Keresés

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei - limitált, fémdobozos változat (BD3D+2 BD steelbook) (BLU-RAY)

2019. április 6., szombat 20:26
De vajon mit gondolnak közben? Nincs az adott termék, de baszok szólni róla had várjanak. Kb mint a gumibróker feb 5.én rendeltem egy szett nyárit, nem volt raktáron, de mondták, hogy március közepe/vége körül beszerzik a szállítótól. Nem lett belőle semmi, de a világért se szóltak volna róla had várjon a szerencsétlen, mint hogy megvegye máshonnan. Persze lemondtam és a bhp-ból rendeltem egy szettet az itt is volt 3 nap alatt.
0
2019. április 6., szombat 14:24
Az normális, hogy valamit akár háromszoros áron kínálnak, mivel minden hasonló oldalon felverik az értéket, ha a készlet végére érnek, pláne ha másodkézből árulják. Viszont az említett oldalon már kétszer is jártam úgy, hogy megrendeltem valamit, majd napokkal később reagáltak, hogy igazából nincs is nekik belőle. Így aztán legutóbb rendelés előtt megkértem őket, hogy nézzék meg, hogy van-e a kiszemelt termék, amire azt a választ kaptam, hogy most nincs rá idejük (péntek délelőtt volt), de majd hétfőn, s akkor visszahívnak, vagy írnak. Egyik se történt meg, de már nem is alapoztam rájuk, megszereztem máshonnan. Egy (nem túl nyerő) dolog a hiányos készletkarbantartás, de a hamis ígérgetés már szimplán pofátlanság olyan vevővel, aki korábban rendszeres vásárló volt, mi több, ismerős.
most posts by TM
0
2019. április 6., szombat 13:53
Digibook-ot is ennyiért kínálja...

De a zöld könyves oldalon is elvileg van raktáron.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. április 6., szombat 11:56
S ez még nem jelenti azt, hogy tényleg van készleten.
most posts by TM
0
2019. április 6., szombat 10:07
A bokszolós oldal azt írja, hogy van nála raktáron.
"Csak" 15 rongyot kér érte.
0
2019. április 4., csütörtök 21:42
Ma újabb remek húzást láttam a PV-től: offline megtaláltam a slipcase változatot (volt belőle bőven), aminek a hátáról sikerült lespóroni/lefelejteni az infó lapot.
Szóval az egyszeri vásárlónak fogalma se lehet arról, hogy mit vesz (hangok, feliratok, extrák, hossz, tartalom, hány lemez, stb.). Yéy.
0
2019. április 1., hétfő 14:00
Sajna, tényleg így jártam. Megint beigazolódott a filmgyártók kontra forgalmazók érdekellentéte. Tudom, kicsi ország, nincs fizetőképes kereslet... bla-bla-bla - ez már rég nem igaz.
0
2019. április 1., hétfő 12:47
Sajnos a bolyongás maradt, és akkor is szupergyorsnak kell lenni. Ha nem csapsz le rá azonnal, akkor sajnos így jártál.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. április 1., hétfő 12:00
De jó! Piroséknál kapható lesz (rendelhető) a 2 BD-s Digibook változat. BD + Bónusz lemez.
Kedves Xpress, egy állásfoglalás jól esne a hűséges vásárlók megnyugtatására: várjunk egyáltalán a fémdobozos 3D-re, vagy sebeinket nyalogatva bolyongjunk az ország minden piros áruházában, keresve az áhított portékát?
0
2019. április 1., hétfő 9:55
Szuper! Próbáltam lojális maradni, ha már megrendeltem. Aztán pénteken 3 MM-ben krestem és maradtam le róla, mivel magam sem hiszek már az itteni megjelenésben.
A beszerzésért felelős "szakembereknek" illene már tököt növeszteni és kiharcolni, hogy ide is jusson a kiadványokból, kedves Xpress!
0
2019. március 30., szombat 16:53
Átvettem ma, a papírtokos lemez remekül beleillik a felső lemez elé, ahogy TM írta, szerintem ez jobb, mint a papírtok. Amúgy jól néz ki nagyon.
0
2019. március 29., péntek 15:35
Itt biztos hogy nem lesz kapható ha az xpress se válaszol
0
2019. március 29., péntek 11:55
Merthogy ezekben a Venom fémdobozokban a bónuszlemezek csak úgy zörögtek, miután leesetek az egy lemezre kitalált lemeztartópbütyköt elfoglaló másik lemez elől, ugyanis a pöckök nem képesek két korongot megtartani. A bónuszlemezek majd mindegyike így járt, ocsmányul összekarcolódva várták a gazdáikat. Akkor már inkább papírboríték, ha nincs annyi tálca a dobozban, amennyi lemez.
most posts by TM
0
2019. március 29., péntek 11:39
Kedves Xpress! Elő a lapokkal: lesz, vagy sem?
0
2019. március 29., péntek 1:27
Kimondottan örülök a papírtoknak, így biztonságban van a lemez, míg hazaérkezik, itthon pedig betehető pl. a felső tálcán levő elé. Jobb ez így, mintha eleve odatették volna,mint a Bonton a hasonlóan kéttálcás, de 3 ill. 4lemezes Venomoknál.
most posts by TM
0
2019. március 28., csütörtök 23:27
A régi jó teszkós durkálós idők, mikor papírtasakban voltak ömlesztve a filmek :D csak azokért nem ennyit kértek.
0
2019. március 28., csütörtök 22:58
Európa nem, de Magyarország igen. :)
0
2019. március 28., csütörtök 22:32
Ezt az igénytelenséget, komolyan mondom. Megint képesek voltak beleb***ni egy papírtokba az egyik lemezt? Ilyen egy kókler bandát nem látott Európa!
0
2019. március 28., csütörtök 13:59
Köszi a fotókat! Jól néz ki a kiadvány. A lemezek szitázása is tetszik.
0
2019. március 28., csütörtök 13:48
MM honlapjáról lekerült a fémdobozos kiadás, azt hiszem ennyi volt, megint csak Tiszavirág életet élt, Xpressen itt ne várjátok!
0
2019. március 28., csütörtök 13:32
Nálunk is az MM-ben 1 db steelbook volt (vidék, nem nagy város). A sima műanyag tokosból van 4-5 db.

A steelbook festése matt, így néz ki:

0
2019. március 28., csütörtök 8:47
A lemezek is, és a rajtuk lévő szürke "art" is és a cím is egyforma színű a három lemeznél.
0
2019. március 28., csütörtök 7:49
Teljesen egyformán feketék a lemezek?
0
2019. március 28., csütörtök 0:39
Hát, én semmi ilyesmit nem tapasztaltam...
0
2019. március 27., szerda 22:32
Nem egyszerű vidéken, valóban. Engem most egy időben leadott előrendelés mentett meg.
Amúgy a film lemezén olyan gyenge a szitázás, hogy szinte szürke a másik két feketéhez képest. Másnál is?
0