Keresés

Idézetek

2006. március 20., hétfő 17:50
Most úgy nézel ki, mint egy rakás szar lófarokkal. Nem, most már késő. Pápá picim! Pá picim. Most már nem érdekel."

Tango és Cash
0
2006. március 20., hétfő 17:39
az Alice-eshez:
és erre elindul a fazon a kamerával határozottan főhősünk felé... ha egy kést vagy egy pisztolyt tartana a kezében, sejthetnéd, mit akar, de egy kamerával?? ez benne a hihetetlen ijesztő!
0
2006. március 20., hétfő 17:38
"- Where s Alice?
- Alice who? Her name is Renee. If she told her name was Alice, she s lying. And
your name... WHAT THE FUCK IS YOUR NAME?"

Lost Highway
0
2006. március 20., hétfő 17:19

Igen. :-)
0
2006. március 20., hétfő 17:16
A Halálos fegyver 2-ben egy horrorfilmből láthatunk részletet mikor Roger lányának a reklámját várják. Melyik az a horrorfilm?

Mesék a kriptából?
0
2006. március 20., hétfő 17:02

"Most úgy nézel ki, mint egy rakás szar lófarokkal. Nem, most már késő. Pápá picim! Pá picim. Most már nem érdekel."

"- Where s Alice?
- Alice who? Her name is Renee. If she told her name was Alice, she s lying. And  
   your name... WHAT THE FUCK IS YOUR NAME?"

"Az ördög jár közöttünk. Hátra, fiú! Isteni közbelépés szükségeltetik. Az Úr nevében rúgom szét a valagatok!" (ez a film jöhetne már!)

és egy filmes kérdés
A Halálos fegyver 2-ben egy horrorfilmből láthatunk részletet mikor Roger lányának a reklámját várják. Melyik az a horrorfilm?

0
2006. február 7., kedd 23:51
Agyament Harryből volt ha vki nem tudná.
0
2006. február 6., hétfő 22:40
" Kurvára mindig van pénzem, mert egyszer csekket adtam és az adóhatóság rámszállt..." :]
0
2006. február 6., hétfő 22:34
"Ez mire volt jó? Nem tudom de marha jól nézett ki, nem?" :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. február 6., hétfő 22:23
Szenvedély. Mindanyuinkban megbújik. Alszik...vár és bár nem akarjuk, nem kérjük.. végül felkavar. Kinyitja száját.. és üvölt.
Beszél hozzánk, irányít, a szenvedély uralkodik rajtunk. Mi pedig engedelmeskedünk.. hisz, mi mást tehetnénk.
A szenvedélyből merítünk a legjobb pillanatainkban. A szerelem örömében,a utálat tisztaságában és a fájdalom extázisában.
Néha elviselhetetlenül fáj.. Ha élhetnénk szenvedély nélkül talán ismernék valamiféle békét, de üresek lennénk. Üres szobák.. sötétek és nyirkosak.
Szenvedély nélkül igazán halottak lennénk..
0
2005. október 10., hétfő 3:52
Azt hittem könnyű lesz, de hát akkor a megoldás: Az ember aki ott sem volt (2001) A Coen film... :-Ö
0
2005. október 4., kedd 2:34
Tévedtem. :-(

Segítség: Fekete-fehér, és egy fodrászról szól.
0
2005. október 3., hétfő 8:12
"Jefferson ráérsz?....Marcyval kefélsz?....Miért puska van nála?" :D

Szex reggel...uhhh....Szex Marcyval...brrrr....Szex reggel és Marcyval..áhhh.
0
2005. október 3., hétfő 5:26
"Béleld tollal a fészkedet,
legyen az életed élvezet!
Nem lesz több gondod, ha pénzed van
a Glenborough-takarékban!" :-)
most posts by TM
0
2005. október 3., hétfő 4:01
Fogadunk hogy holnap, legkésőbb délig kitalálják? :-))
Biztos hogy te is láttad!
0
2005. október 3., hétfő 3:51
Ezt most hallom először...
most posts by TM
0
2005. október 3., hétfő 3:29
Ez remélem könnyű lesz...

- Ez a haj...
- Igen.
- Gondolkodtál már rajt?
- Miről beszélsz?
- Mitől nőhet? Csak nő folyamatosan.
- Ja, még szerencse mi?
- Nem. Úgy értem ez a testünk része, és levágjuk, és kidobjuk.
- Eddie... Megijeszted a gyereket!
- Levágom a haját, és a koszos padlóra dobom.
- Mi van?
- Összekeverm egy kis házi porral.
- Mégis mi a francról beszélsz?
- Semmi, hagyjuk!
0
2005. október 1., szombat 19:18
Pernye András
0
2005. október 1., szombat 19:11
Emlékszel még, hogy kik voltak a zsűriben? Petrovics Emil, Szinetár Miklós, Major Tamás, a többiek neve nem ugrik be, rémlik valami András is, de már nem jut eszembe...
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 19:06
Én arra emlékszem, mikor néhai Major Tamás megbírált egy versmondót. Petőfi egyik verséből idézett: "Még nyílnak a völgyben a kerti virágok...". Aztán valami olyasmit mondtt, hogy "Maga viszont így mondta...". S azzal megismételte ugyanazt a verssort, szerintem tök ugyanúgy. Utána megkérdezte szerencsétlen versenyzőt: "érzi a különbséget?" (Persze az is lehet, hogy ez az egész már egy paródiában volt így.)
0
2005. október 1., szombat 19:03
:-))) Mikor ezt tanultuk általánosban, épp akkor zajlott a televízióban egy "Ki mit tud?" a szokásos zsűrivel, és szegény Major Tamással kapcsolatban mindig a fenti idézetet hoztuk elő.
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 18:59
"...mi zúg?
... mi éji dal London utcáin ez?
Felköttetem a lord-majort,
Ha bosszant bármi nesz! "
0
2005. október 1., szombat 18:56
"Ki kopácsol ott fenn a fán?
Én is lekopogom, harkály komám,
hogy lesz új szekerem, lovastól,