Keresés

Escobar (BLU-RAY)

2018. november 8., csütörtök 12:22
Jó a film, nézd csak meg!
0
2018. november 8., csütörtök 11:34
No, én viszont biztos, hogy megnézem ezt, mert mindkét színészt bírom és pont nem zavar, hogy mások milyen formában és hogyan forgattak hasonló témában. Nem verseny ez, és érdekes lehet ez a nézőpont is.
most posts by TM
0
2018. november 8., csütörtök 10:02
Zseniális az a sorozat, egyszerűen nem tudtam abbahagyni, néha éjjeleken át néztem, mert nem bírtam várni a másnapig. :) Mindenkinek ajánlom én is, és persze már alig várom a negyedik évadot!
0
2018. november 7., szerda 22:30
Te a Viszkis topikjában is kiakadtál és felhoztad ugyanezt a témát. Nem kell szeretni az ilyen típusú filmeket, sem Escobar, sem Ambrus, sem Capone nem tart fegyvert a fejedhez, hogy nézned kell ezeket a műveket. Értem, hogy az értékrendedhez nem passzolnak ezek az alkotások, de inkább olyanról írj, ami tetszik, az sokkal érdekesebb, hasznosabb, örömtelibb. Nem csak neked, másnak is.
0
2018. november 7., szerda 18:40
Ismerem ezt a sorozatot, mindenki nagyon dícséri, de nem tudom hol megnézni.
Egyénként szívesebben néznék meg egy filmet róla, egész a kamaszkorától, mikor még sírköveket loptak, találkozása a kokainnal, birodalmának felépítese, az üldözése, elkapása, halála, majd az utána következő események, családjának menekülése, birodalma széthullása. Egy jó három órában, egy nagyívű sztoriban, jó rendezővel és színédzekkel, R kategóriában.
0
2018. november 7., szerda 18:28
Vagy egyszerűbb és hoszan tartóbb szórakozás (bár nem tudni, ki, milyen gyorsan olvas :) ) : megnézni a Narcos sorozat első két évadát.

Ez, annak a nyomába sem érhet: ráadásul Javier Bardem is csúnyán alulmarad Wagner Mourával szemben Escobar szerepében...

Bővebben itt: https://filmforum.hungarianforum.com/t96p506-r2-d2-irasai-3-0
0
2018. november 7., szerda 15:34
Én még mindig várok egy jó Escobar filmet, mert ez harmat gyenge lett. Akit érdekel a téma inkább olvassa el Juan Pablo Escobar - Apám, a drogbáró cimű könyvét. Talán jobb lett volna ha ezt filmesitík meg és nem a nő által írt, Szerettem Publót, gyűlöltem Escobart.
0
2018. november 7., szerda 13:13
Most mondhatnám, hogy érdeklődés szempontjából az emberiség olyan, mint a nők (a rosszfiúkra buknak), de veszélyes időket élünk, és a "koronaékszerre" még pár évig igényt tartok. Így inkább nem mondok semmit.

Hopsz... ;)
0
2018. november 7., szerda 12:55
Keresztapa-trilógiát meg ne nézd! :)
most posts by TM
0
2018. november 7., szerda 9:42
Érdekes, hogy milyen divat lett köztörvényes mocskokból sztárt csinálni: Al Capone, Viszkis, Escobar, de még sorolhatnám. A nagyszerű szereplők így sem fogják szimpatikussá tenni a söpredéket! Elvben a cél a dokumentarista bemutatás lenne, csakhogy túlságosan emberi oldalról közelít, mintha így akarna a szemétláda nevében bűnbocsánatot nyerni. Tőlem nem kap (egyik, előbbiekben felsorolt szarházi sem).
0