Keresés

BACK TO THE FUTURE

2002. január 24., csütörtök 22:27
Magoo: köszi az URL-t, szereztél egy kellemes estét ezzel a trailerrel :]]
0
2002. január 24., csütörtök 22:21
Valószínüle igazad van Xpress! Nem kéne önzőnek lennem hogy csak magamra gondoljak, csak elragadott a hév, hiszen gyermekkorom (bár még mindig azvagyok) legmeghatározóbb filmjéről van szó! Bár szinkron nem tőlem függ! :-) Szóval akkor inkább kívánom azt hogy legyen 5.1 angol, valamilyen magyar és felirat! :-))))))
0
2002. január 24., csütörtök 22:05
A DVD-technikának köszönhetően szerencsére - ha minden jól megy - nem kell választani angol 5.1 vagy magyar mono között, lévén a két nyelv jól megfér egymás mellett. Azt hiszem, egy ilyen filmnél elengedhetetlen a szinkron, még akkor is, ha "csak" mono. Persze a feliratnak is ott a helye, ha valaki az angol 5.1-et is élvezni szeretné (és nem bírja jól az angolt). Tehát ha lehet választani, ne inkább angol 5.1, mint magyar mono, hanem angol 5.1 és magyar szinkron, plusz felirat.
0
2002. január 24., csütörtök 21:54
Félelmetesen jó és hangulatos ez a trailer. Régi, jó kis '80-as évek feeling :)) Isteni... alig várom a filmeket!!!! Minden BTF rajongónak kötelező megnézni!! :]]
0
2002. január 24., csütörtök 21:51
Félelmetesen jó és hangulatos ez a trailer. Régi, jó kis '80-as évek feeling :)) Isteni... alig várom a filmeket!!!! Minden BTF rajongónak kötelező megnézni!! :]]
0
2002. január 24., csütörtök 21:48
Pontosan ezért mondtam hogy inkább az angol 5.1 mint a magyar MONO agy tré 5.1! Az angol állítólag telesen újra lesz keverve! Reméljük a legjobakat! :-)
0
2002. január 24., csütörtök 21:32
nem egészen a témához tartozik, de az 1492 5.1-s szinkronja valami bődületesen tré: a mono hang van összevissza visszhangosítva az öt csatornán és valami gusztustalanul pattog ide-oda. a szinkron meg középről szól. eszméletlenek azok a jelenetek, mikor az indiánok hablatyolnak és mindenhonnan szól, mire emberünk válaszol rá középről, szépen, tisztán, üvöltve, ahogy azt kis hazánkban kell...
0
2002. január 24., csütörtök 20:33
Én részemről sz*rok a szinkronra, mivel most megnzéztem a DVD bemutatóját és újra bennem van az a régi feeling! :-) (Már megint DMC DELOREAN-t akarok venni!!!) Na persze ez csak vicc, de akkor is nagyon yo érzéssel tölt el a Trailer megnézése! :-) Töltsétek le ti is mind!
0
2002. január 24., csütörtök 20:28
Nem vagyok benne biztos, hogy az 1492-nek csak mono lett volna a szinkronja, de erről kérdezzétek a kiadó, az ARIEL képviselőjét, aki rendszeresen olvassa a fórumot.
A Vissza a jövőbe és az 1492 között egyébként még az is nagy különbség, hogy az előbbi külföldön, központilag készül a Universal gondozásában, míg az utóbbi hazai kiadás.
A Universal és a Paramount gyakorlata egyébként az, hogy ha szinkront tesznek fel egy filmre, akkor általában az adott országban hozzáférhető legjobb technikai szinten teszik ezt a kis piacok esetében, a nagyobb piacok (pl. német) pedig megengedhetik maguknak, hogy új szinkront készíttessenek. Persze a Vissza a jövőbe német szinkronja már eleve minimum surroundba készült, ugyanis a VHS-kiadás és a mozis piac területén akkoriban jóval előbbre jártak kicsiny hazánknál.
Példának ott a Fészkes fenevadak, ami Universal film, és sztereo szinkronnal jelent meg, akárcsak egykor videón. A csehek surroundot kaptak, a lengyelek monót - bizonyára ilyen paraméterekkel készültek az eredeti szinkronok. A Paramount kiadásain is jócskán találunk monó, sztereó, vagy surround hangokat, és nem csak a kis országok nyelvén. A Kínai negyed-en például csak az angol 5.1-es, a franciák, a németek, az olaszok, a spanyolok és a magyarok monó szinkronnal kerültek fel a lemezre.
0
2002. január 24., csütörtök 20:09
Trailer letöltése innen: www.michaeldvd.com.au/NewsFiles/BTTFDVDTeaser.zip.
0
2002. január 24., csütörtök 20:03
Ezt a honlapot nézzétek és örüljetek! Mert még műszaki adatok is vannak a DVD-ről! Ya és hivatalos az oldal: http://www.bttf.com/dvd/
0
2002. január 24., csütörtök 19:25
Nos én valószínünek tarttom hogyha csak MONO szinkron létezik akkor azt nem fogják feltenni! Manapság nem láttni MONO SZINKRONos filmeket! Bár végülis, ha jól tudom akkor a Paradicsom meghódításának is csa MONO szinkronja volt és még is 5.1-et hoztak ki belőle! Annak milyen lett? Én nem vettem meg, csak hang miatt kérdem, azért érdekelne hogy milyen minőségü hangja van! Mert ha annál van yo szinkron akkor ennél is megtudják csinálni  (szerintem)! Bár én őszintén bevallom, hogyha nincs szinkron de nagyon YOOOL kevert 5.1-es vagy DTS angol hangja van akkor én egyből megveszem! Azok a csodás hangeffektek DTS-ben! UUUUHHHHH! Ha belegondolok már is beleborzongok! Egyszerűen ISTENI! :-))) Mintha mi is időt utaznánk, nem? :-) Nekem videón megvan a trilógi! Még régen vettem meg és már ritka sz*r  a minősége! Nagyon kéne már DVD-n! Remélem mielőbb megjelenik és a nyáron már együtt utazhatok az időben Martival és a Dokival! :-))))
0
2002. január 24., csütörtök 16:59
Kedves Xpress!!!

