Keresés

BACK TO THE FUTURE

2002. május 15., szerda 20:52
sajnos a szinkronnal kapcsolatban nincs új hír! :-( Azonban bejelentették a Trilógia hivatalos tartalmát! + kiderült hogy szeptemberben jelenik majd meg a trilógia!  Reméljük hogy nálunk is akkor fog megjelenni! :-) Aki arra kíváncsi hogy mi a DVD-k pontos tartalma az látogassson el a DVDCenter honlapjára! Ott minden részletesen le van írva!
0
2002. május 15., szerda 2:03
Az eredeti mester megvan a laborban, úgyhogy előszedhető. Kérdés itt csak az, mint sok más esetben is, hogy mennyibe fáj az a kiadónak, illetve mennyibe fáj azt újrakeverni. Remélem, hogy a beírásaitok meggyőzik a kiadót (bár szvsz nem kell külön), hogy megéri rászánni az a kis pénzmagot... :-))
0
2002. május 7., kedd 21:51
egen. a gyalog galoppnak pl. elő tudták ásni az eredeti szinkronját, ezt sem kéne baszkurálni.
0
2002. május 7., kedd 11:15
Hi! Nem nagyon értek a technikai dolgokhoz, de azt nem lehet, hogy fogják az eredeti magyar szinkront és jól felújítják? Ha az amcsik ezt meg tudták tenni számtalan klasszikus filmnél (BenHur, Spartacus stb.), illetve kihozzák most ugye a DieHard-okat dts-sel (ami zalus szerint csirke), akkor nálunk ez miért ne lenne megoldható? Mondom, nem értek hozzá, de így a káposzta is meg a kecske is, szóval szegény szinkronszínészeket sem kéne megalázni, Biff is maradna, mi meg jól örülnénk... Na?
T
0
2002. május 7., kedd 0:25
Nekem is megvan mind a 3 rész VHS-en és nálam is fenn áll a rongyánézés lehetősége! :-) Pedig nagyon nagy film! Sőt annál is nagyobb! :-)
0
2002. május 7., kedd 0:19
most éppen VHS-en megy az első része, és félő, hogy hamarosan szó szerint rongyosra lesz nézve:((
0
2002. május 6., hétfő 21:27
ki kell, hogy ábrándítsalak... ez a film azon ritka kivételek közé tartozik, ami eredeti nyelven szinte élvezhetetlen...:(

