Keresés

24 - Harmadik évad (7 DVD)

2007. február 6., kedd 23:11
En pl ezert nem varok az eredeti dvd megjelenesre:D Igyis megveszem termeszetesen, mert kell ez a polcra, de legalabb az ilyen dolgokat elkerulom.
0
2007. február 6., kedd 10:46
Na jó! A negyedik évadot csak csukott szemmel fogom cserélgetni, és beállítani... :-)

Csak nehogy véletlenül a videóba tegyem be a lemezt... :-))))
0
2007. február 6., kedd 10:35
Lényegében a lemezt sem vehetnéd ki a tokból vagy nem nézhetnél rá, mert pl. második évadban valamelyik lemez szitázásán Nina van, szóval sejtheted, hogy visszatér a második évadban :P
0
2007. február 6., kedd 10:23
Igazad van! Én is mindig nagyon ügyelek arra hogy semmit se tudjak az évadról, vagy a következő epizódokról... Olyannyira hogy mikor a DVD-n a menüben lépegetek, a kezemmel mindig kitakarom a képet... :-)

SPOILER!!!

De amikor a 3-4 (?) lemez főmenüjében Chapelle-t láthattuk ahogy a fejéhez szorít egy pisztolyt... Na azt nem tudtam nem észrevenni... Ugyanígy már előbb értesültem Nina feltűnéséről is... Szóval kár hogy így el van cseszve a menü...
0
2007. február 6., kedd 1:30
A 24ben ez a rossz, hogy semmit nem szabad tudni vagy olvasni elotte rola. Pl 6ik evadbol a hivatalos traileren kivul 1 db fenykepet lattam, es igaz, hogy az elso resz elso perceben kiderul, megis biztos jobb lett volna ha akkor latom a film nezese kozben.

(azota is minden hirt, forumot messzirol kerulok, ahol a 6ik evadrol akar szo is lehet. Arra varok, hogy egyben nezhessem vegig)
0
2007. február 6., kedd 1:27
spoilerek..!
Nem akarok kotozkodni, de a 24-et igazabol ugy erdemes nezni, hogy semmit nem tudsz rola, se egyes evadokbol. En legalabbis igy neztem vegig az osszeset es igy kelloen jo volt. Ezek alapjan merem azt mondani, hogy ez a post tartalmaz nehany spoilert, Sherry, Chandler Plaza, mellékszereplök halala. Miert tekintem ezeket spoilernek? Nem durvak, de akkor is mas ha az ember ugy nezi a filmet, hogy egyaltalan semmire nem szamit, igy aki pl tudja, hogy megfog halni par ember az nem fog akkorat dobbenni. Pl C halalnal en anno az utolso masodpercekig remenykedtem, hogy Jack kitalal vmit, de megse:( De ha tudtam volna elore, hogy nehanyan meghalnak, biztos kisebbet ut a halala. Szerintem.
0
2007. február 5., hétfő 20:25
SPOILER

Chapelle halála talán egyedülálló az egész filmtörténelemben. S, hogy ezt Jack, hogy volt képes feldolgozni? Az utolsó percek mindent megmagyaráznak...
0
2007. február 5., hétfő 14:40
NINCS BENNE SPOILER NYUGODTAN OLVASHATOD!!! HA MÉG NEM LÁTTAD AZ ÉVADOT!

A hétvégén a harmadik évadot is sikerült 3 nap alatt lenyomnom! Bizony most sem csalódtam... Olyan nagyot!

Az első 10-12 részt most valahogy gyengébbnek találtam. Szerintem lassabban indul be, és kicsit olyan ismerős volt a szitu... Vagy már elmúlt az újdonság varázsa? Ezek alatt a részek alatt, állandóan csak az járt a fejemben, hogy a második évad határozottan jobb volt! Ez a Kyle Singer, és Ramon Salazar cselekményszál valahogy nem kötött le annyira... Aztán onnantól mikor bentrekedünk a Chandler Plaza hotelben, és Saunders elkezd utasításokat osztogatni az Elnöknek... Na onnantól éreztem hogy "Igen! Ez már valami!"

Viszont nem annyira tetszett hogy ebben az évadban is volt felesleges, a fő történetszálhoz nem köthető mellékes cselekményszál, Palmer elnökhöz kapcsolódóan. Ez kicsit zavart... Meg mikor Sherry újra feltűnt a színen... Baromira idegesítő szereplő... Ezeket a mellékes cselekményszálakat is csak arra az időre függesztették fel, amíg szűkség volt az Elnökre a fő cselekményszálban.

Három olyan fontos mellékszereplő is meghal, aki eddig mindhárom évadban feltűnt! És bizony én is határozottan egyetértek a többséggel akik azt mondják, hogy a sorozat színtiszta antihollywwod! Itt bizony a jó szereplők is simán meghalhatnak, a bombákat nem tudják hatástalanítani az útolsó másodpercekben, és az tetszik még hogy teljesen újraértelmezte a "cliffhanger"-es (Vagyis mindig a leg drámaibb pillanatban megszakított) epizódlezárásokat. Csak egy példa: Normál, megszokott esetben ez így működik: A gonosz szereplő egyre közelebb kerül a jó szereplőhöz, majd végül fegyvert fogva rá, sarokbaszorítja. Epizód vége, hú most mi fog történni? Majd a következő epizód elején jó szereplő megmenekül... Itt nem így történik. Gonosz szereplő sarokbaszorítja jó szereplő, még az epizód befejezése előtt lelövi, jó szereplő meg is hal, és döbbenet! Azért fogod alig várni a következő epizódot hogy lásd: Most hogy a francba folytatják?

