Keresés

BACK TO THE FUTURE

2002. január 22., kedd 20:45
"Éjszaka itt járt Darth Vader a Vulkán bolygóról és azt mondta, ha nem hívom meg Lorraine-t kiolvasztja az agyamat!"
/George McFly/
0
2002. január 22., kedd 17:42
Ez olyan vicces mint rácsos ablak egy tengeralattjárón:)
(by Biff Tannen)
0
2002. január 22., kedd 16:21
Engem nem hívhat senki... nyuszinak!
0
2002. január 21., hétfő 12:20
A szinkront álltalában külön szalagon tárolják feltéve, ha még meg van valamelyik hatsó polcon. Amit lehet újrakeverni 5.1-re, de ahogy Zalus is mondta az nagyon trutyi lenne. Akkoriban még nem is hallottak 5.1-ről és nem hinném, hogy az 5.1-es hangrendszerhez megfelelő szabványú, tisztaságú szinkront készítettek akkoriban (gondolom én, ehhez Simon jobban ért). Szóval nem nagyon kell etetni a vágyakat 5.1 szinkronnal
0
2002. január 21., hétfő 11:30
tőlem legyen mono. csak ne legyenek már ilyen fafejek és ne ássák el ezt a szuperjó szinkront..;) ennek a lemezen kell lennie.
0
2002. január 20., vasárnap 22:20
ha lesz is rajta szinkron, akkor valszeg mono lesz, esetleg csúf surround vagy még csúfosabb 5.1. esetleg szinkronizálják újra? ugye, hogy ne...
0
2002. január 20., vasárnap 21:45
Hát a Vissza a Jövőbe trilógia számomra szent trilógia! (ilyenek még az SW, a Keresztapa, az Indiana Jones, és már mondhatom, hogy a Gyűrűk ura trilógia is)

Mindenképpen a Must Have kategóriába tartozik.
Nem tudom, hogy lesz e rajta szinkron, én inkább azt mondom, hogy talán mégsem lesz.
(ha pedig lesz, akkor tiszta happy leszek:))
0
2002. január 20., vasárnap 21:26
ÁMEN! :-)
0
2002. január 20., vasárnap 21:06
Szinkronnal? Az isteni lenne, imádom a szinkronját! Remélem úgy lesz, 5.1 !
0
2002. január 20., vasárnap 20:49
Nos ezt a hírt csak alátámasztani tudom! Én is így hallottam! Valószínüleg nálunk is ki fog jönni. (Gondolom én) :-) Ha minden szép reményünk teljesül, akkor lesz rajta szinkron mivel ez eredetileg Universal film. Én nagyon bízom benne, mert azért ennek a filmnek egy valóban kihagyhatatlan szinkronja van! REmélem ha lesz is akkor legalább 5.1-es szinkron lesz! Nagyon bejönne és sokan vinnék szerintem!
0
2002. január 20., vasárnap 19:52
Állítólag júniusban jelenik meg Európában a Vissza a jövőbe trilógia. Már alig várom. Van erről vmi infó hogy nálunk kijön-e? Esetleg díszdobozban?
0