Azért hagyjuk már meg a szubjektivitás lehetőségét. Lehet, hogy neked nem tetszett és a kritikák is azt mondanak amit akarnak. Ezeket a filmeket meg tessék a helyén kezelni. Ez nem akkora pop-kultúrális franchise, mint ahogyan mi rajongók néha érezzük. Van egy menő szörnye és bizony nem egyéb, mint egy ötletes akció-sci-fi sorozat néhol horror elemekkel. De a régi részek is hajlottak a B-filmek felé ezért is imádom őket. Megszépíti őket a nosztalgia és hogy befogadó korunkban láttuk őket. Ha elővesszük a 90-es évekbeli énünket, hát az bepipilt volna az örömtől az új részt látván. Szóval nem lett az "nagyon rossz", csak az ízlésünk mércéje változott meg. Illik a sorba, épít az előzőekre és újat is hoz. Te mit vártál tőle? Mi volt benne nagyon rossz? Lefogadom ha írsz egy példát, párhuzamba állítható lesz egy korábbi rész eseményével amit elfogadtunk annó.
0
2018. október 7., vasárnap 0:38
52685
Még megnézheted.
most posts by TM
0
2018. október 6., szombat 23:25
1496
Ne bánd. Nagyon rossz lett. Inkább nézd újra valamelyik régit.
0
2018. október 6., szombat 21:32
2693
Hát ezen tények fényében kár hogy nem láttam a moziban. Fura hogy sok kritika a földbe döngölte. Amúgy a PRedators amolyan soft-reboot vagy inkább remake akart lenni. Bár végül említve volt Dutch esete.
0
2018. október 6., szombat 17:45
670
Csatlakozom Vizslához, az új rész épít az 1-re és a 2-re, sőt Peter Keyes fia is szerepel benne és a poén, hogy Jake Busey játsza (aki a valóságban Gary Busey fia). Olyannyira beleillik a sorba, hogy a Predators tűnik inkáb spin off-nak az új rész árnyékában. De az a vicc, hogy még arra is épít,- nem túl nagy spoiler jön...
SPOILER!!
A bio-upgrade predatorok miatt ugye amik ott debütáltak..
0
2018. október 4., csütörtök 21:02
56
Nem reboot, sőt a korábbi filmeket is megtörténtnek tekinti, beleértve az AVP-ket is. Shane Black így nyilatkozott: "Az 1987-es rész szereplőire az én filmemben emlékezni fognak, sőt, utalnak is rájuk. Azért éreztem ezt fontosnak, mert így a történetbe tudtam ágyazni, hogy a Ragadozók Földön tett kiruccanásai nem múltak el nyomtalanul - az emberiségnek feltűnt a jelenlétük."
0
2018. október 4., csütörtök 18:05
2693
Hát igen, de a Fox végett rezeg a léc BD kapcsán. Személy szerint jó lesz ez nekem, hisz az új film amúgyis reboot, valamint az Alien Antológiából is hasonló kiadásban van meg a 4 film szóval... egye fene.
0
2018. október 4., csütörtök 0:53
487
4. Aki meg gyűjteményt szeretne, hülye lenne/lesz megvenni, hisz nyakunkon a következő rész megjelenése is ... :)
0
2018. október 3., szerda 13:09
52685
Biztos ez a négyzet alakú tok drágítja meg a vételárat. :)
most posts by TM
0
2018. október 3., szerda 12:21
976
Üzletpolitika. Hülyék lennének olcsóbban adni, mikor tudják, hogy az előzőből nem jutott mindenkinek. Meg a piachoz van igazítva.
0
2018. október 3., szerda 11:32
67
Azért az elég meredek, hogy ugyanannyiba kerül, mint amennyibe a steelbook változat került.
0
2018. október 1., hétfő 17:03
2693
Fájdalom díj azoknak, akik lecsúsztak a steelbookról. Állati badass ez a borító meg a Predator 2. betűtípussal írt angol cím, valamint minden PRedator tiszteletét teszi a borítón :) Nem tudni ebbe is a 3D-s lemez lesz, valamint kap O-ringet mint az Alien Antológia?