NINCS BENNE SPOILER NYUGODTAN OLVASHATOD!!! HA MÉG NEM LÁTTAD AZ ÉVADOT!
A hétvégén a harmadik évadot is sikerült 3 nap alatt lenyomnom! Bizony most sem csalódtam... Olyan nagyot!
Az első 10-12 részt most valahogy gyengébbnek találtam. Szerintem lassabban indul be, és kicsit olyan ismerős volt a szitu... Vagy már elmúlt az újdonság varázsa? Ezek alatt a részek alatt, állandóan csak az járt a fejemben, hogy a második évad határozottan jobb volt! Ez a Kyle Singer, és Ramon Salazar cselekményszál valahogy nem kötött le annyira... Aztán onnantól mikor bentrekedünk a Chandler Plaza hotelben, és Saunders elkezd utasításokat osztogatni az Elnöknek... Na onnantól éreztem hogy "Igen! Ez már valami!"
Viszont nem annyira tetszett hogy ebben az évadban is volt felesleges, a fő történetszálhoz nem köthető mellékes cselekményszál, Palmer elnökhöz kapcsolódóan. Ez kicsit zavart... Meg mikor Sherry újra feltűnt a színen... Baromira idegesítő szereplő... Ezeket a mellékes cselekményszálakat is csak arra az időre függesztették fel, amíg szűkség volt az Elnökre a fő cselekményszálban.
Három olyan fontos mellékszereplő is meghal, aki eddig mindhárom évadban feltűnt! És bizony én is határozottan egyetértek a többséggel akik azt mondják, hogy a sorozat színtiszta antihollywwod! Itt bizony a jó szereplők is simán meghalhatnak, a bombákat nem tudják hatástalanítani az útolsó másodpercekben, és az tetszik még hogy teljesen újraértelmezte a "cliffhanger"-es (Vagyis mindig a leg drámaibb pillanatban megszakított) epizódlezárásokat. Csak egy példa: Normál, megszokott esetben ez így működik: A gonosz szereplő egyre közelebb kerül a jó szereplőhöz, majd végül fegyvert fogva rá, sarokbaszorítja. Epizód vége, hú most mi fog történni? Majd a következő epizód elején jó szereplő megmenekül... Itt nem így történik. Gonosz szereplő sarokbaszorítja jó szereplő, még az epizód befejezése előtt lelövi, jó szereplő meg is hal, és döbbenet! Azért fogod alig várni a következő epizódot hogy lásd: Most hogy a francba folytatják?
Összességében nagyon élveztem ezt az évadot is, de még mindig a második évadot tartom a legjobbnak! Jövő hétvégén ha nem jön közbe semmi, jön a 4. évad, aminek már meg is néztem a Promoját, és a Teaser-jét! :-)
INNENTŐL EGY KÉT SPOILER!!!
Kétségkívül a leghatásosabb fordulat Chapelle halála... Ilyet sem láthattunk még egy hollywoodi filmben sem...