Keresés

Az ötödik elem - Extra változat (2 DVD)

2011. szeptember 16., péntek 19:34
Érdemes, ha közel vagy. De Gyulus jó messze van a fővárostól mint ahogy én is. Úgyhogy ez a személyesen vesszük át játék nem megy. Akkor már inkább irány Debrecen, mert ha jó a pálya bent lehetünk akár 35 perc alatt is.
0
2011. szeptember 16., péntek 19:31
Nekem is van bent közel 7ezrem, amit ha rendelek levonnak, csak most épp nem tudok rendelni egy darabig. A munkanélküli dolog elég ismerős sajnos. És nálam meg anyám nem nézi jó szemmel mire adom a kis pénzem:) Viszont nem cigizem, nem iszom, nem kávézok és egyéb úgymond ártalmas szenvedélyektől is mentes vagyok, ez szórakoztat ezt a kicsit tán megérdemlem még...
A munkanélküli dolog elég ismerős sajnos.
0
2011. szeptember 16., péntek 18:58
Vagyis akkor tényleg érdemes személyesen átvennem, és helyben szólni és cseréltetni, ha gond van vele?
Személyesen vetted át, és cseréltetted?A hsz.-edben való fogalmazásból ítélve postai útról lehetett szó!
0
2011. szeptember 16., péntek 18:56
Corvinus, Gyulus, tudjátok én aztán tényleg egy elvetemülten finnyás vagyok az ilyesmivel kapcsolatban, így számomra már túl nagy lenne egy ekkora sérülés, mint ami a fényképen látszik!Ha kiadok nem egy elhanyagolható, sőt a fizetésemhez képest meglehetősen nagy összeget 2 filmre egyben, egyszerre, akkor igenis legyen már tökéletes!Ennyit annak fényében, hogy 1., a fizetésem mennyi, 2., nem DVD-kre kellene elvileg költenem a pénzemet (hozzáteszem, már rég nem veszek filmeket orrba-szájba, mint vagy 2-2,5 éve!), 3., alig tudok, tudnék újraépítkezni, és 4., ebből következően és nyilvánvalóan nem is tudtam még újra elkezdeni magamra (tehát pl. ruhára, stb.) költeni (mindezt tartozás miatt, lásd A-hitel), megérdemlek, azzal együtt, teszem hozzá, hogy majd másfél évig voltam összesen munkanélküli!(És emellett 11 hónapig közmunkán igaz, hogy dolgoztam, de azután is négy és fél hónapig szintén munkanélküli voltam.)
0
2011. szeptember 16., péntek 18:54
Én ma kaptam meg a második példányt, és az Xpress-nek hála úgy néz ki, utólag is visszaveszik a pántolt darabot. A mostani alapján egyértelmű, hogy van belőle pántolatlan is. A Farkasok szövetségét egyébként én offline vettem meg, az is makulátlan volt.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. szeptember 16., péntek 18:46
Senkitől sem származik infó erről a dologról!Igazából arról van szó, hogy valahogy úgy vettem le a dolgokat eddig, hogy Te vagy Ő! :-)))
0
2011. szeptember 16., péntek 18:44
Ja, és pofát vágnak, hogy cserélni kell, ezzel is megalázva a vásárlót!Én legalábbis úgy szoktam érezni magamat!Nem furcsa a pénztárosnak?

