Keresés

Pearl Harbor - Égi háború (2 DVD)

2007. július 30., hétfő 14:10
Nem tipikus háborús film ,innkább látványos akciómozi.
0
2006. október 5., csütörtök 11:47
"Sima" Amaray tok volt már megjelenéskor is.
0
2006. október 5., csütörtök 11:26
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ez a film mindig is sima amaray tokos volt, vagy régebben volt valamilyen "díszesebb" változata (papírtok, digipak, stb.)
Ha volt, és valaki tudna róla képeket felrakni, azt nagyon megköszönném...
0
2005. július 26., kedd 17:41
Már olvastam, és tetszett. Az a mondat nem neked szólt, hanem csak általánosságban.
0
2005. július 26., kedd 15:43
ha olvastad a tesztem a dvdextrán, akkor sejtheted, hogy én menyire vettem komolyan.
0
2005. július 26., kedd 15:21
A Pearl Harbor ellen addig nincs kifogásom, amíg nem veszik komolyan. Én mondjuk nem találtam benne olyan momentumot, amely miatt érdemes lenne mégegyszer végignézni ezt a giccses, történelmietlen nyáltengert.
0
2005. július 26., kedd 15:14
Jamamura: Így már érthetőbb, bár szerintem a rendezői változat is nagyon jó. Az egyetlen probléma a francia ültetvényen játszódó rész, amely unalmas, szájbarágós, hosszú, és még a feszültséget is csökkenti.
Enélkül több, mint félórával rövidebb lehetne a film, és sokkal izgalmasabb is. Kár érte.
0
2005. július 26., kedd 10:26
Egyetértek. Az Apokalipszis most rendezői változatában van néhány igencsak szenvedtetős rész, a Pearl Harbor viszont jó kis popkornmozi. Megfogadtam, hogy PH lesz az első film amit megnézek, amint lesz 5.1-es rendszerem, és tényleg így tettem.  Kellemes csalódás volt a rengeteg anyázó kritika után, a csatajelenet és a hang pedig önmagában legalább 4 csillag (amit aztán lehúz sokminden egyéb).
0
2005. július 26., kedd 8:28
wrack: "Jamamura: Nem kötekedni akarok, mert többnyire kedvelem a kritikáidat, és általában egyetértek a véleményeddel, de most vettem csak észre, hogy ugyanannyi csillagot adtál a Pearl Harbornak, mint régebben az Apokalipszis mostnak. Az oké, ha utóbbi neked nem nyerte el a tetszésedet, de ha az 3 csillag, akkor erre adj 1-et (mert kevesebbet nem lehet). Tényleg nem kötekedésből mondtam!!!"

de nem fogok! :) a két filmnek amúgy is vajmi kevés köze van egymáshoz, a maga kategóriájában mindkét alkotás közepes. az apokalipszis most! rendezői változatát nehezen értékelhetőnek tartom (megnyugtatlak, az eredeti verzió több csillagot érdemelne), a hipnotikus alkotás elsősorban a seggemet, s nem az agyamat zsibbasztotta. :)
0