gondolom ez azért van, mert nagyon megszoktuk a magyar szinkront...
0
2002. május 6., hétfő 20:33
Lehet hogy igazad van! De én azért még reménykedek! :-))) Én nem szeretek előre leszólni semmit szóval először kijön DVD-n magyar szinkronnal (ha kijön), megveszem és eldöntöm! Ha xar is lesz a szinkron akkor még ott lesz az eredeti angol 5.1 vagy DTS! :-) Az pedig átütős lesz(ha lesz)! :-)
0
2002. május 6., hétfő 10:44
Magoo: az mindegy mennyire izgulnak mert akkor sem tudják újraalkotni a régi szinkront. Elég ha csak arra gondolok a 2-ben amikor Marty hazaér mennyi kis apró beszólás van a háttérben, amit tuti nem tudnak így megcsinálni. Hankó Attila hangja nélkül pedig Biff élettelen lesz. Így nem kell..Ide a régit...Kell az 5.1 így a fenének...
0
2002. május 5., vasárnap 22:46
A JP3 DVD-t mér majdnem visszavittem a kölcsönzőbe, mikor eszembe jutott hogy ezen van fontosann cucc is mint a JP3 :)) Leszedtem a vob file-t amiben benne van a trailer, de ki kellene vagni belole. Ha sikerul, felrakom valahova. Tudotok hozza progit? Rippelve megvan, de ugy nem az igazi ;))
0
2002. május 5., vasárnap 22:19
Az egész sorozatban a Tannen família hngja tetszett a legjobban :((
olyat tuti nem találnak már!
"Repülő DeLorean.. Ilyet se láttam már vagy 30 éve" :))
0
2002. május 5., vasárnap 20:04
Hát én nem tudom! Amíg nem hallottuk addig nem tudhatjuk! nincs igazam? Amikor csináltak a Doki és Marti szinkronhangjaival interjút akkor azt mondták hogy nagyon izgulnak mert sokan mondták hogy mennyire Yo volt a szinkron és hogy mennyire YOnak kell lennie hogy elérje a régi szintet! :-) SZóval enyhén idegeskedtek! :-) De reméljü hogy sikerülni fog a régihez hasonló szinkront kihozniuk! én még bízom benne! :-)
0
2002. május 5., vasárnap 19:01
egyetértek.
0
2002. május 5., vasárnap 11:53
Na...szóval az a baj azzal amit írtál, hogy nem lesz a régi. Doki szinkronhangja azóta még reszelősebb lett , Biff szinkronhangja sajnos meghalt :( Rudolf Péter talán még hozná a formáját, de annyi kis nüansz volt a régi szinkronban hogy azt újraklónozni lehetetlen...Legyen inkább egy mono a régivel...
0
2002. május 4., szombat 18:24
Bocsánat de én nem tudtam előbányászni ezt a fórumot és ezért csináltam egy másikat akkor ide is leírom ugyanazt: Gondoltam újra beindítom ezt a fórumot hiszen friss híreket hallottam a Vissza A Jövőbe trilógiáról! Tegnap késő este volt egy műsor az RTL KLUBon amiben arról volt szó hogy újra szinkronizálják a Vissza A Jövőbe trilógiát! Nos én ebből arra következtetek hogy azért kell az új szinkron hogy a DVD-re felrakják! Nem így volna? Nem hinném hogy csak viccből hívták volna vissza a régi szinkron hangokat! Mert el kell mondanom hogy a szinkronok nagy része a régi marad! És hogy mikor jelenik meg a DVD? Nos erre a válasz nagyon úgy néz ki hogy valamikor Augusztusban! Egyik YO barátom azt mondta hogy egy német oldalon azt látta hogy valamikor Augusztusban jelenik majd meg a trilógia! Vissza A Szinkronhoz! :-) Most hogy új szinkron készül a DVD-re kerülő szinkron (mármint ha kerül rá) akkor az minden bizonnyal DD 5.1-es lesz! Bár azt is el tudnám képzelni hogy DTS legyen! Ha a TAXInak lett akkor ennek is lehet! :-) Nos ti mit gondoltok ezekkel kapcsolatban?
0
2002. május 3., péntek 22:10
Ide..
0
2002. március 18., hétfő 12:30
Tudtok vmi új infót a trilógiáról? Jó lenne ha lenne vmi biztos..
0
2002. február 24., vasárnap 16:13
Hát ennyit a Trailerről! Most hogy a Jurassic Park 3 csúszik 3-4 hetet, a Trailerre is várhatunk! Már csak azt nem értem hogy mi lesz azzal a rakat hibás DVD-vel! Azokat is el kell passzolni vagy nem?
0
2002. február 16., szombat 21:13
Annyira nem látom tragikusnak a helyzetet. Szerintem ezek csak találgatások. Ha nem akarnák még idén kihozni, a weblapot sem indították volna el. Ezek nem olyan hasraütés-szerűen történnek.
Egyébként ha csak decemberben, vagy jövőre jelenik meg, az sem akkora gáz. Mihez képest késik a film? A be sem jelentett időponthoz? Vagy ahhoz képest, hogy már vagy négy éve létezik a DVD-formátum?
Jó lesz az a sorozat bármikor. A lényeg, hogy jön!
0
2002. február 16., szombat 20:38
Vajon késni fog a VISSZA A JÖVŐBE? Én nem tudom de a következőket olvastam a dvdcenter honlapján:

Ellentmondásos hírek a Vissza a jövőbe trilógiáról

Az utóbbi időben tisztulni látszott a köd a Vissza a jövőbe-filmek DVD-megjelenésével kapcsolatban: az idei év megjelölése után körvonalazódott az évszak, és az R1-es kiadás július-augusztusi dátumát is szinte biztosra vehettük... idáig. Pár napja ugyanis egymásnak ellentmondó híresztelések borzolják a kedélyeket: most akkor vajon később, vagy korábban jut el hozzánk a kiadás?

