Keresés

Jurassic Park 3. - limitált, fémdobozos változat (2018-as steelbook) (BLU-RAY)

2019. február 15., péntek 23:36
Arra emlékszem, hogy az Elveszett világ bemutatása után olvastam nem sokkal, és fel voltam háborodva, hogy semmi köze a filmhez :D
0
2019. február 15., péntek 23:34
Én háromszor is az elsőt :) sztem elő is veszem újra. Viszont a második elég volt egyszer, nem is emlékszem, mi volt benne, annyira nem kötött le tizenévesen. Ideje lenne újra megpróbálkozni vele, hátha jobban tetszene.
0
2019. február 15., péntek 22:43
Kimagyarázva, igen. Senki nem olvasta a regényeket? :)
most posts by TM
0
2019. február 15., péntek 20:56
A Szörnyek szigetében kimagyarázva...
0
2019. február 15., péntek 12:12
És mindezt a szörnyek szigetében kimagyarázva, vagy kiadták az első könyv módosítását?
0
2019. február 15., péntek 8:31
Felülírja a halált súlyos sérüléssé módosítva.
most posts by TM
0
2019. február 15., péntek 8:13
És azt hogyan teszi?
0
2019. február 15., péntek 2:22
meghamisítja CRICHTON az előző regény végét
most posts by TM
0
2019. február 15., péntek 2:21
Sőt Ian Malcolm is meghal az első könyv végén. Mivel a filmverzióban túléli, ezért az azután íródott folytatásban szimplán meghamisítja az előző regény végét, azért, hogy Malcolm szerepelhessen a könyvfolytatásban, ahogyan nyilván a filmbeli életben maradás miatt a nézők is várták vissza a következő filmbe.
most posts by TM
0
2019. február 14., csütörtök 21:36
Én is olyan idősen olvastam, időnként jól be is szartam tőle. Nyilván nem egy trancsírozós cucc, de Nedry-t és dr. Wu-t konkrétan élve kibelezik és megeszik, Hammondnak átharapják a torkát, ilyesmik.
0
2019. február 14., csütörtök 21:22
A könyv ilyen durva? Nem emlékszem, pedig mennyiszer olvastam 10 éves koromban mikor is ajádékba kaptam mikulásra.
0
2019. február 14., csütörtök 20:15
Ott a könyv, abban szakadnak a testrészek, omlanak a belek.
0
2019. február 14., csütörtök 19:23
Majd reboot-olják később és akkor fröcsöghet vér, karmolódhatnak le az arcok, tépődhetnek ki a belek és reüphelnek a karok. Bár szerintem ettől rosszul lennék. De miért is ne...
0
2019. február 14., csütörtök 18:59
Igazad van, sajnos. Kár, pedig a Jurassic Park/World témájából kifolyólag magától értetődő lenne szerintem ez a 18-as karikás tudományos-horror-dolog.
0
2019. február 14., csütörtök 18:28
A vértelenséget nem szabad számonkérni, mivel ezek a filmek gyerekeknek is készülnek. A Jurassic-filmekből sosem lesz horror.
0
2019. február 14., csütörtök 17:49
Na, megnéztem csak a Jurassic World 1-2-őt (bár olvastam, hogy lesz harmadik rész is...). Az első film oké volt, elszórakoztam rajta, s talán ennél a harmadik Jurassic Park-mozinál is jobban tetszett, Chris Pratt pedig szimpatikus és vagány; de a második, a Bukott birodalom... hát, az vulkánostul, dinó-árverésestül, Indoraptorostul, és felesleges Goldblum-kameóstul alaposan megbukott nálam, mivel az egy némely jeleneténél az előző JW-öt másoló, nevetségesen vértelen dinótámadásokkal teli, Zs-kategóriás gagyi lett már, nagyon idegesítő mellékszereplőkkel!
0
2018. július 29., vasárnap 15:36
"Pénzzel nem játszanak csak minden mással." -Igen, ezt jól mondod!
0
2018. július 29., vasárnap 14:52
Újra lehetne komponálni a valódi sztori szerint tudományos-fantasztikus-horror-ra. Persze minek kockáztatnák meg? Pénzzel nem játszanak csak minden mással.

Nem rossz a Jura World széria sem, nem tökéletes nyílván, de ez annyira nem zavar. Meg amúgy is Bryce Dallas megasszonyosodott szóval pláne.
0
2018. július 29., vasárnap 12:44
A Jurassic-összesítés:

Akkor: Az első Jurassic Park-ot szerintem (majdnem) pontosan a Crichton-könyv szerint kellett volna inkább leforgatni, amely így családi kalandfilm helyett egy tudományos-fantasztikus-horror lett volna (legjobb példám erre: -spoiler! a főgonosz üzletember, Hammond -igen, gonosz, és nem az a kedves, de paprikajancsi Mikulás-utánzat, akit Spielberg filmjében látunk-, brutális módon, de megérdemelten, a saját teremtményei áldozatául esik benne, akárcsak pl. Brando figurája, a Dr. Moreau szigetében); de muszáj volt ugye ezeknek az ötlethiányos hollywoodi barmoknak megint teljesen átírni az eredeti alapot. De mindegy, így is jó...

A második "(dinó)bőrlehúzás", az Elveszett világ pedig gyenge lett szerintem, Goldblum -akinek az író "feltámasztotta" a karakterét a 2. regényben (úgy van, a filmben Jeff által játszott szófosó tudós is odaveszett eredetileg az első könyvben)...-pedig idegesítő.

u.i.: A Jurassic World-filmeket, Chris Pratt-el, nem láttam, s nem is igazán érdekelnek.
0
2018. július 29., vasárnap 11:32
Nincs mit szégyenkeznie ennek a résznek. Anno DVD-n ezt vettem meg a részek közül elsőként - bár a többi nincs meg azóta sem, de ez más történet :) Emlékszem a dínós jeleneteknél többször vissza léptették és újra néztem.
0
2018. július 29., vasárnap 10:15
Tudom, a legtöbben nem szeretik a harmadik részt, de nekem ez a  kedvencem a JP-filmek közül.
0
2018. június 14., csütörtök 13:13
Unboxing/Kicsomagolás:
https://youtu.be/Y0V1BH97rq8
0