Ja, és pofát vágnak, hogy cserélni kell, ezzel is megalázva a vásárlót!Én legalábbis úgy szoktam érezni magamat!Nem furcsa a pénztárosnak?
A másik dolog ezzel kapcsolatban:a múltkor ott kellett hagynom a pénzt, amit a 16 utca másodszori cseréje után inkább lemondtam a filmről!Vagyis nem adták vissza a pénzt!Még az volt a szerencsém ebben az esetben, hogy előrendelés alatt állt a Hellraiser kocka.Az mondta az eladó hölgy, hogy azt a 990 Ft-ot beleszámolják majd az utóbbi kiadvány árába!Úgy is lett!
De viszont akkor munkanélküli voltam, és kis pénz ide, kis pénz oda, ha nem vásároltam volna semmit sem, és nekem egy olyan helyzetben azt mondják, hogy nem kapod vissza a pénzt, az nekem nagy veszteség lett volna!Amellett, hogy mégiscsak milyen dolog az, hogy nem adják oda a saját pénzét, főleg ha munkanélküli?Azt mondtam is a lánynak!
Ezt csak azért hoztam fel, mert ha megrendelem a Farkasok szövetségét és Az ötödik elemet, abban az esetben is ki kell fizetnem a DVD-ket, ha lemondok inkább a kínált példányokról, magukról a filmekről, vagy ha elállok a vásárlástól?Nem mindegy ugye, hogy megmarad az a 4000 Ft, vagy csak úgy, valakinek a zsebébe kerül!(Plusz bérletem sincs, nem is telik rá, így kénytelen lennék jegyeket venni, ami nem is baj persze, csak akkor, ha feleslegesen, a semmire adom ki rá a pénzt...)