A Jurassic Park 3 DVD-n is megtalálható trailer szerint 2002. nyarán jelenik meg a trilógia. Ezt látszik alátámasztani az a tény is, hogy -- mint arról itt, a DVDcenteren szerdán beszámoltunk -- a Universal elindította a Vissza a jövőbe-filmek megjelenését népszerűsítő honlapját.

Egy német forrásból származó, új információ, hogy a trilógia DVD-változata 2002. júliusában jön ki Németországban. Ez mindenképpen biztató hír számunkra, viszont a tengerentúlon többen csúszásról, késésről értesültek.

Az amerikai híresztelések ugyan nem feltétlenül egyeznek meg egymással, mégis mindegyik egy későbbi megjelenésről informál. A DarkHorizons szerint a trilógia nyári kiadását törölték, és áttették 2003-ra. A The Digital Bits értesülései ennyire tragikus képet azért nem festenek, bár az előbbitől az ő változatuk sem áll messze: ők 2002. decemberi megjelenésről hallottak.

Amennyiben tényleg késésről lesz szó, elképzelhetőnek tűnik a Vissza a jövőbe trilógia moziba kerülése is. A Universal amúgy is most ünnepli az E.T. bemutatásának 20. évfordulóját (egy éven keresztül a "legendás" repülő biciklit láthatjuk az összes Universal-film előtt a stúdió logóján), a kis földönkívülit március 28-tól újra adják a mozik, természetesen nálunk is. Miért ne férne bele az idei évbe egy másik "nosztalgia akció" a Universal részéről? Így talán világossá is válna a dolog: az újbóli vetítés nyári kezdete ésszerű magyarázat lenne a DVD-megjelenés év végére, esetleg az újév elejére való halasztására...

A fentebb említettektől függetlenül egyáltalán nincs kizárva, hogy mégis minden a korábbi információk szerint alakul majd, hiszen csak a napokban lábrakelt híresztelésekről van szó. Ami azt illeti, ránk férne már valami hivatalos infó is...

Hát rám ez a hír első hallásra rémisztően hatott. REmélem hogy a www.dvdcenter.hu emberei nem haragudnak azért mert folyton tőlük veszem az infókat, de most akkor is padlót fogott az állam! :-) Ti erre mit mondtok?
0
2002. február 15., péntek 19:59
A hír igaz, én a www.dvdcenter.hu honlapján olvastam a következőket:

A Universal útjára indította a Vissza a jövőbe trilógia DVD-kiadásának hivatalos honlapját. Az oldal jelenleg 3 funkcióval bír, ebből a trailer egyelőre nem érhető el. Egy pár képet viszont már most megnézhetünk, illetve feliratkozhatunk a site hírlevelére.
A Vissza a jövőbe trilógia DVD-előzetese egyébként megtalálható lesz a nemsokára (február 26-án) megjelenő Jurassic Park 3 DVD-n is. Ami azt illeti, igen sokan várjuk már...

