Keresés

Venom (UHD+BD3D+BD+bónusz BD) - limitált, fémdobozos változat ( piros steelbook) (BLU-RAY)

2019. március 6., szerda 0:23
Én többet is.
0
2019. március 5., kedd 21:24
M&M s-ben még láttam ma egyet.
0
2019. március 5., kedd 15:58
Én 50-re tippelnék 😂😂😂
0
2019. március 5., kedd 15:05
A legdrágább kiadás fogyott el a leghamarabb. Kíváncsi vagyok ez hány db-ot jelent.
0
2019. március 5., kedd 12:58
Már nem az.
0
2019. március 3., vasárnap 23:54
máris bizonytalan
0
2019. január 20., vasárnap 17:40
Én is így látom. Nekem is tetszett. Nem ér ennyit, de örüljünk.
Amúgy itthon moziban jól futott a film, feltételezem a kiadónál is ebből indultak ki mikor bevállaltak ennyiféle verziót belőle. Amúgy meg a steelbook-os verziók nélkül is lenne minimum 4 féle (DVD, BD, 3DBD, UHD), a kétfajta steelbook dizájn és a BD/3DBD/UHD/bónusz BD lemezek különböző kombinációi adják ki a végső verziószámot.
Arról meg tényleg nem szegény film vagy épp annak rajongói tehetnek, hogy a kiadó így döntött.
Ennyi erőből a Solo-t is lehetne fikázni, hogy a Végtelen Háború helyett ő lett az a Disney film ami 2-féle BD verziót is megért tavaly itthon, pedig elég gyengén muzsikált a moziban.
0
2019. január 20., vasárnap 15:35
Hát, őszintén szólva kedveltem ezt a filmet (nem jó film, de jól szórakoztam rajta), viszont nyolc felé megjelenést sehogy sem ér meg. Legalábbis ha úgy vesszük hogy a jó filmeknek kéne ilyen sok féle kiadvány.
DE!
Örüljünk, hogy a Bonton látta az értelmét hogy behozza ennyiféleképpen. Örüljünk a bőségnek. Legalább mindenkinek lesz megfelelő.
0
2019. január 20., vasárnap 15:01
Nem is tudom.. A legfullosabbhoz írok.
Szóval ez a film megér 8 féle megjelenést a mai világban?
Örülhetnek a rajongói, gondolatban megrázom a kezüket, mákjuk van.
Lehet, hogy nincs is akkora baj a piacon? Az mcu meg csak dvd-n..
Elnézést kérek, nyilván megvan a magyarázata, provideo/bontonfilm, akárki...
De én még mindig csak címekben, franchise-okban gondolkodom és néha egyszerűen nem értem ezt az egészet.
0