Keresés

Fábry Sándor - Dizájn Center

2007. március 14., szerda 15:55
Szabad országban élünk. Szóval nekem aztán mindegy. Viszont hiteltelen véleményt alkotni egy műsorról, amit bevallottan nem nézünk. Szóval remek, hogy mindenki más szemében, de van sajátunk is és abban is érdemes néha... Na részemről ennyit.
0
2007. március 14., szerda 11:54
Szerencsére a távkapcsoló bárki problémáját megoldja, így ezen vitázni felesleges.
Visszatérve a topik címéhez, a Dizájn Center pont az a része Fábry műsorának, amit mindig érdekesnek tartottam.
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 11:49
Igazad van, nem nézem. Az a vonat már elment. Ezért sem hitelesek.
0
2007. március 14., szerda 10:33
HA rendszeresen néznéd, akkor tudnád, hogy igaz. Nem megyek bele.
0
2007. március 14., szerda 8:51
"mind a két oldalt osztják"
Ezt kikre írtad?
A 7 kis...-ra ez nem igaz.
0
2007. március 14., szerda 8:35
Szerintem nincs abban semmi hiteltelen, hogy mind a két oldalt osztják. Szerintem pont azok a hiteltelenek, akik csak az egyik oldalról nézik a dolgokat.
0
2007. március 14., szerda 1:01
A Heti Hetes korábban úgy nézett ki, mint "ellenzéki" showműsor. Egy ideje már nem úgy néz ki... Ettől hiteltelenek az ott ülő palik, akik kritizálják azokat, akik számukra hiteltelenek.
most posts by TM
0
2007. március 14., szerda 0:56
Almodóvarról sem beszél senki, csak most mi ketten! Lehet, hgy ez már a kánaán? :-)

Fábry azzal sem vívta vissza magát a szívembe, hogy a reagálásod alapját képező írásom óta több közös barátunk lett vele. Nem szeretem, hogy a vendégei csak bábuk az ő önfényezéséhez, és igen, vulgáris is lett. A gyors gondolkodás miatt meg inkább csodálj engem! :-)))

A "dagadt liba" tényleg nem illedelmes, visszavonom, már csak azért is, mert idejeközben Moncsi lassan inkább anorexiás lesz. Kár, hogy a külsőleg végbement változások helyett nem inkább a belső értékekre gyúrt rá!
most posts by TM
0
2007. március 13., kedd 19:30
fábry már kiégett és megfertőződött, de a dizájn center c. könyve fenomenális. nekem is elég egyszer megnézni a dc-t, de ez a könyv tényleg egyedülállóan különleges. kár, hogy nem vettem meg, amikor még kapható volt.
0
2007. március 13., kedd 18:19
Ha egyszer majd mondjuk Pedro Almodovar munkássága apropóján lesznek ilyen heves viták, értekezések, az lesz majd igazán kánaán,

Én mondjuk nem sokra tartom Pedro Almodovart, írhattál volna inkább Bergmant. :-)

régebben jobban szerettem őt, ma már számomra unalmas a pali
Szerintem ma is ugyanolyan vicces, mint régen, én csodálom a gyors gondolkodását, meg ahogy mindig a megfelelő szavakat találja meg, egyedül azt nem bírom benne, hogy mostanában túlságosan vulgáris lett, rengeteg az olyan megnyilatkozása, ami szerintem nem egy tévéműsorba való, a mélypont a Kelemen Annával készült "beszélgetés" volt.

dagadt liba Pokrivtsák Mónika
Én sem bírom a nőt, de nem azért mert nem csontsovány, azért nem kéne le dagadt libázni.

Egyébként nem tudom, milyen a kiadvány, én általában szeretem FÁbryt, de mondjuk elég nekem pont annyi, amennyit a tévében leadnak belőle, DVD-n már nem venném meg.