A másik dolog ezzel kapcsolatban:a múltkor ott kellett hagynom a pénzt, amit a 16 utca másodszori cseréje után inkább lemondtam a filmről!Vagyis nem adták vissza a pénzt!Még az volt a szerencsém ebben az esetben, hogy előrendelés alatt állt a Hellraiser kocka.Az mondta az eladó hölgy, hogy azt a 990 Ft-ot beleszámolják majd az utóbbi kiadvány árába!Úgy is lett!
De viszont akkor munkanélküli voltam, és kis pénz ide, kis pénz oda, ha nem vásároltam volna semmit sem, és nekem egy olyan helyzetben azt mondják, hogy nem kapod vissza a pénzt, az nekem nagy veszteség lett volna!Amellett, hogy mégiscsak milyen dolog az, hogy nem adják oda a saját pénzét, főleg ha munkanélküli?Azt mondtam is a lánynak!
Ezt csak azért hoztam fel, mert ha megrendelem a Farkasok szövetségét és Az ötödik elemet, abban az esetben is ki kell fizetnem a DVD-ket, ha lemondok inkább a kínált példányokról, magukról a filmekről, vagy ha elállok a vásárlástól?Nem mindegy ugye, hogy megmarad az a 4000 Ft, vagy csak úgy, valakinek a zsebébe kerül!(Plusz bérletem sincs, nem is telik rá, így kénytelen lennék jegyeket venni, ami nem is baj persze, csak akkor, ha feleslegesen, a semmire adom ki rá a pénzt...)
0
2011. szeptember 14., szerda 1:04
Ismerős mikor az erő nincs veled.
0
2011. szeptember 13., kedd 23:24
Először én is komolyan elgondolkodtam rajta, de nem volt már erőm hozzá... Amúgy ahol nem ragasztott, szétszedtem, és belülről is nyomtam kifelé, de tökéletes persze sosem lesz. Megmarad mementónak, az online vásárlás veszélyeiről. :\
0
2011. szeptember 13., kedd 22:49
Valóban nem vészes. Megnyomkodtad ujjal és simult egy csöppet gondolom.
Nálam ment volna vissza.
0
2011. szeptember 13., kedd 22:47
Akkor hajrá! Jó dolog az offline. Már kezdem elfelejteni mennyire.
0
2011. szeptember 13., kedd 22:15
Amúgy pedig nem is lett volna szép dolog leleplezni egy fórumtársat....
0
2011. szeptember 13., kedd 22:06
Rosszak az infóid! Kitől származnak,ha szabad kérdeznem?
0
2011. szeptember 13., kedd 21:59
Hm.Pedig úgy tudtam! :-O
0
2011. szeptember 13., kedd 21:20
He-he.Ha ezzel arra próbálsz utalni,hogy én vagyok Kaine,eléggé mellényúltál Sherlock. :)
Bár én lennék H. Tomi! :)
Ja,és mano sem én vagyok!  :)
0
2011. szeptember 13., kedd 21:11
Ja, és a képhez hozzátartozik, hogy némileg tudtam javítani a helyzeten. Közvetlenül kibontás után valamivel durvább nyomai voltak a pántoknak.
0
2011. szeptember 13., kedd 21:10
Nálam egyébként ennyi látszik a pántolásból:

És bár marhára bosszant - hiszen kifejezetten a digipakk miatt vettem meg újra, - mivel annyira nem szembetűnő a dolog, nem foglalkoztam a cserével. Bár megjegyzem, offline le sem vettem volna így a polcról...
0
2011. szeptember 13., kedd 20:52
Személyes átvételnél nézd meg helyben, és ha nem tetszik, rögtön kérheted a cserét.
0
2011. szeptember 13., kedd 20:42
Ja, személyesen venném át az Xpresstől, mint mindig! :-))) Az egyik eladóhölgy amúgy a szomszéd házban lakik! :-)
0
2011. szeptember 13., kedd 20:41
Kössssssz.

