Keresés

Az apáca - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2019. január 18., péntek 2:46
Ja és az a rengeteg jegyüzér! Pénztárba egy darab jegy nem volt, de a nepperek nyomták felárért. Ma már ez is sci-fi. :D
most posts by TM
0
2019. január 17., csütörtök 22:51
:-)

Ah, Vörös Csillag mozi! Mekkora hatalmas intézmény volt! Majd eltévedtem benne! Kezdéskor fények le, függöny szét, még dobpergés is volt - ha Fox-filmet adtak :) - nagyon bírtam! :)
most posts by TM
0
2019. január 17., csütörtök 17:31
Megszámlálhatatlanul sokszor próbáltam kijátszani a jegyszedők éberségét és bejutni a filmre a Vörös Csillag moziban, de egyszer sem sikerült, úgyhogy egy idő után feladtam. Mikor vagy 10 évvel később végre megnéztem a filmet, hálás voltam nekik a hajthatatlanságukért :-)
0
2019. január 12., szombat 9:58
Az imdb-osztályzat itt helytálló: 5,5 a 10-ből. Az én véleményem szerint a film jól kezdődik, de az első tíz perc után be is áll a közepes szintre amolyan megbízható iparosmunka-szinten. A külső helyszínek hangulatosak, és ennyi a pozitívum. A karakterek durván klisések, sőt egy közülük marha irritáló, az ijesztgetés pedig meg sem közelíti a The Conjuring félelem-faktorát. Mégegyszer: ez az én véleményem, de lehet neked pedig nagyon tetszeni fog, szóval watch it.
0
2019. január 12., szombat 0:43
Nekem már/még az Alien is megvolt moziban. Egy művházban, ahol lazábban tették dolgukat a jegyszedők és nem kérték el a személyi igazolványokat. Merthogy régen így szűrték ki azokat, akik jogtalanul próbáltak belógni 18 éven felülieknek szóló, vagy egyéb korhatárral megjelölt vetítésre. Akit lefüleltek, bukta a jegyet, nem mehetett be. Ma is így kéne csinálni!
Szóval Nyolcadik utas, para, feszkó, izzadt tenyér, szétszorított karfa stb. aztán busszal vissza a város túlfelébe. A haverok egyesével szétszállingóztak, én laktam a megállótól legmesszebb. Ne tudd meg, minden házsarkon, fa mögött, fa tetején, bokorban szörnyeket véltem látni, akik előugranak, hogy csattogtathassák a dupla fogsoraikat. :)
most posts by TM
0
2019. január 12., szombat 0:08
Az első rész a frászt hozta rám. :) Tudom "felnőtt" fejjel már nevetséges lehet ilyet hallani, de éjszaka nem nagyon tudtam akkor aludni...

Az első részben van egy rész, mikor éjszaka a gyerekekről alvás közben egy valami lehúzza a takarót, illetve meghúzza a lábukat. Na, én megnézés után éjszaka nem igazán mertem kidugni a lábamat. :D :D

Szóval igen, elvileg az Apácának köze van a 2. részhez, mert azt hiszem abban volt benne, de nem ismerem a háttér sztoriját, szóval nekem is pótolnom kell, de nagyon egyetértek veled, ilyen filmekből nem jó sokat nézni.

Még egy off téma. Nagyon gyerek voltam (még a mostaninál is), mikor láttam az Aliens-t. Éjszaka akkor se tudtam aludni, nem tudtam megmondani, melyik irányból fognak támadni a szörnyek, vagy éppen honnan jön a facehugger. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. január 12., szombat 0:02
Nekem az is új infó, hogy köze van azokhoz a filmekhez. :)
Az első tetszett, de a második megnézését mindig halogattam, aztán a rengeteg "Anna-bál" után már nem is volt hozzá kedvem. De most majd pótolom, csak nem jó sok ilyet nézni.
most posts by TM
0
2019. január 11., péntek 23:44
Köszi mindenkinek! Nekem a Démonok között nagyon tetszett annak idején, a 2. rész már kevésbé. Mennyire van köze ennek a filmnek az előző két filmhez? Majd én is megnézem, kíváncsi vagyok erre is.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. január 11., péntek 22:32
Azért majd megnézem én is, nem szeretek más véleményére hagyatkozni.
most posts by TM
0
2019. január 11., péntek 22:28
Túlértékelt. Nekem elég volt 1x megnézni.
0
2019. január 11., péntek 22:27
Vannak benne jó kis klasszikus horrorokat idéző látványelemek. Minden más egy nagy rakás...
0
2019. január 11., péntek 22:13
Bocs, ez angolul van, de így mondta. :)
most posts by TM
0
2019. január 11., péntek 22:13
Haverom szerint bullshit. :D
most posts by TM
0
2019. január 11., péntek 22:11
A filmről vélemény?
0