Összességében nagyon élveztem ezt az évadot is, de még mindig a második évadot tartom a legjobbnak! Jövő hétvégén ha nem jön közbe semmi, jön a 4. évad, aminek már meg is néztem a Promoját, és a Teaser-jét! :-)

INNENTŐL EGY KÉT SPOILER!!!

Kétségkívül a leghatásosabb fordulat Chapelle halála... Ilyet sem láthattunk még egy hollywoodi filmben sem...
0
2006. november 16., csütörtök 15:49
Így viszont egyet se látsz, ez se nagy buli. :-)
most posts by TM
0
2006. november 16., csütörtök 15:40
Az a baj, ha belekukkantok, nem állok meg öt rész alatt. :)
0
2006. november 15., szerda 23:48
Nálad van az ötödik szezon és nem nézed? Ember!!!
Csak az első részbe kukkants bele, és tátva marad a szád! :-)
most posts by TM
0
2006. november 15., szerda 20:28
Hát ja! De azért jó lenne vmi hivatalos infó is, mert ha nem lesz ebből, akkor inkább megrendelem a negyediket, ugyanis nem akarok lemaradni a kedvezményről. Tényleg, a boltokban is van kedvezmény?
0
2006. november 15., szerda 19:54
az akció asszem dec 15-ig tart.bízom benne, hogy lesz még addig, mert nekem is nagyon kell.sztem a második és harmadik évad a legütősebb. persze az ötödiket még nem láttam. már a birtokomban van, de nem merem elkezdeni, mert akkor hogy  fogom kibírni a hatodikig?
0
2006. november 15., szerda 14:41
Most akkor tényleg mi lesz ezzel a harmadik éveddal? Mikor megrendeltem, még 1-5 nap volt, de most már bizonytalan. Akkor már ne nagyon várjak rá?
0
2006. november 15., szerda 13:09
ez ok is lenne, de a szabályzatban az van, hogy ha esetleg közben akciózzák a terméket, akkor a már megrendelt is akciós lesz.hát én nem láttam árváltozást. kénytelen voltam lépni.
0
2006. november 14., kedd 23:48
kiosztotta
most posts by TM
0
2006. november 14., kedd 23:47
Az, hogy amíg kitörölted és megrendelted, addig a köztes időben a rendszer szépen kiosztottad a sorbanálló megrendelők között a következőnek!
Ezt a "játékot", csak abban az esetben szabad csinálni, ha a termék azonnal szállítható állapotban van, mert különben szívás van.
most posts by TM
0
2006. november 14., kedd 23:35
Ezt nem értem: megrendelem, bekerül a kosárba a 9600,-FT-os áron, utána leárazódik, de a megrendelésem még a drága áron fut. Lecserélem, erre szállítás 1-5 napon belül. Bő két hét után bizonytalanná válik. Most akkor mi van???!!!
0
2006. szeptember 4., hétfő 23:38
Van. Kb tíz perc, mindenféle felirat nélkül.
0
2006. július 29., szombat 4:05
Elvileg kell lennie a hatlemezes verzióban is egy kisfilmnek, ami átvezeti a nézőt a harmadik rész befejezéséből a két szezon közt történteken át a negyedik szezon elejére. Ez a rövid blokk teljesebbé teszi a sztorit. Nem szabad kihagyni!
most posts by TM
0
2006. július 27., csütörtök 0:52
Ez az évad is, akár az első kettő szintén maga alá gyűrt. Öt perce fejeztem be és esküszöm, néha már-már együtt sírok, nevetek és izgulok Jack-kel és barátaival. Holnap jöhet a negyedik szezon :]
0
2006. július 4., kedd 19:06
Nálunk a teljes 24 sorozat kölcsönözhető, mind a négy évad! 4000 ft-ért végignézheted a teljes sorozatot! Jobban megéri mint 30 ezerért megvenni az egészet. Vagy legalábbis jobb előbb olcsón végignézni az egészet a biztonság kedvéért, még akkor is ha utána megveszed! Cím: Aréna Videotéka, Bp. 1026 Szilágyi E. fasor 65.
0
2006. június 20., kedd 12:27
Újranézve az összes évadot, továbra is megingatathatatlan a véleményem, továbra is a 3.évad viszi a prímet.
Az elsö két évadot meg lesgszívesebben összegyúrnám egy évadba és úgy tökéletes lenne.
0
2006. április 12., szerda 15:50
Szerintem az 5. évad újra hozza a megszokott csavarokat, már a kezdés elég keménynek bizonyult. A 4. évad sem volt oan rossz sztem. Egyébként az idehaza megjelenő kiadásról tud már vki vmit? Úgy tudom, hogy most Spanyol 5.1-es hang lesz a lemezen.
0
2006. április 12., szerda 13:51
én egyszerűbben megoldottam: a 4. után nem foglalkoztam a sorozattal. elég volt Jack Bauer kaladjaiból. :]
0