az ötödik évad a 17. résznél jár jelenleg. még nem néztem bele. remélem a vége felé párosáva ladják le, és nem kell várni még 2 hónapot. ha igen akkor kicsit türelmetlen leszek. utána egyben tekintem meg 1 nap alatt. mert ez ugy az igazi :D
0
2006. április 12., szerda 0:07
6
Itt a lényeg aszzem. Mai infó!!!
2006. május 30. 24 - 4. évad (24 - Season 4, felirat)
:)))))) ÉÉÉÉÉÉÉS HAMAROSAN MEG IS LEHET RENDELNI :)
0
2006. január 30., hétfő 21:11
18
Kíváncsi vagyok, hogy az 5. évadról eddig mi a véleményetek... Szerintem nagyon kemény, eddig simán körözi a - legkevésbé izgalmas - 4. évadot. Azt nem tudom, hogy jobb-e, mint a többi, de jó úton halad...Én szurkolok.
0
2006. január 4., szerda 22:44
18
"Szerintem meg sem közeliti az 1 és 2.évadot. Kiszámitható,sablonos."
Szerintem ez nem igaz. Kiszámítható? Hát, nem tudom, én pl. a 6. rész végén eléggé meglepődtem. Te nem? Aztán még ottvan Chapelle esete. Én mondjuk biztos voltam benne, hogy más kimenetele lesz a dolognak. Aztán koppantam... Sablonos? Hááát...Szerintem pedig épp azért vált sikeressé ez a sorozat, mert szembeszállt a tipikus amerikai krimi-klisékkel... Ahogy ez az évad is. Pörgős, fordulatos, brutális. /Bocs, hogy nem írok konkrétabb példákat, de nem akarok spoiler-ezni/ Nekem mindenesetre ez a kedvenc évadom. Persze ez csak az én véleményem...
0
2006. január 4., szerda 13:59
2178
nekem a 4. is kicsit csalódás volt.
0
2006. január 4., szerda 13:52
19960
Én csalódtam ebben az évadban. Szerintem meg sem közeliti az 1 és 2.évadot. Kiszámitható,sablonos. Ennek a sorozatnak idáig az volt a "nagy titka",hogy kiszámithatatlan és meglepetésekkel teli film volt. Hát ez az évad mind ezt elveszitette. Jó volt nagyon a maga nemében,de már nem az igazi számomra. De azért kiváncs vagyok a 4. évadra is.
0
2006. január 4., szerda 12:59
2178
Elisha Cuthbert benne lesz az ötödik szezonban. szépen lassan visszahoznak minden régi szereplőt... no comment! a következő lépés vajon mi lesz? Nina Myers feltámasztása halottaiból? :]]
0
2005. december 7., szerda 21:40
399
és hogy nézed meg? ahogy jön a tévébe, vagy egyszerre, kivárod??
0
2005. december 7., szerda 20:35
124
Csatlakozom az elöttem szólókhoz a sorozatot imádom, nem is tudom az eddig látott három évadból melyik a jobb. Egyik jobb mint a másik.2006 közepe amikorra az IC a negyedik évadot ígéri nagyon messze van. A sorozat tényleg függőséget okoz. A harmadik évadot két délután-este szombat és vasárnap néztem meg szó szerint "kivégeztem" nem tudtam abba hagyni. Kicsit lehiggadva újból elkezdtem kisebb falatokban , csámcsogok rajta , nagyon nagyon jó sorozat.
0
2005. december 7., szerda 20:14
4
Na, én ennél sokkal jobban várom az ötödiket, és majd ha megnézed a 4iket, meglátod h miért:) Kevés ilyen sorozat van, amit évadról évadra vár az ember, mint a messiást....
0
2005. december 7., szerda 18:16
399
:D wo ist 24-stories???
0
2005. december 7., szerda 17:07
249
áááá Moebius... most még jobban várom a negyediket, mint eddig! :D
a 2-3 sorozat között ha emlékezetem nem csal 3 teljes év telt el.
aki teheti, szerezze be a "24 - Stories" c. képregényt, mely szorosan kapcsolódik a 3. évadhoz. arról szól, hogy hogyan sikerül végleg a salazar testvérek bizalmát elnyernie bauernek beépülésekor! érdekes darab...
0
2005. december 7., szerda 15:43
4
Az előző kérdésre a válasz: SPOILER következik! . . . . Az utolsó csavarra (és a megoldására) egy utalást fogunk kapni a harmadik évadban, de mivel több hónap elteltével játszódik a harmadik nap, így a nem fogjuk látni, csak említve lesz. Viszont a negyedik évadban újra előveszik a témát, és elég fontos szerepe lesz.
