Keresés

David Attenborough: A madarak élete (3 DVD)

2007. január 26., péntek 21:19
Köszi, csak azt hittem két féle borítóval van, és választhatok.... :)
0
2007. január 26., péntek 19:12
A kiadvány 3 lemeze digipackben van, az egész pedig egy papírtokba lett beletéve. Amit az Xpress-képen látni, az a papírtok nélküli digipack. És: a színe NEM fekete, hanem nagyon, nagyon haragos-, illetve mérgeszöld. Csak jó fényviszonyok mellett egyértelmű. A külső papírtok színe a fehér. Tehát mindegy, melyik tetszik, mindkettőt megkapod. Magánvéleményem az, hogy nem ez a szín a lényeg, hanem ami a lezeken van: a varázslat! ;-)
0
2007. január 26., péntek 18:53
Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy ez a kiadás mindíg fehér borítós volt-e, vagy volt belőle ilyen fekete tokos változat is, ami itt xpressen a képe. Az az igazság, hogy ez nekem jobban tetszik mint a fehér...

Előre is köszi a választ!
Üdv: Enny
0
2005. november 25., péntek 16:58
Kedves Bbalázs!

Sajnos az Emlősök élete az idén nem fog megjelenni ( a szinkront sajnos nem készült el időben). Várhatóan jövő év elején kerül ki a boltok polcaira.
0
2005. november 25., péntek 16:04
Xpress-től kérdezném, de más is válaszolhat, ha tud valamit:
A madarak élete című kiadványban volt egy füzet, ami novemberre ígérte az emlősök élete című sorozatot, van már konkrét időpont a megjelenésre?
Előttem írták, hogy várható a többi Attenborough film is, lehet erről tudni valamit?
0
2005. november 25., péntek 16:03
Xpress-től kérdezném, de más is válaszolhat, ha tud valamit:
A madarak élete című kiadványban volt egy füzet, ami novemberre ígérte az emlősök élete című sorozatot, van már konkrét időpont a megjelenésre?
Előttem írták, hogy várható a többi Attenborough film is, lehet erről tudni valamit?
0
2005. október 14., péntek 16:08
Akinek megvan írjon róla valamit légyszi. :] A kiadásról, képről, hangról...stb...
0
2005. október 11., kedd 15:05
16-án lesz a szülinapom. Arra szerettem volna, ha ideér. Azért várakoztattam a csomagom. Xpress tudnál ez ügyben valamit intézni? Ha nem, akkor küldjétek a filmeket, de megint kibaszott nagyot csalódtam.
0
2005. szeptember 12., hétfő 20:00
És ezt miből gondolod?
gyer át a chat topivba. ne offoljuk ezt szét.
0
2005. szeptember 12., hétfő 19:56
Az seX-pressnek hamarosan vége!
0
2005. szeptember 12., hétfő 19:35
deru üzenete:
"Az élő szar!

8 rongy, hogy egyszer megnézd. Ettől sokkal nagyobb filmeket nem néztek meg csak egyszer. Ti írjátok a fórumokon.

Aki bolond az vegye. Feketén lemezenként 400.-Ft."

1. Miért csak 1x nézném meg? Te azt honnan tudod, hogy én hányszor nézem meg?

2.Gratulálok a fekete piac szövegedhez. Gondolom te ott veszel mindent, csak vmelyik haverod ajánlotta az oldalt, hogy nézd meg, aztán jó paraszt módón - ami a te stílusod igaziból is valszeg - megnyílvánulsz.

3. Xpress. Az ilyeneket bannolátok ki! kinek kell ez?
0
2005. szeptember 8., csütörtök 14:01
A kedvenc természetfilmes sorozatom!
0
2005. szeptember 8., csütörtök 12:05
Köszi Xpress! Ennek nagyon örülök!!!!
0
2005. szeptember 8., csütörtök 11:49
Ez szuper!
0
2005. szeptember 8., csütörtök 11:39
Davenport: (kérdezted, hogy az ÉLET A FÖLDÖN megjelenik-e)
A Budapest Film rengeteg Attenborough-filmet ad ki a jövőben. Még idén jönnek az emlősök, a jövő évi tervben pedig szerepel az ÉLET A FÖLDÖN is.
0