Mitől vagy ilyen magabiztos a technikai paramétereket illetően?

Csak nem elsőkézből szerezted őket??? :))))
0
2002. január 24., csütörtök 16:59
Keves Xpress!!!

Mitől vagy ilyen magabiztos a technikai paramétereket illetően?

Csak nem elsőkézből szerezted őket??? :))))
0
2002. január 24., csütörtök 16:03
Szuper így is. Engem nem zavar, legyen mono, csak legyen rajta! Alig várom...
"Mostantól az univerzum másik nagy rejtélyét fogom kutatni: a nőket!"  /Emmett "Dokiii" Brown /
0
2002. január 24., csütörtök 15:42
A Vissza a jövőbe eredeti szinkronja csak monóban létezik, így ha rajta lesz a lemezeken (és nagyon valószínű, hogy rajta lesz), ennél jobb minőségre nem számíthatunk. Abban valószínűleg a trilógia sok rajongója egyetért velem, hogy remek, megismételhetetlen szinkronokról van szó, kár lenne tehát, ha nem ez kerülne a lemezekre. Monó alapból valódi surround, illetve 5.1-es hangot keverni lehetetlen, de ezt már úgyis minden DVD-rajongó tudja.
Azt a kiadó is tudja, hogy monó szinkron mellé felirat dukál, úgyhogy minden valószínűség szerint a Vissza a jövőbe trilógia eredeti 5.1-es hanggal, monó magyar szinkronnal és magyar felirattal jelenik majd meg.
A nemzetközi megjelenés időpontja: nyár eleje-közepe. Tehát nem csak az 1-es régióban számíthatunk a film megjelenésére.
0
2002. január 24., csütörtök 0:28
Lehet, hogy ezért az egy trailerért fogom megvenni azt a boring/suxx JP3-t:)
0
2002. január 23., szerda 21:51
Hát ez inkább hervasztó: lehet várni még 2 hónapot, sőt még többet :(  fafejek...
0
2002. január 23., szerda 19:13
A következő cikket találtam a DVDCENTER honlapján! Figyeljétek és örüljetek! :-)

Vissza a jövőbe trilógia: biztosnak látszik 2002 nyara
Már tavaly elkezdtek szivárogni az inycsiklandó híresztelések, melyek szerint a DVD-n már régóta várt Vissza a jövőbe-széria 2002 második felében végre tényleg megjelenik a digitális hordozón. Nos, ha mindezt hivatalos bejelentés még nem is támasztja alá, 2002 nyarának megjelölése a trilógia előzetesében nem lehet véletlen.
Hogy hol található a trailer? A nemsokára - egészen pontosan február 26-án - nálunk is megjelenő Jurassic Park 3 DVD-n lesz rajta olyan filmek előzetesei mellett, mint az E.T. - The Extra Terrestrial, és a többi JP-film. Bizonyítékként lejjebb látható a trailer egy képkockája. A nyáron viszont ne júniust értsünk, hiszen az eredeti pletykák szerint is 2002 harmadik negyedéről volt szó, úgyhogy inkább augusztusra kell számítani... Ja, és mindez csak az 1-es régióban vehető biztosra. Európára nézve sajnos nincs túl sok támaszkodási alapunk. De bízzunk a legjobbakban.

SZóval reméljük nálunk is ekörül nyomják! :-)

0
2002. január 23., szerda 16:49
na már én is Biff szintjén vagyok:)
De akkor is, a beszólások, a hangok, minden annyira 100%-osan el lett találva a szinkronban, hogy nem semmi:)
"-Nehéz ügy...
-Már megint mi az hogy nehéz?
A jövőben megváltozik a föld gravitációs ereje?:)
0
2002. január 23., szerda 10:35
nem.. a poén jól: rácsos ablak egy tengeralatrjárón.. biff csatahajót mondott :)))
0
2002. január 23., szerda 1:38
direkt mondtam tengeralattjárót, mert biff is azt mondta rosszul, nem?
hú már összezavarodtam:)
0
2002. január 22., kedd 23:13
Szerintem megoldható egybizonyos 5.1 szinkronra keverés és úgy hogy yo legyen! Az a lényeg hogy az effekteket a DVD amerikai kiadásáról kéne venni amit tuti hogy újra kevernek! És nekünk csak azt kéne tennünk hogy a beszédhangokat rászinkronizáljuk! Szerintem ez megoldható lenne! vagy nem?
0
2002. január 22., kedd 21:06
Hehe te is rontottál: Biff Tannen két f-fel ;-)
0
2002. január 22., kedd 20:46
Hehe, azt elrontottad:

Ez olyan vicces mint rácsos ablak egy csatahajón!

(by Bif Tannen)
0