Keresés

Casablanca (UHD + BD) - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (UHD)

2022. december 9., péntek 19:43
Redym1 írta:
Azért remélem, nem az eddig is megjelent Blu-Ray lemez lesz hozzá, hanem a 4k-ból készült verzió...

A korábban megjelent sima Blu-ray lemez van a kiadványban az UHD mellett. Egyedül a szitázása más.
0
2022. december 7., szerda 14:14
Azért remélem, nem az eddig is megjelent Blu-Ray lemez lesz hozzá, hanem a 4k-ból készült verzió...
0
2022. november 30., szerda 16:06
Csehországban már november 9-dikén meg jelent.
Meddig megy még  a tili-toli?
0
2022. november 11., péntek 16:10
Redym1 írta:
Sziasztok! Érdekelne, hogy a normál Blu-Ray lemezen is lesz magyar hang? Csak mert most néztem egy külföldi review videót, és azon csak a 4K lemezen szerepel a Hungarian 1.0... A választ előre is köszönöm!

Lesz rajta, kb. 2008 óta létezik BD-n magyarul (nem a tipikus nagy piacok lemezeire raktak rá minket), bár a kiadás technikailag ma már eléggé elavultnak számít, az eredeti hang csak sima DD, a képe VC-1 kodeket kapott (plusz némileg DNR-ezett is), úgyhogy szerintem feleslegesen teszik az UHD mellé, de ők tudják.

Ami nagyobb probléma, hogy a szinkronját annak idején sajnos a nulláról hozták össze, nem vette meg a Magyar Televízió a nemzetközi hangsávot, így Max Steiner zenéje és az eredeti hangeffektek helyett teljesen más szól, mint aminek kellene, hiába maradt fent 1966 óta tökéletes minőségben.
0
2022. november 11., péntek 14:49
Sziasztok! Érdekelne, hogy a normál Blu-Ray lemezen is lesz magyar hang? Csak mert most néztem egy külföldi review videót, és azon csak a 4K lemezen szerepel a Hungarian 1.0... A választ előre is köszönöm!
0