0
2007. március 13., kedd 13:53
Valaki írhatna már a kiadványról is... ;)
0
2005. november 17., csütörtök 1:51
Bocsánat, ezt nem ide szántam...
0
2005. november 17., csütörtök 1:36
A Heti hetes engem is irritál. Nekem az a benyomásom, hogy kiülnek oda, jól megtapsoltatják magukat, hogy milyen marha poénosak. Valahogy irritál az egész műsor. Néha van benne egy két jó poén, és ennyi. Nem vagyok oda érte. De pl. a párom amikor teheti megnézi. Hát ez van. Ettől (is) kerek a világ. :-)
0
2005. november 17., csütörtök 1:31
Hmm... Azért mennyire szánalmas, amikor egy ember egy online bolt oldalán tanít felnőtteket nyelvtanra. :-))
0
2005. november 10., csütörtök 17:36
ezentúl itt kellen folytatni szardobálást és "ki mekkora keresztény" vitát!
0
2005. november 7., hétfő 10:47
Itt valóban a dvd-k-ről kellene véleményt cserélni, vitatkozni,... a politikával tekintélyes számú más fórum, illetőleg topic foglalkozik pl: in Index
0
2005. november 7., hétfő 10:06
Amíg mindkét politikai oldal "rajongótábora" vastagon bedől a szép szavak gyártására szakosodott PR-csapatoknak, és itt az Xpressen fitogtatják mulatságos, de inkább szomorú félműveltségüket, tojva rá, hogy ez egy filmes fórum, addig pont azok dörzsölhetik a markukat, akik a kétpólusú ideológiát népszerűvé tették. Rohadtul nem érdekel, hogy ki kezdte, ahogy ez a mai magyar "politikának" csúfolt valami is már közömbös számomra.
Az viszont elkeserítő, hogy mindig vannak, olyanok, akik ezen a "semmin" köszörülik a nyelvüket, miközben értékes filmek jelennek meg és tűnnek el, anélkül, hogy feleekkora publicitást kapnának, mint ez a veszekedésre ürügyként szolgáló, érdekes, de azért valahol mégiscsak egy úgynevezett "töltelék" kiadvány! (lásd pl. Heti Hetes, Való Világ stb.)
Ha egyszer majd mondjuk Pedro Almodovar munkássága apropóján lesznek ilyen heves viták, értekezések, az lesz majd igazán kánaán, így azonban "csak" az önmagát egyébként is profin menedzselő Fábry malmára hajtja mindenki a vizet.
Hogy azért állást is foglaljak a témában, régebben jobban szerettem őt, ma már számomra unalmas a pali, ahogy az egyéb "szórakoztatónak" titulált tévéműsor is az, mint pl. Bagi-Nacsa, Gálvölgyi, Heti Hetes, Szulák, Kész átverés stb... Mindegyik esetében azt érzem, hogy a mennyiség már régen a minőség rovására ment, csak valakik ezt nem látják, és kéthetente tuszkolják még az arra fogékony tátottszájú emberek torkán lefelé. Bizony sok esetben már a megszokás ülteti le az embereket a képernyő elé, és ezt maguk sem ismernék el - maguknak sem! Pl. az az undorító tehetségtelen, beszédhibás, dagadt liba Pokrivtsák Mónika is csak egy ilyen adón futhatott be "karriert", ahol az a mottó, hogy nem baj, ha valami igénytelen, SZ@R!, majd a néző hozzáigénytelenedik! Meg kell nézni a népszerűségi listákon élen álló "műsorokat", és nyilvánvalóvá(?) válik, hogy miről beszélek! Ebből a közegből persze azért még mindig kiemelkedik az egyébként szerintem rendkívül intelligens, frappáns humorú Fábry, neki mindössze "csak" az a baja, hogy önmagához képest lanyhul, modorosodik, és idővel kifárad ez a műsor. Persze amíg a fent leírt mechanizmus működik, addig mind a tévécsatorna vezetői, mind "Sándor" rajongói önfeledten tapsikolnak!
Konklúzió gyanánt annyit lehetne mondani, hogy a kereskedelmi csatornák "kineveltek" egy bizonyos szintű műsorfajtára fogékony embertípust, egy tévé előtt nihilbe burkolózó tömeget, akiknek ünnepnap az a csütörtök, amikor Fábry van, vagy az a nap, amikor a Gáspár-csoport fantasztikus kalandjait csodálhatják. Ezen nézők elszaporodása vívta életre a hasonló jellegű dvd kiadványokat, hogy a szimpatizálók csoportja csillapíthassa két adás közötti elvonási tüneteit! Ez rendjén is van, az emberek nem egyformák, az viszont, hogy ebbe még belekeverik az értelmet is (már ha a politikánkban van értelem...) az már baj!
most posts by TM
0
2005. november 7., hétfő 8:34
:-)
0
2005. november 6., vasárnap 23:40
Hmm, a Fábry-tól vannak jobb filmek? Biztos igazad van. De a töltöttkáposztától is van finomabb csoki :)
0
2005. november 6., vasárnap 12:30
Ha jól tudom, előttem a kritikai oldalon már elkezdték ezt a vitát és ott már mondtak pár lesarkított kijelentést (véleményt).

