Szerintem azon ritka sorozatok egyike, ahol felfelé mutató javuló tendencia van filmminőségileg.(Annabellre korlátozva)
0
2019. szeptember 29., vasárnap 9:55
605
Sokszor azt érzem ezeknél a szellemekkel ijesztgető filmeknèl, hogy nincs már új ötlet, ès egyre gyengébb produkciók készülnek. Ez a sorozat egy nagyon jó filmmel indult (Démonok között). Azóta viszont filmről-filmre csúszik lefelé, talán az Annabelle előzmény film megelőzte az első Annabelle-t. A harmadik rész ötlettelen, unalmas, sajnos inkább kínos lett. Minden kètsèget kizáróan ez a mélypont, de nem tudom, hogy van-e innen visszaút, mert ha nincs akkor nem érdemes folytatni. A Fűrész ugyan erre a sorsra jutott, egy zseniális első rész után a többi ment a levesbe.
0
2019. szeptember 29., vasárnap 8:55
627
Egyetértek! Ez a film még az első filmtől is lejjebb van. A Teremtés nekem nagyon bejött, ott volt történet és kidolgozottság, színészi alakítás. Ebben a harmadik filmben csak a nyakukat nyújtogatják a karakterek, hogy éppen merről is hallottak valami tompa hangot, meg a dákós fiút elemzik. A film olyan csendes, hogy szerintem a moziban már kínos lehetett ülni. Az egyetlen komolyabb ijesztős jelenetet meg természetesen a trailer is elsütötte. Azt a ködfarkast vagy mi a fene volt inkább nem kellett volna erőltetni, minden másodperce gagyi volt. Mindezek után úgy ér véget a film, hogy észre se lehet venni, volt-e egyáltalán befejezés.
A fémdoboz amúgy tényleg szép! Ha még lesz belőle 1990-ért MM-ban majd megveszem.
0
2019. szeptember 29., vasárnap 8:48
976
Ifjúsági horrorok és némi Halloween egybegyúrása, a forgatókönyv ezúttal is elfért egy darab budipapíron, és az R-besorolás hiánya szintén nem javított a végeredményen. Teljesen felesleges és felejthető film.
0
2019. szeptember 28., szombat 17:04
605
Sajnos itt nem a tokkal van baj, sőt az elég impozáns lett. Nem úgy a film. Egyre jobban csúszik le a lejtőn a conjuring univerzum. Az apáca után nagyon drukkoltam, hogy ez jobb legyen, de nem.... Az első óra nyom nélkül múlik el ès ami utána jön az is erősen feledhető. Teljesen felesleges lett így ez a folytatás, sajnos.
0
2019. szeptember 27., péntek 22:08
1498
Úgy tudom az nem lesz.
0
2019. szeptember 27., péntek 16:35
16099
Szép, de hol a sima tokos?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.