Keresés

Fábry Sándor - Dizájn Center

2005. október 30., vasárnap 13:25
Semmit se mondtam én meg, csupán azt, hogy ne légyen ingyenes politikai hirdetés (bárminemű, bárhonnét) egy DVD kiadás kritika-szekciójában, gondolom ezzel sokan egyet értenek. A politika nézetek vállalásának, közhírré tétetésének minden világban van helye, csak épp nem az xpress-en. Valóban, az indexen lehet szapulni akit akarsz. Kolbászfesztivált, határon túli magyarokat, meg minden mást, ha ettől jobban érzed magad.

Sértődés ne essék semmi miatt; részemről nem lesz több hozzászólás ezügyben.
0
2005. október 30., vasárnap 10:59
Hantucs: Politizálni szerintem inkább menjél az index fórumaira vagy ahova akarsz, de ez nem idevaló! Az h valaki - legyen akár médiaszereplő - felvállalja a politikai nézeteit szerintem nem baj, más kérdés h ezzel veszélyezteti, hogy a másképp gondolkodó nézőit elveszti, de ez az ő baja.. Ha ennyire zavar h van egy jobbos médiaszereplő is akkor sajnállak, mert ha bekapcsolod a TV-t csak a balos szenny folyik belőle, kezdve a két nagy kereskedelmi csatornától egészen az ATVig meg a többi szarságig. Ha szerinted ez már nem az a világ ahogy mondtad, akkor nem tudom miért zavar az ha valaki nyíltan vállalja nézeteit. Reggelig lehetne sorolni azokat a TVs szereplőket akik nyilván vállalják balosságukat a friditől egészen a hetiheteseken át a napkeltésekig. Szóval ezt a politikai dolgot szerintem inkább hagyjuk..
0
2005. október 30., vasárnap 10:37
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. október 30., vasárnap 8:41
BigMike nak meg üzenem, pontosan tudom a Fábry "múltját". Én még hallgattam kalózkazettán a wietnami-balzsamot, amikor a fazonnak nulla ideje volt a médiában. A szánalmas inkább az, hogy egy jól induló - több évig remek - műsorban el kezdett politizálni a főszereplő. Mert ügye, ha egy műsor politikára alapul (lásd. Heti Hetes) az ember tudja mire számíthat. De a Fábry show-ra nem ez volt a jellemző, és addig még tetszett is.
0
2005. október 30., vasárnap 8:36
Majd pont a The Hungarioan fogja megmondani, hogy ki hova való. Volt világ amikor ezt meg lehetett határozni, meg azt is, hogy ki mit mond, de az nem ez a világ.
0
2005. október 25., kedd 20:58
Engem is kövezzetek meg, mert én is utálom a Retket (nem a zöldséget :)), de szeretem Fábryt is, meg a Heti Hetest is. Nem a politikai nézetek érdekelnek, hanem az, hogy jót röhöghessek. Talán mindenkinek ezt kéne tennie, és nem esne folyton egymás torkának az ország két fele.
Mondjuk mostanában a Heti Hetes már finoman szólva sz*r, és Fábry sem hozza a formáját, de a régi műsorok mindkettőnél nagyon jók voltak.
0
2005. október 25., kedd 16:44
szerintem meg tök jó!
0
2005. október 25., kedd 15:43
Hát én beszarok :)
0