Én ezzel már nem akarok foglalkozni többet. Szoktam nézni a Fábry-t, de azért vannak jobb filmek nála, inkább azzal foglalkozzunk.
0
2005. november 6., vasárnap 11:47
"Mintha a jobboldal nem lett volna országpusztító meg hazaáruló."
Mi tök hülyék vagyunk, hogy hagyjuk, hogy folyton országpusztítók és hazaárulók kormányozzák hazánkat.....

"emlékszem hogy a jobboldal nem támogatta az EU-t, most meg odavannak érte"
Ez pont nem így van, legfeljebb fordítva van némi igazságtartalma, de ez egy nagyon lesarkított kijelentés.

"A legtöbb kommunista most mind jobboldali."
:)))

"Bocs de nem akarok itt veszekedni, ennek nem az XPRESS a helye."
Ahhoz képest elkezdted, majd K-tól szépen megkapod ami jár, úgy sejtem.

Nem állhattam meg, lehet, hogy majd jól visszakapom, de hát mindegy. Béke veletek.
0
2005. november 6., vasárnap 9:16
Itt a nagy félreértés: a Heti Hetes se elsősorban politikára alapul a licensze alapján, csak ezt csinálták belőle, ami.
0
2005. november 6., vasárnap 3:48
Nem tudom miről beszél K, meg milyen szutyokról, de már nincs szocializmus.

Mintha a jobboldal nem lett volna országpusztító meg hazaáruló.

Másik dolog ha már szóba jött a politika: úgy emlékszem hogy a jobboldal nem támogatta az EU-t, most meg odavannak érte,. Talán azért mert nem akkor csatlakoztunk amikor ŐK voltak hatalmon. Érdekes.

Kommunistáéknál : már kommunisták sincsenek. Rég nincsenek már ezek az idők. A legtöbb kommunista most mind jobboldali.

Már nem azért de szerintem Friderikusz nagyobb személyiség mint egy Fábry. Egyedül Fridi mert kérdezni mindig, mert a többiek bevoltak szarva a jobboldaltól, mert mi lesz ha majd ők kerülnek hatalomra, ebből is látszik hogy kinél van a média hatalma. Sehol sem volt Fábry, amikor Fridi már műsorokat vezetett.
Amúgy mennyi kárt okozott Fridi?

Megírt beszédekről meg csak annyit hogy az akkori miniszterelnöknek is megírt beszédei voltak. A többiek legalább nem táncolták végig a pódiumot, mint az.

Amúgy semmi bajom Fábry-val csak nem tudom hogy lehet a politikát beleírni egy kritikába.

A Heti Hetest meg nem kell szidni, azért mert nem tudott (2 adás erejéig a kutyájával) érvényesülni egy más véleményét nem érdeklő, egész műsort végigpofázni szerető ember (Fábry).

Én azt érzem fonáknak amit itt leírtál.

Bocs de nem akarok itt veszekedni, ennek nem az XPRESS a helye.
0
2005. október 31., hétfő 19:35
:-)))
0
2005. október 30., vasárnap 15:16
Én azokkal értek egyet, akik az említett műsorok fásultságát kérik számon a szereplőktől, függetlenül attól, hogy kinek a tenyeréből esznek.
most posts by TM
0