Keresés

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei - limitált, fémdobozos változat (BD3D+2 BD steelbook) (BLU-RAY)

2019. március 27., szerda 22:15
Igen, szomorú sorok ezek, de maximálisan egyetértek.
0
2019. március 27., szerda 21:48
Igen, pontosan erről beszéltem én is, hogy jön egy kiadványból (persze fű alatt, hogy senki sem tud róla) 50db, és az elfogy mondjuk pár nap alatt offline, a vidékiek meg, akik mondjuk fizu után szeretnék megvenni, azok így jártak. Nagyon nem jó irány ez így. Csak megjegyzem, hogy én is vidéki vagyok, és a Csillag születik filmet, amire február óta vártam, a múlt hétvégi fővárosi látogatásom során tudtam csak beszerezni, egész úton imátkozva, hogy legyen még belőle mire oda érek. Mondjuk a sima BD helyett már csak UHD&BD változatot sikerült megvásárolnom.
0
2019. március 27., szerda 21:15
Az a baj, hogy még el is menne az ember, ha kapható lenne egyáltalán. Így, hogy kiadnak mondjuk 50 darabot, mire odaér az ember, addigra elfogy. Így is rohadt nehéz volt 1 darabot eltetetnem az egyik áruházban, nem is tudtam volna személyesen végigjárni a héten minden boltot. Szánalmas az egész. E miatt is többek között gondolkodtam ma el azon, hogy abbahagyom ezt az egész gyűjtést. Így semmi értelme. Nem fogok minden kiadványt külföldről megvásárolni, mert itthon b@sznak kiadni. Most komolyan ott tartunk, hogy ha nem veszem meg aznap, akkor felejtsék el életre? Pro Video meg végleg bekaph@tja és tehet egy szívességet!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. március 27., szerda 19:00
Ha suttyomban is, de legalább megjelennek, nem úgy mint a Universal filmek.
0
2019. március 27., szerda 18:52
Na igen, tényleg jogos a kérdés, hogy akkor ezután minden PV kiadvány (az a rengeteg) suttyomban fog megjelenni, amikor éppen sikerül, és ha valaki nem csap le rá időben, akkor el is búcsúzhat tőle öröke?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. március 27., szerda 18:15
Olvasva a mai hozzászólásokat, azért ez tényleg elég felháborító, hogy a gyűjtőknek kell lopakodva szaladgálniuk boltról-boltra, mint pók a falon, mert egy kiadó nem képes semmiféle kommunikációra azok felé akikből él. Tudom, lerágott csont a ProVideo téma, de aminek már kb. 6 hete itt is beszerezhetőnek kéne lennie (Csillag születik BD), még mindig csak tologatva van. Ezzel a nemtörődöm hozzáállással mindenki csak veszít, főleg a vidéki filmgyűjtők. Komolyan mondom az lenne a legjobb ha az összes stúdió filmjei átkerülnének a Bontonfilmhez, akkor talán jönnének időben.
0
2019. március 27., szerda 17:53
Árkádban is csak 1 db volt. el is hoztam, de sajna festés hibás, mint a Csillag születik steel volt. Ha erős fény felé fordítod, észrevehetőek a festés hibák.
0
2019. március 27., szerda 17:12
Ezek közül egyik sem jelent meg ott.
0
2019. március 27., szerda 16:26
És én azt is megvettem az előbb...
0
2019. március 27., szerda 15:52
Bécsi útiban tudtam félretetni 1 példányt magamnak, a többi kiadás nem elérhető még az MM oldala szerint sem.

Ez megint egy "suttyomban" kiadott dolog, aminek így semmi értelme.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. március 27., szerda 15:01
A Mammutban ma csak a sima és a Steel volt, utóbbiból csak egy.
0
2019. március 27., szerda 14:26
Sajnos ezt nem tudom. Ezt rendeltem, ezt kaptam..
0
2019. március 27., szerda 14:13
És az O-ringes, digibook vagy 4K-s kiadások is megjelentek ott?
0
2019. március 27., szerda 14:06
eMeM
0
2019. március 27., szerda 14:05
De honnan érkezett, ha sehol se kapható???
0
2019. március 27., szerda 13:57
Ma érkezett! Korábban felvetettem, hogy nem tetszk a 3 szereplős borító, de a steelbook miatt azt választottam!
ÉS MÁS A BORÍTÓJA JELENTEM! Az egyik legszebb steelbook, amit valaha a kezemben tartottam!
A halál ereklyéi sejlenek fel rajta füstként és a bodzapálca ott van középen.
Szinte lentikuláris hatású, mert egyik szögből szürkés, máshonnét élénk kékes.
A hátulján testrálok vannak az éjszakai esőben!
Gyönyörű! Nem bántam meg!
Viszont a 3 lemez egyike egy papírtokban van berakva, az amúgy kétlemezes steelbookba. Ilyet még nem láttam.. :(
0
2019. március 27., szerda 13:42
Sziasztok!

Megvenném a 3D lemezt. Ha valaki ezt a kiadást veszi és nem érdekli a 3D lemez, akkor írjon nekem a nasa09@gmail.com email címre. Köszönöm
0
2019. március 27., szerda 13:27
Tárgytalan.
0
2019. március 27., szerda 12:31
Nem jár valaki arra? Sajnos a héten nem tudok elmenni és nem szeretnék lemaradni róla. Kifizetem természetesen.
0
2019. március 27., szerda 12:20
Csak pár db van készleten a steelbookból MM Mammutban, Bécsi úton, Árkádban. Westendben már elkapkodták. Én csak a sima verziót vettem.
0
2019. március 27., szerda 10:18
Nekem ma küldött az MM egy levelet, hogy ez a verzió már csak előjegyzésben van a kiadónál, és nincs konkrét időpont. Szóval szerintem már nem is lesz kapható.
0
2019. március 27., szerda 10:13
Igaz, bár 1000 Ft-tal drágábban, mint itt, szóval pár napot érdemes még várni.
0
2019. március 27., szerda 9:29
Akinek nagyon kell az beszerezheti a medianarktban. Csak sima és steelbookos verzió van ott.
0
2019. március 25., hétfő 17:06
Héten jön.
most posts by TM
0
2019. március 25., hétfő 16:31
Ne, nem én voltam az, hanem a félkarú rabló!
0