http://www.bttfmovie.com/  -címen elis érhetitek! A trailer itt még nincs de azon a címen amit korábban közöltem ott letölthető még mindig! Már csak egy időpont kéne! :-)
0
2002. február 14., csütörtök 10:10
Megnyílt a hivatalos DVD-oldal (www.bttfmovie.com). Képek már vannak, tű élesek. A trailer még várat magára. Egyre izgibb!
0
2002. február 6., szerda 16:50
Az oldalon látható top-lista természetesen az oldalunkon keresztül értékesített filmek darabszáma alapján áll össze, méghozzá automatikusan. Az ALL-TIME értelemszerűen az összes eddig eladott darabszám alapján áll össze, az aktuális és az előrendelési top-lista pedig az elmúlt egy hónapban leadott rendelések alapján áll össze szintén automatikusan. Az ALL-TIME tehát abszolút számokta jelent, vagyis a STAR WARS-ból eddig többet adtunk el, mint a SHREK-ből, a másik két top-lista pedig inkább a pillanatnyi rendelési hangulatot jelzi, hiszen előfordulhat, hogy ezen a listán előkelőbb helyen szerepel egy olyan film, amiből összességében ténylegesen kevesebbet rendeltek, mint egy hátrébb szereplőből, viszont az elmúlt egy hónapban többen rendelték. Sokan talán furcsának találják a dolog logikáját, de engedd meg, hogy egy példával éljek. Ha most már rendelni lehetne, mondjuk A Gyűrűk urát, a Star Wars 2-t, meg még nyolc biztos befutót, amelyek csak hónapok múlva jelennek meg, biztos, hogy pillanatok alatt ezek a filmek állnának az előrendelési top-listán, és a várható mennyiségek miatt ott is maradnának, amíg meg nem jelennek, pedig biztos, hogy lennének olyan időszakok, amikor mondjuk a Vizipók 3-ra több rendelés érkezik egy hónapon belül.
A top-listák természetesen teljesen automatikusak, nem manipuláljuk őket, és véleményünk szerint 1-2 kivétellel nagyjából a tényleges magyar piaci viszonyokat tükrözik, bár nem minden kiadó ad ki nyilvános eladási top-listát. (Az egy-két kivétel alatt olyan filmeket értek, amelyek viszonylag réteg-filmek, tehát a "hagyományos" kereskedő nem lát bennük nagy fantáziát, így nálunk aránytalanul nagyobb darabszámban kerülnek értékesítésre, mint mondjuk egy kisebb "hús-vér" DVD-boltban. Az Élet értelmé-ből például a teljes magyar piac közel egynegyedét mi adtuk el, no nem azért mert olyan eget rengetően nagy számban kelt volna el, hanem azért, mert láttunk benne fantáziát, sokat rendeltünk, a kiadó viszont keveset, és új szállítmány sem érkezett több mint egy évig.)
Az 50-100 ezer darab természetesen túlzás. Ismerve a VHS eladásokat, valóban sci-fi kategória. Ezzel azt szerettem volna jelezni, hogy ilyen mennyiségnél már nem kérdés, hogy rákerül-e a szinkron, vagy sem - és ilyen mennyiségek igenis elfogynak a közepes filmekből is a német, angol, vagy spanyol nyelvterületeken.
Egyébként nem minden a darabszám kérdése, de sokminden függ tőle. A stúdiók hozzáállásán is rengeteg múlik. A Disney, Warner, Columbia, DreamWorks nyitottak a szinkron-igényre, most, hogy a Paramount is képviselve van (szépen jól magyarul) talán a UIP-n keresztül érvényesíteni lehet az igényeket (szinkron mellé felirat, stb.), de például a Fox egyelőre keményen kitart a nagy piac, kis piac politikája mellett és szó nincs esetleges szinkronokról.
Eladási darabszámokról természetesen nem nyilatkozunk :)
0
2002. február 6., szerda 14:14
földönkívüliek...
0
2002. február 6., szerda 13:12
Xpress: Soha nem mertem megkérdezni, de most elszántam magam ( gondolom választ azt nem kapok majd). Lejjebb említetted, hogy minden filmből mindössze kb. 2000 példány fogy el és javulás DVD piacon csak akkor lenne, ha 50-100 ezer példány fogyna. Hát ez bizony jó vicc!Emlékszem mikor a Titanic video (VHS) változatából eladtak több mint 100 ezer db. még tv híradóban is bemondták olyan nagy dolognak számított. És én úgy vélem, hogy a video kis hazánkban picit jobban el van terjedve mint a DVD. Azt hiszem ez tényleg sc-fi kategóriába tartozik, mert hogy a jó büdös p... fogunk mink eladni 100 ezer DVD-t? Elmennek a p... ezek a nagy beképzelt filmstúdiók. Szóval most egy kicsit eltértem attól amit szeretnék kérdezni. Na, most itt vannak ezek a toplisták, itt van ez "top all time" lista és az eget verő kérdésem amire gondolom, hogy nem kapok választ, persze elégek a kiváncsiságtól: Mennyi példányt kell eladni, hogy a topra kerüljön egy film? És valamit még nem tudok, hogy ez a listát magyarországi viszonylatban kell érteni vagy amit tik adtatok el Xpress? Gondolom ez  most olyan kérdés, hogy mivan az 51. körzetben? Szóval...
0