Keresés

Kedvencek temetője (2019) - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2019. augusztus 19., hétfő 0:41
Benne voltak az új Dumbo-ban a déli fekete akcentussal beszélő varjak?
0
2019. augusztus 18., vasárnap 23:04
Szerintem remek ötlet az animációs filmeket élőszereplős formában megújítani. A dzsungel könyve meglepetésszerűen jól sikerült, a Demóna is, A szépség és a szörnyeteg és az Aladdin pedig az eddigi két csúcsteljesítmény. A Dumbo egyébként nem rossz, nekem jobban tetszett a rajzfilmnél, felnőttesebb lett Burton kezében. Ami a "baja", hogy a kicsiknek túl komor, a nagyokat meg nehéz odaültetni egy fülcsapásokkal repülő elefánt sztorija elé. Így anyagilag nem hozta az elvárt számokat, de abszolút nézhető. Szemben Az Oroszlánkirállyal, ami milliárd feletti bevételnél tart, de az állatokat annyira állatira élethűsítették, hogy ezáltal minden emberi vonásuk elveszett, így kiölték belőle azt, ami az eredetinek a báját adta. Kijelenthető, hogy az élőszereplős feldolgozások azoknál a meséknél működnek, melyekben sok emberi karakter szerepel. Így aztán a Mulan sikere is várható, de pl. az állatos Robin Hood, Susi és Tekergő, Macskarisztokraták és hasonlók nem igazán alkalmasak ugyanerre.
most posts by TM
0
2019. augusztus 18., vasárnap 16:30
Na, mindehhez csupán most azt tudom hozzátenni, hogy Tim "Börtön" és munkássága engemet már az elszúrt, 2001-es Majmok bolygója -ha már ugye a remake-eknél tartunk- óta nem nagyon érdekel, úgyhogy...
0
2019. augusztus 18., vasárnap 12:55
Bizony kár ezeket a régi klasszikusokat manapság újrakiadni!

Amióta feldolgozásokat, "remake"-eket készít Hollywood, az esetek többségében rendkívül gyatra a végeredmény.

Most láttam a reklámokban, hogy a "Dumbo" rajzfilm is kapott egy CGI feldolgozást... A zseniális Tim Burton ide, vagy oda... de MIÉÉÉÉRT?

Napjaink, telefonnyomkodó "XYZ generációja" már tényleg képtelen megnézni, és értékelni egy közel 100 éves rajzfilmet?
0
2019. augusztus 15., csütörtök 3:50
Gondoltam én, hogy az lett.
Egy (holt)felesleges, fos remake megint. Az eredeti, 1989-es mozi a kedvenc horrorfilmem; ennek az újrának a készítői meg elmehetnek a pi...ba!
0
2019. július 21., vasárnap 23:57
Ezt azért ne kiabáljuk el, mivel gyaníthatóan a sima BD-n is remaszterelve lesz a Ragyogás. A Warner általában frissíteni szokta őket.
0
2019. július 21., vasárnap 22:57
Végre egy jó hír. Megint megmarad a pénzem!
0
2019. július 21., vasárnap 20:34
Azon nem!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 21., vasárnap 19:59
A sima BD- n is?
0
2019. július 21., vasárnap 18:59
Rajta vagyunk a Ragyogás 4k-n felirattal!
0
2019. július 21., vasárnap 16:35
Természetesen a magyar megjelenésekről beszéltem, hiszen a Mother! itt van már régóta a polcomon. :)
De amúgy jönni fog a Ghostland és a Hereditary is, csak annyi, hogy nem lesz rajtuk magyar vonatkozás....
0
2019. július 21., vasárnap 2:19
Az A csempész legalább a moziig eljutott (valóban remek film, premiernap láttuk), plusz a PV már régóta nem gyártat szinkront, így annál ez az egy opció jöhetett szóba: vagy felirat, vagy semmi. A Warner legalább e téren észnél van. Remélem, az A ragyogás-nál is bevállalják az UHD-t.
0
2019. július 20., szombat 20:18
"mivel szinkron nélkül itthon elvből nem forgalmaznak semmit"

Nèha-néha vannak csodák, mostanság jelent meg a Csempész, csak felirattal.(remek film)
Sajnos sok mindenről lemaradunk itthon.
Nagyon bosszantó, bármi is az oka.
A Cold Pursuit-ot èn is nagyon vártam.
0
2019. július 20., szombat 19:22
A Mother! speciel kijött BD-n magyarul, csak nem nálunk, mivel szinkron nélkül itthon elvből nem forgalmaznak semmit. Ugyanúgy Paramount, mint a jelen alkotás.

A többi meg független film, amiknek hazánkban már nincs piaca. Ha egy Cold Pursuit, ami még csak nem is horror, sehogy nem jön ki, amiben ráadásul Liam Neeson a főszereplő (a magyarok egyik kedvence), akkor rég nagy baj van.
0
2019. július 20., szombat 18:26
Maximálisan egyetértek, a (számomra) legjobb horrorok az utóbbi pár évből vagy csak DVD-n (Örökség, Ghostland), vagy sehogy nem jönnek (anyám!, Nyers, Suspiria, Extázis).
0
2019. július 20., szombat 15:18
Ilyen gagyi szarok megjelennek ötféle kiadásban, de az Örökség csak dvd-n, a Suspiria meg valószínűleg sehogy. Fasza.
0
2019. július 20., szombat 15:17
Kösz az infót!
most posts by TM
0
2019. július 20., szombat 14:52
Baromi jól néz ki ez a fémdoboz. Kár, hogy a film hulladék lett.
0