Hello, Az a Ring, amiről te beszélsz, egy dél-koreai film. Ez a film csak a feldolgozása az eredeti japán Ringunak, tehát ilyenformán nem tekinthető a sorozat részének, csupán annyira, amennyire az amerikai feldolgozások. Ezek a sorozat részei: Ringu Spirál Ringu 2 Ringu 0 Ezek feldolgozások: Ring (The Ring Virus) - dél-koreai The Ring - amerikai The Ring 2 - amerikai
0
2007. január 15., hétfő 12:34
1
hi.. még új vagyok itt... lehet hogy valaki már felvetette, de tudtommal az eredetinek nem 4 hanem 5 része van... méghozzá magyarorzságon, ha jól tudom, a 2. vagy 3. rész nem jelent meg- címe: ring virus. link: http://imdb.com/title/tt0289424/
illetve még van tv-sorozat is, ami a filmekhez tartozik, bár ez ugye nem lehet elvárni, h itt nálunk is lenyomják valahol vagy kiadják dvd-n, de azt nemértem, hogyha már 4részt behoztak hazánkba is, akkor az 5.et miért nem tudták?! vagy esetleg tévedek, s nem is tartozik ide ez a "rész"??
0
2006. július 14., péntek 0:46
457
Jól olvastam, hogy nem digi? Sima amaray-tokban 4 film? Akkor ez így mire jó? :S
0
2006. április 24., hétfő 16:11
2178
ázsia-fanoknak érdemes.
0
2006. április 24., hétfő 13:34
13392
Ez érdekes kérdés, mert szinte mindenki más részt szeret belőle. Azért abban biztosan sokan egyetértünk, hogy az első rész csodálatosra sikerült. Én még szeretem a második részt is, e kettőt meg is vettem. A nulladik rész számomra már nagyon hiteltelen, akárcsak az elsőnek szánt folytatás, A spirál, melyet egyenesen röhejesnek és az eredeti film történetéhez képest nevetségesnek tartok.
Összegezve: az első két rész miatt megéri, a további kettő inkább csak egyszer nézendő érdekesség.
Amúgy meg kíváncsi vagyok mások véleményére is.
0
2006. április 23., vasárnap 23:43
149
most akkor jó vagy pocsék a kvadrológia? érdemes beruházni rá?
0
2006. április 23., vasárnap 20:46
7252
Szó sincs arról, hogy a magyar kiadások értékeit akarnám csorbítani! Csak arra gondoltam, hogy biztos vannak olyanok, akiket érdekelnének, hogy vajon máshol milyen formában jelentek meg az adott filmek. Tehát csak látókörszélesítésnek szánom. Az már egy másik dolog, hogy például a Ponyvaregénynél-meg még jópár kiadásnál-az én szívem is megfájdult!! :-((
0
2005. szeptember 27., kedd 12:30
2341
Jajj, ne... :(
0
2005. szeptember 27., kedd 12:16
1872
Kevesebb jött belőlée a megrendelt mennyiségnél? Náalm az előrendelés után mindjárt a bizonytalan szállíthatóság következett...