0
2005. december 7., szerda 13:57
105
Nem tudom az előző kérdésem mért 3-szor jelen t meg, csak egyszer írtam, és küldtem el! Bocs
0
2005. december 7., szerda 13:56
105
Szia mindenki! Én egy kérdést szeretnék föltenni. A héten fejeztem be a második évadot, aminek a vége (nem akarok spoiler-t írni), hát hogy is fogalmazzak... szóval a második széria legeslegutolsó fordulata kissé nyitva hagyja a befejezést! Kérdésem az, hogy a harmadik szériában foglalkoznak-e ezzel, illetve van-e valami "megoldás" utalás a történtekre! (Palmer elnök...) Aki látta a harmadik szériát, biztos tud válaszolni erre! Köszi!
0
105
Szia mindenki! Én egy kérdést szeretnék föltenni. A héten fejeztem be a második évadot, aminek a vége (nem akarok spoiler-t írni), hát hogy is fogalmazzak... szóval a második széria legeslegutolsó fordulata kissé nyitva hagyja a befejezést! Kérdésem az, hogy a harmadik szériában foglalkoznak-e ezzel, illetve van-e valami "megoldás" utalás a történtekre! (Palmer elnök...) Aki látta a harmadik szériát, biztos tud válaszolni erre! Köszi!
0
105
0
2005. december 6., kedd 23:06
18
Hi! Nem tudom, miért mondjátok, hogy gyenge. Nekem eddig a 3- ból ez a kedvenc évadom. Én nem találkoztam különösebb üresjárattal, sőt, szerintem ebben az évadban történtek a legizgibb dolgok, pl a Chapelle- es rész, az orosz rulett, vagy Chase esete a szekercével :). Ha ilyen lesz a 4. évad, ám legyen, én alig várom. És szerintem sem kell leszarozni...
0
2005. november 15., kedd 22:35
2
"elismerted hogy gyengébb mégis 5 csillagot adtál rá"... hát gyerekek ha ez a film még így gyengébben is 5 csillagot érdemel miért ne?:) az elsőre 10csillagot kéne adni az 5ből... és ha így gyengül évadról évadra ami sajnos érthető dolog, akkor is még a 10es évad is 5 csillagos lesz...
ja és akinek nem jön be az mondja meg nyugodtan az is vélemény persze, de akikkel én megnézettem... már vagy 15 fő... eddig maradéktalanul függők lettek és ezt nevezem én jó statisztikának:))
0
2005. november 13., vasárnap 0:55
2
sajnos ehhez sincsen szinkron. :(
0
2005. november 13., vasárnap 0:53
2
nekem a negyedik tetszett eddig a legjobban. a harmadiknak is vannak nagyon jó részei, csak a többihez képest több benne az üresjárat. kíváncsi vagyok az 5. szezonra.
0
2005. október 13., csütörtök 9:51
2178
"Felesleges leszarozni, zseniális széria, és talán el lehet felejteni neki, hogy a harmadik éve egy kicsit visszafogottabb lett, mint a többi."
akkor a kedvedért mégegyeszer: nem szaroztunk le semmit, de mindenkinek joga van úgy értékelni, ahogy neki tetszik. nem ártana, ha ezt tiszteletben tartanátok! pontosan ezek miatt hagytam ott az indexes topikot, ott is azt csináltátok, hogy ha negatív véleményt írtam, akkor azzal jöttetek, hogy "de ez igenis jó", "ha nem tetszik, akkor ne nézd", stb. ha nem nézem, akkor mi alapján döntsem el, hogy tetszik, vagy sem?! érdekes módon te is elismered, hogy gyengébb és mégis 5 csillagot adtál rá.
0
2005. október 12., szerda 22:38
2178
nem kacsa, mert a sorozat honlapján is fent van, hogy januárban indul az 5. szezon. sőt, én az olvastam, hogy 6 és 7 szezon is...
0
2005. október 12., szerda 22:17
24
Tényleg folytatják? Azt hittem, hogy ez kacsa hír...
Mindenesetre örülnék neki!
0
2005. október 12., szerda 18:38
2975
inkább az a vicces, hogy előbb azt írja: "ÉS AZT KÉNE IRNI HOGY NEKEM NEM TETSZETT .nEM OKOS MÓDJÁRA KIJELENTENI HOGY EZ TÖK SZAR.iLYET CSAK A BUTA EMBER MOND HOGY SZAR MEG ROSSZ AZT KELL MONDANI NEKEM NEM JÖTT BE AZT KÉSZ."
majd úgy folytatja: "zseniális a sorozat és kész."