Keresés

Star Trek: A trilógia (3 BD) (BLU-RAY)

2019. augusztus 26., hétfő 23:31
Valahol már van. :)
most posts by TM
0
2019. augusztus 26., hétfő 19:47
Szerintem szimplán csúszik. Remélem kijön, mert bár az első két film megvan, de lehet cserélem erre a díszdobira, mert ennek a csapatnak már úgyse lesz több filmje.
Ahogy Locke(d) is írta nekem is csak kapóra jön a csúszás. Mert sose lehet tudni melyik kiadásból jön csak 20 db.

Egyébként hogy hogy fest majd ez a kiadás? A kiadott kép alapján úgy fest egy gyűjtődobozban lesz 3 különálló tok.
0
2019. augusztus 26., hétfő 11:17
Na mindegy, ha valakinek tudomása van arról, hogy valahol már van, ne tartsa magában!
0
2019. augusztus 25., vasárnap 23:48
Ne izgulj, egyszerűen csak mindenki tudja, hogy nekem épp kapóra jön a késés, és az Univerzum is fejet hajt e tény előtt. :)
0
2019. augusztus 25., vasárnap 19:18
Na mizujs? Ezt is jobb ha felhajtjuk offline?
0
2019. július 25., csütörtök 1:39
Nagyfelbontásban valószínű már nem kapjuk meg magyarul a klasszik filmeket, maximum akkor, ha a Paramount az esetleges 4K-remasztereknél a sima BD-ket is frissíti. Párszor volt erre példa: az eredeti Kedvencek temetője és a Grease így jártak. Bár az M:I-sorozat valamiért nem került javításra. Forrest és Ryan rajtunk kívül meg minden nyelven kijött BD-n, ott azért csak UHD-t kaptunk.

Persze ezek csak feltevések. Egyelőre annyi a nagyon valószínű, hogy az első mozifilm 40. évfordulójára gőzerővel készül a stúdió. Eredetileg csak a moziváltozatot akarták UHD-n és BD-n kihozni teljesen felújítva, de a rendezői vágás producere elmondta a múlt hétvégi Comic Con-on, hogy a Paramount nyitott arra az ötletre, hogy a 2001-es kiadás napvilágot lásson, az engedélyre várnak, hogy újrarendereljék az effekteket (eredetileg NTSC DVD felbontásban csinálták meg sajnos a ráncfelvarrást).

A Khan haragjából is készen van a 4K-felújítás, így ha sikeres lenne a tervezett szett, folytatódhatna a sor a többi filmmel is.
0
2019. július 25., csütörtök 0:52
Kár, bár Abrams nélkül nem volt az igazi a 3. film se. A Tarantinós Treket nem tudom elképzelni, de majd Picard helyre teszi a Treket!
A kiadás tuti sima tok lesz 3 külön tokban van egy dundi tokban. Nekem az első megvan külföldi borítóval, a 2. film sima kiadásban, de asszem marad a Beyond-ból a steelbook.

Tényleg jó lenne egy Stark Trek BD széria. Nem értem anno miért kerültünk le róla a 3. körben, hisz a DVD-nél az SE kiadások tisztességesek lettek és mind kapott magyar vonatkozást is. Kéken jöhetne szépen felújítva,az összes extrával és persze magyar felirattal, még a szinkronokat is rátehetnék, főleg a Nemezisét, mert annak lett a legjobb a szinkronja.
Egyébként a II. kijött director s cut változatban is. A VI.-nak meg ha jól tudom 3 változata is van. Jómagam megnéznék egy speciel editiont az V. filmből is. Shatner anno lobbizott a Paratamountnál a DVD kiadásnál ,de nem kapott rá pénzt és engedélyt.
0
2019. július 24., szerda 21:24
Nem igaz, mert 3,75. ;)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 24., szerda 20:21
Hát akkor nézd meg egyenként a kiadványokat és kb. 3,5-ös átlagra fog kijönni. :)
0
2019. július 24., szerda 11:07
Én erről beszéltem, ennek nem 3,5-ös átlag a képe:

https://www.blu-ray.com/movies/Star-Trek-Stardate-Collection-Blu-ray/75107/
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 23., kedd 23:07
Olyannyira zsákutcába jutott az egész 4. rész, hogy szerintem semmi nem lesz már belőle. Anton Yelchin elhunyt, Nimoy úgyszintén, a két Chris, Pine és Hemsworth kiszállt, úgyhogy erről ennyit. A Paramount meg Tarantino verziójára voksol valószínűleg.
0
2019. július 23., kedd 23:00
https://www.blu-ray.com/movies/Star-Trek-Original-Motion-Picture-Collection-Blu-ray/4190/#Review

KÜLSŐ LINK

Gyanítom, hogy ugyenezek jöttek ki Európában is. Az az átlagosan 3,5/5-ös képminőség távolról sem tökéletes az én olvasatomban.

Ha valami, akkor ez a franchise 5/5-öt érdemelne képre-hangra-mindenre. Nem csak két filmnek kellene közel tökéletesnek lennie a tízből.
0
2019. július 23., kedd 16:41
Szerintem én ezt bezsákolom, úgyis fontolgattam e 3 rész külön beszerzését.
Nem rossz ez így. A 4. Rész úgyis zsákutcában van ha jól tudom.
0
2019. július 23., kedd 10:34
:-) Én is megvettem még 2 éve Ausztriában a Stardate Collection-t. Gyönyörű digipack, nagyon megérte.
0
2019. július 23., kedd 10:11
"Amik külföldön BD-n kaphatóak, azokat inkább ne magyarítsák, a Wrath Of Khan-t kivéve egyiknek sem valami acélos a képminősége. Gyakorlatilag a korábbi DVD-transzfereket hasznosították újra HD-ben."

2 éve megvettem Németországban a 10 klasszikust + 2 bonus discet tartalmazó díszdobozt. Annak a képminősége kifogástalan. Persze magyar vonatkozás nincs rajtuk, de az nem baj. Igaz, a lemezeken csak a mozi változatok vannak, de hát valamit valamiért: az egész (12 lemez) került egy mai fémdobozos 4k árába.
Az extra lemezek pedig elképesztően érdekesek: nem (csak) menüből választható extra tartalmakat kapsz, hanem egy filmszerű, kísérővel (élő szereplő) végig tudod járni a témákat. A két lemez kb. 5-6 órányi plusz élmény!
0
2019. július 22., hétfő 20:30
Amik külföldön BD-n kaphatóak, azokat inkább ne magyarítsák, a Wrath Of Khan-t kivéve egyiknek sem valami acélos a képminősége. Gyakorlatilag a korábbi DVD-transzfereket hasznosították újra HD-ben.

Most hétvégi hír, hogy állítólag a Paramount nagy dobásra készül, az első mozifilm rendezői változatának az effektjeit újrarenderelik nagyfelbontásban UHD és BD-megjelenés kedvéért:

https://www.thedigitalbits.com/columns/my-two-cents/071919-0900

Mekkora lenne, ha a 40. évfordulóra tényleg megcsinálnák. Nem lenne utolsó egy olyan kiadás, amin a film mindhárom változata (1979-es moziverzió / 1983-as extended tévés vágás / 2001-es rendezői) ott lenne natív 4K-ban.

Ha ez kijön, szerintem a többi remaszter sem fog váratni magára, főleg mert a Khan már készen van 4K-ra felújítva.
0
2019. július 22., hétfő 19:36
Szerintem O-ring lesz, egy tokban 3 lemez.
0
2019. július 22., hétfő 17:27
Amelyik a legolcsóbb.
0
2019. július 22., hétfő 17:11
Lenne! De most erről beszéljünk!
Ez slipcase vagy o-ring vagy digipack vagy mifene?
0
2019. július 22., hétfő 13:27
Igazán kiadhatnák már a klasszikus mozifilmeket is blu-rayen... úgy gondolják vajon, hogy arra nincs kereslet? :(
0