Keresés

Film kiadók akik hol kiadnak hol nem,mint a mesében.

2002. január 23., szerda 0:24
"Szép csomagolás, minőségi nyomdai munka stb." Na ez az, amit én is hiányolok állandóan, mert nem elég, hogy itthon baj van a megjelenésekkel meg az árakkal, hanem még a filmek "tálalása" is pocsék a nyugatiakhoz képest. Igényességnek aztán nyoma sincs. Mindez hűen tükrözi a hazai DVD-forgalmazásban tevékenykedők hozzáállását és hozzáértését is...
0
2002. január 22., kedd 21:48
Köszi az érdeklődésedet red5.Az utolsó mohikán és a számkivetett című filmek miatt aggódtam egy kicsit .Azonban ha megnézed a várható megjelenések listát van olyan film is ami 1 éve kiadásra vár. Megöregszenek ,meghalnak a színészek mire MO.-on kiadják a lemezüket.
0
2002. január 21., hétfő 23:01
nem tudok bosszantóbb dolgot annál amikor a kiválasztott darab nem kerülhet IDŐBEN(ha lehet még ebben a században)a polcra a többi közé.
az itthoni helyzet nagyon kaka!
csak remélni lehet, hogy mihamarabb felébrednek az illetékes urak, és emberszámba veszik a VÁSÁRLÓT!
0
2002. január 21., hétfő 22:31
És még jobban is jár sokszor az ember... Szép csomagolás, minőségi nyomdai munka stb. stb.
pákoka min húztad így fel magad? melyik filmet nem adták ki?
0
2002. január 21., hétfő 22:13
Csatlakozom. Gyalázatos ami itthon folyik DVD fronton.

A kiadók nem tekintik üzletnek? Nem is lesz az, ha így állnak hozzá.

Sok R2 film nem jut el idáig, és ezeket a gyűjtők kénytelenek Ausztriában megvenni, vagy az angol Amazontól megrendelni.
0
2002. január 21., hétfő 20:49
egyetértek veled. én sokakkal ellentétben a magyarországi dvd-kiadást még mindig otvarnak és balkáninak tartom.
0
2002. január 21., hétfő 20:17
Én nem tudom ,hogy ki hogyan érzi magát de amikor egy várva várt filmet megpillant a várható megjelenés listában " gyüjtő"a szive az embernek egy picit gyorsabban kalapál .Amikor meg 2 netalántán 3 ilyen film is van az ám az igazi extázis.És most jön az igazi!!! A kiadó a megjelenés előtt 1 nappal törli az egészet. Köszönöm nektek kiadók Fu.. you!!!!!!
Remélem nem voltam túl erős.Ti,hogy vélekedtek erről.
0