Keresés

Macskák (BLU-RAY)

2020. május 21., csütörtök 12:49
ne vedd sértésnek, de ha mindent letöltesz, akkor (idézlek) "végképp nem lesz mit nézni" egy idő után
0
2020. május 18., hétfő 16:57
Ha már szereted a musicalt, az egy jó dolog! :)
A Nyomorultakat speciel nem sokan csípik, merthogy "mindent énekelnek benne", nem úgy, mint a Mamma Mia! vagy a Rómeó és Júlia esetében, ami egyébként a Nyomorultakhoz hasonlóan eredeti franciaban az igazi. Ez a két darab lett talán legnépszerűbb nálunk. Viszont a Macskák volt az első világhírű zenés színház, amit engedtek idehaza bemutatni. Ezzel együtt nehezebb zenei mű, nem is sok fülbemászó dallammal, szóval musicales vénával rendelkezőknek sem feltétlenül tetszetős.
Azért drukkolok, hogy legalább a letöltést nézd végig. :)
most posts by TM
0
2020. május 18., hétfő 16:50
A Romhányis vonatkozást nem is figyeltem, köszi az infót!. :)
most posts by TM
0
2020. május 18., hétfő 15:05
Én nagyon félek ettől az imdb 2.5 ponttól. Mondjuk alapból nem rajongok a Macskákért, inkább Les Miserables fan vagyok. Egy letöltést majd megpróbálok vele, ha végképp nem lesz mit nézni.
0
2020. május 18., hétfő 13:47
a neten azt olvasom, a nézők utálják, bukás volt. Nézőpont kérdése. Nekem egy pazar feldolgozásnak látszik, külön öröm benne, hogy a magyar verzióban az eredeti, Romhányi József által műfordított dalszövegeket használták fel (ami egyébként a magyar színpadi előadás szövege is). Kicsit fura, hogy a nem énekelt, párbeszédes részeken érződik, hogy már más a fordító. Nem vészes, de érezhető stilisztikai különbség van. Minennel együtt nagyon színes, látványos feldolgozás, kellemes kikapcsolódást nyújt(ott)
0