Viccet félretéve, talán jobban járnék a végeredményt tekintve, ha boltban venném meg őket, még akkor is, ha drágábbak lennének.Lásd Tomi hsz.-ét, bocsi, Kaine-ét, bocsi, Jason Todd-ét. :-)))
Ami azt illeti, ezen gondolkodok; az Örs vezér téri Media Marktban Az ötödik elemből volt régebben rendszeresen néhány példány, a Mammut béli Saturnban pedig a Farkasok szövetségéből.
Lehet, hogy holnap utánajárok ezeknek...
0
2011. szeptember 13., kedd 19:17
Semmi extra. Megrendeled elküdik kibontod, sokkot kapsz(poén:), boszankodsz, visszaküldöd. Másodjára már jó lesz. Vagy sokkot kapsz.
Illetőleg ezek a problémák nem jelentkeznek és örülsz, hogy megrendelted. Mint ahogy én is:)
Igen am az azért érdekes mert a tálcák a mélyedéseknél vannak a kartonhoz ragasztva. Esetemben elkenődve és ezt hittem repedés(ek)nek.
0
2011. szeptember 13., kedd 19:05
"Az enyém július végén jött, és annak ellenére pántolt volt, hogy kifejezetten kértem, makulátlan esztétikai állapotban küldjék. Ráadásul én kifejezetten a csomagolás + extra lemez miatt vettem meg újra, mivel az egylemezes már megvolt. Marhára bosszant, hogy ennyire nem vették figyelembe a kérésemet, ha rogyásig állnak készleten a hibátlan példányok... :("

"Kibontáskor a ragasztás megviccelt, azt hittem össze van repdve a tálca.

Am ebbe bele kell törődni. Ez egy nagy lutri nem több. Az egész ezen múlik milyen példányt kapsz kézbe egy filmből. Ezért nem igazán szeretem ezt a fajta gyűjtemény gyarapítási módszert."

Na, az ilyen dolgoktól tartok én!azért is kérdeztem az alábbit!Ja, és igen, Az ötödik elem kétlemezesét is tervezem amúgy innen megrendelni...Elvileg.

"Az utóbbi időben valóban lazultak itt a dolgok."
0
2011. szeptember 13., kedd 19:00
Hali!

Az alábbi hozzászólást a Farkasok szövetsége című film kétlemezes kiadásának topicjába írtam bele, és Tőletek is, Az ötödik elem-rendelőktől is kérdezem az alábbit!Idézem:

"Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni Tőletek, pontosabban azoktól a fórumtársaktól, akik az utóbbi időben, mondjuk úgy fél évben vette meg ezt a kétlemezes kiadványt, hogy milyen állapotban vettétek át?
Most gondoltam arra, hogy megrendelem itt, mert olcsó, de például Az ötödik elem című film kétlemezes kiadásának topicjában azt írta valaki, hogy pántolt példányt adtak át neki, pedig direkt a megjegyzés rovatban kérte, hogy makulátlan példányra tart igény, és csak olyat vesz át.Nem akarok hasonlóan járni, én is csak a teljes egészében hibátlan, kiváló állapotú példányt venném meg, ami szerintem érthető.A nevem is mutatja, hogy... :-)))
Előre is bízva a gyors válaszban, köszönöm!Akár maga az Xpress.hu is válaszolhat! :-)

Üdv:

A Filmmániások Istenkirálya"

Előre is köszönöm a választ, segítséget Nektek is!
0
2011. augusztus 22., hétfő 10:25
viszont nagyon szép a digi kiadvány, és mint dvd-nek, referencia a képe, no és ha vki ragaszkodik a dvd kiadáshoz, akkor ott vannak a dts hangok.
igaz a szinkron harmatgyenge(nem a szinkronhangok), még dts-ben is.
amúgy meg már joglejárt, csak az xpressnek van még belőle.

elfér az majd a bd mellett, ha egyáltalán megjelenik vmikor itthon.
0
2011. augusztus 22., hétfő 0:06
De jó is az offline játék...:)
Mikor az ember előtt ott sorakoznak a polcok tele filmekkel és az ember azt sem tudja hol kezdje.
Egyszer a debreceni Tesco-ban eltévedtem a filmek közt :D Ez hattározottan így igaz, járkáltam a forgópolcok között és mindig ugyanoda lyukadtam ki. Húznom kellett volna vlmi madzagot LOL
0