Attis: Nem a kereskedők nyomják magasra a zenei DVD-k árát. Nem szeretnék senkinek ellenreklámot csinálni, de egyelőre azért nem foglalkoztunk különösebben a zenei DVD-k kereskedelmével, mert a kiadóktól kapott átadási árak többnyire magasabbak (jóval magasabbak), mint a külföldön tapasztalt kiskereskedelmi árak. Vagyis mi, kereskedők drágábban jutunk hozzá az áruhoz, amire még a hasznunkat is rá illene tennünk, mint Gipsz Jakab, aki besétál Bécsben, vagy Londonban bármelyik vidéki lemezboltba. Ennek ellenére a jövőben elkezdjük a zenei DVD kínálat bővítését is, de a fentiek miatt nem igérhetjük, hogy ebben a kínálatban olcsók tudunk lenni.
0
2002. január 20., vasárnap 0:11
29
Engem iszonyúan érdekelnének az elérhető árú zenei DVD-k. Őszintén szólva filmes DVD-t nem is igen vennék. Nem is értem miért nyomja minden kereskedő magasra a zenei lemezek árát.
Egyébként az ausztrál EzyDVD-től 1 hónapja rendeltem meg az új Stinget és még mindíg nem jött meg! Kezdek ideges lenni...
0
2002. január 15., kedd 14:59
7
Ez már valami, örülök, csak siessetek! További jó munkát kívánok Nektek!
0
2002. január 14., hétfő 22:46
Moderátor
7449
Kedves Kovila! Lesznek. Dolgozunk rajta.
0
2002. január 14., hétfő 22:38
7
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy miért ilyen gyér az Xpress zenei kínálata?! Vagy tudtok olyan helyet, ahol van rendes választék? Bár én az Xpress-hez már eléggé hozzászoktam. Arra is kíváncsi lennék, hogy mást mennyire érdekelnének a zenei DVD-k?! Köszi:Laci