki kell lépnie az árnyékból, hogy megmentse védence életét... és a magáét is.
Kiadó:
Európa Könyvkiadó
Oldalszám:
576 oldal
Gyártási év:
2017

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Torgyán József könyvei
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: