Keresés

Forrest Gump (BLU-RAY)

2023. október 30., hétfő 2:06
nightrace írta:
Megvettem a filmet, de őszintén szólva ennyi pénzért kicsit többet vártam volna. A fekete tok elég vékony, gyenge minőségű, biztosan cseréni fogom egy jobb minőségű BD tokra. Igaz, az kék színű, de ez a legkevesebb, a borítón úgy is rajta van, hogy 4k Ultra-HD.

Ami szintén bosszant, hogy a lemeznek nincs szitázása. Ránézésre elég puritán az összhatás, a fekete tok miatt pedig értelemszerűen nincs belső borító se.
Remélem, ha megtekintem egyszer a filmet ilyen csúcs minőségben, a belbecs majd kárpótolni fog.

Kicsit késve, de bontottam a kiadványt... Én cseréltem a tokot, mert olyan volt, amilyen és meglepődve láttam, hogy a borító két oldalas (persze a belseje nem látszik a nightrace által is említett fekete tok miatt :D ). Ilyennel még nem találkoztam, de ezért nem nézem át minden kiadványomat :D :D
0
2018. november 6., kedd 14:35
Mondjuk én sem lennék szomorú, de egyelőre nem élem bele magam.
most posts by TM
0
2018. november 6., kedd 14:33
Még pár év és a Paramountot is megveszik...
most posts by TM
0
2018. november 6., kedd 14:22
Ez a következő Indiana Jones film problémája lesz, a régiek maradnak a Paramountnál.
0
2018. november 6., kedd 14:17
Nem hülye kérdés de ehhez ilyen szempontból semmi köze a Disney-nek. Az Indy filmek a Paramount-hoz tartoznak és slussz. Az hogy a Lucasfilm égisze alatt készült részlet kérdés.
0
2018. november 6., kedd 14:08
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mivel a négy Indy-film a Paramount mellett még a Lucasfilmé is, nem nehezítheti az itthoni kiadást még a Disney is? Mert azért ez szerintem különbség például egy M:I filmhez képest.
0
2018. november 6., kedd 13:30
A 4. és 5. részt nem véletlenül nem említettem mivel ezek a filmek már a BD korszakban készültek, tehát evidens volt az itthoni BD megjelenésük. Én nem gondolom hogy az Indiana filmek biztosan megfognak jelenni UHD-n magyar vonatkozással de mivel már volt precedens olyanra hogy a BD-re nem kerültünk rá de az UHD-ra igen ezért teljesen logikus lenne a Paramount részéről hogy ugyanezt megtegye az Indy sorozat első három részével is.
0
2018. november 6., kedd 13:17
A 4. és - utólag - az 5. részből is van hazai kiadás. Az előző három pedig a Ryan-nel és a Forresttel együtt még akkor jelent meg kint, amikor idehaza épp csak bimbózni kezdett a BD-forgalmazás. Ezekkel szemben az Indiana Jones idején már semmi akadálya nem lett volna az itthoni megjelenésnek, egyedül a Paramount döntése. Szóval még nem bizakodnék annyira.
most posts by TM
0
2018. november 6., kedd 12:52
Az általam felsorolt filmek sem jelentek meg BD-n magyar vonatkozással (kivétel az M:I 3 magyar felirattal amihez csak külföldről lehet hozzájutni) és mégis megjelentek UHD-n szinkronnal és felirattal. Akkor ilyen alapon az Indiana Jones filmek is megjelenhetnek UHD-n magyar vonatkozással.
0
2018. november 6., kedd 12:41
Kár, hogy nem ezekről a filmekről van szó, hanem az Indiana Jones-szériáról, aminek a kinti BD-megjelenésekor is hiába könyörgött a hazai illetékes, pont nem érdekelte a stúdiót.
most posts by TM
0
2018. november 6., kedd 12:31
Mondjuk olyan logika alapján ahogy az M:I sorozat, a Ryan közlegény és a Forrest Gump megjelent.
0
2018. november 6., kedd 12:09
Így van. S ha a Paramount nem találta érdemlegesnek a magyar vonatkozást elérhetővé tenni a korábbi hordozón, akkor most vajon mitől gondolná meg magát egy hazai szinten kb. száz darabos formátum kapcsán?
most posts by TM
0
2018. november 6., kedd 11:43
Alig morbid, hogy miután bizonyos filmek nem jelentek meg egy nálunk finoman szólva sem kellőképpen elterjedt formátumon (Blu-ray), az emberek ugyanazoknak a filmneknek a megjelenését várják egy még kevésbé elterjedt formátumon (UHD).
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. november 6., kedd 11:10
A 8K-ig valamikor talán. :)
most posts by TM
0
2018. november 6., kedd 11:00
A külföldi megjelenés nem opció, kinek van ideje állandóan azt bújni, hogy a világ melyik pontján mit adnak ki magyar nyelven? Ez már a DVD idejében sem volt pálya, legalábbis a hazai többségnek nem, márpedig ez egy hazai filmes bolt, ezért írtam így.
most posts by TM
0
2018. november 6., kedd 10:36
Pedig azok már megjelentek csak a hazai forgalmazó nem hozta be őket.
0
2018. november 6., kedd 10:14
Azt írta, hogy a régebbi filmeknél senki ne várjon csodákat.
Erre a részre reagáltam, mert ez egyáltalán nem igaz. A két említett filmet csak példaként hoztam fel.
0
2018. november 6., kedd 10:03
Az Indiana Jones filmek megfognak jelenni magyar vonatkozással? Bárcsak úgy lenne.
0
2018. november 6., kedd 10:00
De itt a Forrest Gumpról van szó. A másik kettőt meg ki sem adták.
most posts by TM
0
2018. november 6., kedd 9:45
Szerintem meg pont hogy a régebbi fimeknél lesz nagy a változás. Ott van pl az Idétlen időkig vagy az Egy becsületbeli ügy UHD kiadása, amely mellett a BD kiadás képe egy jobb DVD képminőségének felel meg.

0
2018. november 6., kedd 9:16
Én is megvettem, mert lecseréltem a a TV-m és a lejátszómat 4K-ra, hogy felkészüljek az Indiana Jones eljövetelére...
A kép elfogadhatónak mondható, szépek a színek, de semmi extra. Nem sokkal nyújtott nagyobb vizuális élményt, mint egy "sima" full HD...
Az új filmeknél már más a helyzet, de ezeknél a régebbieknél ne várjon senki csodát.
De örülünk a megjelenésnek, és várjuk a többi Paramount film kiadását!
0
2018. július 14., szombat 12:12
QUICKBOXING videó:

https://youtu.be/g4FsgyJO1Ds
0
2018. július 5., csütörtök 11:09
Ó, ha ez adja a feelinget, akkor szuper! Marad a DVD. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. július 4., szerda 23:41
Azert jobbra szamitottam. Nagyon valtozo a kepminoseg.
0
2018. július 4., szerda 23:13
Egyébbként mi a probléma a képpel?
0