A régi aranyszinû Bond filmeken láttam ilyesmit.Az viszont lejátszható volt. Egy hozzáértõ akkor azt mondta,spóroltak a ragasztón.
0
2006. november 22., szerda 22:10
7271
Igen. Érdekes viszont, hogy nálam az xtra lemez kifogástalan.
0
2006. november 22., szerda 20:20
14599
Na megnéztem, konkrétan hogy néz ki a két DVD.
Kb. mintha egy "felhő" lenne a lemezeken, és nem is fénylik.
Ez a bemattulás?
0
2006. november 22., szerda 18:51
6925
Emlékeim szerint a matt,szétfolyós külső jelentette a tönkremenetelt. Nem inkább karcos a lemezed?A smirglipapírról jut eszembe... Nyugaton persze a hibás szériát azonnal visszahívták és az addigi vevőknek is felhívták a figyelmét erre. Nálun csak egy apró cikk jelent meg pár éve valahol. Persze még az is lehet,hogy tényleg a lejátszóddal van a gond.Az ilyesmi mindig egy problémás lemeznél jön elő.
0
2006. november 21., kedd 23:25
14599
Nem esküszöm meg rá, de szerintem viszi. Amúgy meg annál a lemeznél a törlőkendővel való tisztítás eredményes.
Mondjuk néha már rendetlenkedik a Pana asztalim, lehet hogy már túl öreg (3 éves lesz pár hét múlva)...
0
2006. november 21., kedd 23:22
7271
Oké.
0
7271
MIB díszdobis lemezt Neked viszi a pléjered? Nekem ilyen téren nem volt gond vele. Csak randa.
0
14599
Mindenképpen írj, ha beszéltél velük. Előre is köszi!
Ha nem tudják cserélni, akkor marad a díszdoboz, keresem pár napja már az első rész szinkronosát, de nem találom... :((((
0
2006. november 21., kedd 23:20
7271
Én mindenképpen megkeresem holnap az IC-t, vagy telefonon, vagy emil formájában, és majd jelzek, mit sikerült megtudnom.
A díszdobozt én is megvettem volna annak idején, de mivel nekem is megvannak az egyes részek külön-külön, ráadásul ugyanazok a lemezek is vannak benne, plusz az ára is húzós volt (és talán még ma is az), így letettem róla.
0
2006. november 21., kedd 22:54
14599
Vagy beruházok a Terminátor digipackra, csak ahhoz a 2.-3.-mat el kéne adnom valakinek...
0
2006. november 21., kedd 22:53
14599
Igen, ugyanezt értem a T1 problémája alatt. Mondjuk nálam nem igazán mattulva van, hanem, olyan, mintha végighúztam volna rajta egy smirglipapírt...
A mattulás az az MIB digipacknál nálam is jelen van, most akarom majd a normál kiadásokra cserélni őket (szarért-húgyért van a Duna Plázában mindkettő).
Sajna én most nem tudok nagyon telefonálni, csehül állok a kártyámmal (nincs rajta pénz). Majd december elején, ha addig nem szóltok oda esetleg.
Szerintem nem igazán minősül OFFnak, amiket írunk, elvégre azon fáradozunk, hogy hibátlanok legyenek az MGM-filmek. :)))
0
2006. november 21., kedd 20:02
7271
Ó, jaj, remélem még igen. Ha nincs, adjanak még egy szinkronost. Az is jobb, mint a hibás.
0
2006. november 21., kedd 19:00
702
Én 2 éve cseréltettem az Intercommal a feliratos Terminator 1-emet. Ugyanez a teljes 1.lemez felület mattulás volt a hibája. Írtam egy hosszú panasz levelet Lángó Károly (jól emlékszem, hogy így hívják ?) ügyv.igazgató úrnak, mire visszaírt, hogy fáradjak be, kicserélik. Meg is történt. De, hogy most van-e még cserelemezük, ki tudja ?
0
2006. november 21., kedd 18:31
7271
Ez azt jelenti, gondolom, hogy IC sem tud majd helyette másik feliratost adni, ami jó? Csak rosszat, vagy szinkronosat, ami meg már megvan? Pénzt meg úgysem adnak vissza, igaz?! :-(
Mikey-Soft: én holnap rájuk csörrentek, kíváncsi vagyok, mit mondanak, tégy Te is úgy.
0
2006. november 21., kedd 18:11
6925
Hibás volt a széria.Külföldön is...
0
2006. november 21., kedd 17:43
7271
Lemaradt: többiektől bocs az OFF-ért!
0
2006. november 21., kedd 17:42
7271
Basszus, megnéztem a feliratos T1-emet, és undorító módon be van mattulva az olvasható fele. De csak a feature disc, extra lemez az nem. (Te is ezt érted a leváláson?) Olyan, mint anno a MIB díszdoboz lemezei tették az ezüst papírtok miatt. Azzal olyan gondom nem volt, hogy nem olvasta volna lemezt a lejátszóm (LG, PC-s), pusztán csak ronda volt. Hogy a T1-mel gond volna-e, nem tudom, nem kukkantottam bele, csak a lemezre néztem rá. Én mondjuk "CSAK" 6700-ért vettem, sőt a szinkronos is megvan, így nem maradok T1 nélkül, de akkor is iszonyúan idegesítő. Ezek után naná, hogy átpörgetem, derüljön ki, ha vmi gebasz van vele, és azért megkérdezem az IC-t, mi ilyen esetben a megoldás. Csere vagy lóvé vissza? Esetleg toll a ... fülembe! Pázzzeeeg!! :-(((
0
2006. november 21., kedd 17:17
7271
MICSODAAAA???? Leválik a hordozóréteg??? Ilyet még nem hallottam. Naná, hogy kérdezz rá, de addig ne vedd meg. Cseréljék ki. Vagy lóvé vissza. Ilyen tényleg van???
0
2006. november 21., kedd 16:24
14599
Akkor valamikor megpróbálom a közeljövőben.
Terminátor 1 cserére van sanszom? Azzal az a gond, hogy kezd leválni a hordozóréteg a DVD-kről, és lejátszhatatlanná válik lassan. Az extrák közül már pár dolgot nem játszik rendesen a lejátszóm.
Bár ha már az utóbbit cserélni kell, akkor inkább megveszem a szinkronosat belőle (pedig annó 8400.-ért vettem). :((((
0
2006. november 21., kedd 16:20
7271
Mikey-Soft, gyere át ide:
BTTF-et nekem még a kiadóban cserélték ki, hála istennek azok sem akadnak már. Fegyverek szavát nekem is blokk nélkül cserélték, igaz 3/4 évvel a vásárlás után. Elméletileg nem balhézhatnának, mert birtoklod a lemezt (mondd, hogy ajándék volt), nem loptad, ott van a kezedbe, szvsz a boltban kellene a blokk. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, véleményem. Az én esetemben nem kekeckedtek, sőt a raktáros bácsi (nagybajuszú, középkorú úr) nagyon rendes volt, aszonta, ha nem jó, menjek újra nyugodtan. Csak 11-edjére már lehet, hogy gyanús volnék. :-) Azért hívd fel őket előtte a bizti kedvéért, ne menj potyára. Sok sikert Neked!
0
2005. szeptember 29., csütörtök 1:19
7271
Hali!
Volt vkinek gondja ezzel a lemezzel? Nekem az 50. perc táján elkezd akadozni, de mindig máshol (plusz-mínusz 5 perc). Tapasztalt hasonlót vki?