Lehet, hogy nem is akciós filmek, hanem akciófilmek?:O
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. július 16., kedd 22:22
300
Én is megrendeltem ezt az akció kezdetekor a Meg-gel és a Rampage-el együtt.Azóta semmi.Egyikből sincs.De azért reménykedtem,de szerintem feleslegesen.Csak azt nem tudom akkor minek akciósak ezek a kiadványok?
0
2019. július 16., kedd 20:26
1394
próbáltam visszakeresni, de nem lelem az emailt amiben visszaigazolta Xpress a rendelésemet, de valahogy május környékén, ahogy "akciós" lett, nos azóta várok én is rá, hogy raktáron legyen :-D
0
2019. július 16., kedd 18:20
1303
Én még kitartók: Sherlock Holmes Árnyjáték BD-m is lett bizonytalan státuszban.
0
2019. július 16., kedd 16:44
6056
Aha az gyönyörű, akkor elengedtem a dolgot szerintem... Ready Player Zero :D
0
2019. július 16., kedd 13:26
114
Sajnos nem, pedig már május közepén leadtam a rendelést :D
0
2019. július 16., kedd 12:01
6056
Ebből kapott valaki ezen az akciós 3.990,- forintos áron valaha? :D
0
2018. november 13., kedd 17:16
352
Persze, de nyilván Zak Penn-re gondoltam :)
Amúgy jó cikk, a lényeg, hogy a könyvet mindenképp érdemes elolvasni, még azoknak is, akiknek nem jött be a film ;)
0
2018. október 18., csütörtök 23:09
8260
:)
De hát a (társ)forgatókönyvíró maga Cline volt...
Én örülök neki, hogy mindkettő elkészült, nekem ez így új jött le, hogy két történetet láttam egy univerzumban. Írtam a könyvről, ha gondolod, olvasd el.
Hát, az extrákat én tuti nem nézem meg lemez hiányában ;), ami azért sugallja mennyire jött be ez a változat. Nyilván más a hatás, ha az ember előbb találkozik a filmmel és csak utána a könyvvel mint fordítva. Így nagyon fájó volt a downgrade, papírmasé figurák a könyvhöz képest, oasis-ban már gazdag főhős, leredukált, megváltoztatott próbák (autóverseny? micsoda különleges ötlet!), hiányzó helyszínek stb...
Amit én a neten találtam, az alapján a forgatókönyvíró írta át a dolgot, bár Spielberg hatását ott is írják (mondjuk nem értem, hogy miért zavarta a saját dolgainak megjelenése, ha egyszer tényleg akkor azok voltak a menők)...
Az nem nagyon fog kiderülni, Cline mit gondolt, de elképzelem, hogy valami ilyesmit gondolhatott, h b*sszus, Spielberg viszi vászonra a könyvem, ki vagyok én, hogy beleszóljak - amit meg is értenék :)
Szóval sajnálom, mert nagyon vártam a könyv alapján a filmet, és bár sejtettem, hogy nem lesz minden úgy megvalósítva, de ennyire gyengítettet nem vártam :( Fordítva lehet más lenne a véleményem.
0
2018. október 16., kedd 4:00
8260
Zseniális volt...
Én ezek után a filmet nem a könyv kiherélésének élem meg, hanem az OASIS egy eltérő végigjátszásásnak. :)
Nagyon-nagyon-nagyon eltérőnek - de nem kevésbé jónak és szórakozatónak. Szerintem Ernest Cline rohadtul élvezhette, hogy újraírhatta a könyvét, ugyanazt a történetet elmesélhette mégegyszer, máshogy. Hatalams a faszi.
Nézés közben örültem a TS-nek, de most azon agyalok, mekkora lett volna, ha bejátsszák a Dirty Deedset... :)
0
2018. szeptember 22., szombat 16:54
8260
Nézd meg a film extráit és minden kérdésedre választ kapsz.
Spielberg, miután úgy érezte, túlságosan is a saját munkásságát kellene előtérbe tolni, az íróval maximálisan összedolgozva, némileg saját élményeit, kapcsolatait (Kubrick) felhasználva átírta a könyvet.
0
2018. szeptember 22., szombat 3:35
352
Én mindenkinek ajánlom a könyvet, akinek nosztalgiát okoznak a 80-as évek szgépes játékai és filmjei. Sajnos a film lényeges dolgokat kihagyott a könyvből, vagy másképp történtek dolgok, gyakorlatilag kiherélve a könyvet. Picit talán sok a könyv elején a retró-névsorolvasás, de utána jó lesz.
Minimális FILM/KÖNYV SPOILER lehet: Azt még valamennyire el tudom fogadni, hogy (részben) a mai fiatalok kedvenceihez igazították a filmet, viszont akkor nem értem a "Kubrick" jelenlétet, ami nincs a könyvben...
0
2018. szeptember 22., szombat 0:12
874
Tegnapi napon sikerült megnéznem a filmet. Továbbra is szórakoztató, a hossza ellenére nagyon gyorsan vége. Szinte fel sem tűnt... Ajánlom mindenkinek.
A kiadvány pedig nagyon szép. A fémdoboz tetszik, az angol hang korrektül szól, a felirat is csak néhol hibás. A 3D változatról nem tudok nyilatkozni, mert ezen lemezek ritkán kerülnek a lejátszóba...
Szerintem ajánlott vétel.
0
2018. szeptember 20., csütörtök 14:08
2405
UNBOXING videó (a steelbook ugyanaz, bár a kiadás nem):
Most néztem újra a mozi után. Úgy emlékeztem, hogy ott tetszett. De most ha lehet, még inkább bejött. Szerintem hamarosan újrázni fogom.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. augusztus 25., szombat 16:33
2693
Köszi! Tényleg egyszerű, de a lényeg rajta van.
0
2018. augusztus 25., szombat 16:14
52685
S az még kismiska a regényhez képest! :)
most posts by TM
0
2018. augusztus 25., szombat 14:21
7074
Nekem a film is olyan volt. :)
0
2018. augusztus 25., szombat 14:04
8260
Ez jó:
"brazíliai portugál, kanadai francia, latin-amerikai spanyol"
... tisztára bábeli zűrzavar, egy magyar kiadványon :)
0
2018. augusztus 25., szombat 11:16
8851
Képek a kiadványról:
0
2018. augusztus 24., péntek 22:51
1333
"Milyen a steelbook?"
Nekem kifejezetten tetszik. Ahogyan Te is írtad, a "TRON" hangulatot, a 70-es, 80-as évek, mai szemmel nézve kezdetleges 3D animációjának a világát remekül idéz.
0
2018. augusztus 24., péntek 22:38
52685
Nekem tetszik. :)
most posts by TM
0
2018. augusztus 24., péntek 20:49
8851
Élőben amúgy szebb képet mutat ez a steelbook. Bár valóban jöhetett volna belőle sima műanyagtokos verzió is.