Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. december 5., szerda 22:42
1194
"nekem pl. elég volna a sorozat első két része. A többin maximum csak sírni lehet, annyira gyenge alkotás...)" -Számomra a Home alone harmadik része még viszonylag rendben van, na de a feleslegesen förtelmes 4-5 részek (sajna pár percet láthattam belőlük tavaly)... a kukába valók!
0
2018. december 5., szerda 22:11
1303
A kiadás maga pedig 1 tokban 3 lemez, emlékeim szerint belső borítóval, bár ebben nem vagyok biztos.
0
2018. december 5., szerda 21:39
2693
Jó rég jelenet meg BD-n, még az InterCom forgalmazta. Sajnos le is maradtam még róla. A DVD kiadás képe nagyon gyenge, korához és formátumhoz mérten is. Bár gyanítom az első 2001-es DVD kiadást kaptuk meg szinkronnal. Hm, gondolom akkor ez is egyen menüt kapott, mint anno sok szinkronos Fox-MGM DVD.
0
2018. december 5., szerda 21:08
1333
Én azt sem tudtam, hogy megjelent nálunk BD változatban. :)
Egyébként mi a probléma a DVD kiadással? (Azon kívül, hogy nekem pl. elég volna a sorozat első két része. A többin maximum csak sírni lehet, annyira gyenge alkotás...)
0
2018. december 5., szerda 20:47
2693
Bármennyire is hihetetlen, de nekem máig nincs meg egyik film se DVD-n vagy BD-n. :) Valaki tudna nekem valami infót írni milyen a díszdoboz? Egy tokban a 3 film, slimtokok vagy esetleg rendes kartontok és benne a 3 film normál méretű tokkal?
Tudom, hogy a DVD kiadás gyenge lett, de a BD jelenleg nem kapható, valamint olvastam hogy a szinkronjával van pár bibi. Ergo jobb inkább mindkét kiadást a polcon tudni, ha egy karácsonykor mégse tűzne műsorra egyik TV csatorna sem. :)