Keresés

Egy rém rendes család - 4. évad AJÁNDÉK PÓLÓ (3 DVD)

2005. november 18., péntek 11:18
Jó, kösz a tippet. Mindjárt rendelem is. :)
Jó lesz ugrálni a TV előtt. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 18., péntek 11:16
december 6 még 3 hét, tessenek berendelni egy Sóber Nórbi DVD-t addig is... ;) (khm... mondom ezt én... :))) ).
0
2005. november 18., péntek 11:13
Így nekem is gondom lenne a pólóval, mert én sem vagyok egy kifejezett vékony alkat. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 18., péntek 11:05
Így jártál!
most posts by TM
0
2005. november 18., péntek 8:29
szerintem mindenki kapjon XXL méretűt... és nem lehet panaszkodni, hogy kicsi... így indulhatunk a Zsákos Frodó névért is... :)
0
2005. november 18., péntek 5:23
És mindenki egy méretet fog kapni? :)),és mi van,ha én mondjuk egy Bud Spencer termetü fickó vagyok.
0
2005. november 17., csütörtök 17:40
A Dunafilm égisze alatt jelent meg anno egy "Milleniumi válogatás" VHS-csomag (Ryan közlegény megmentése, Volt egyszer egy vadnyugat, Pomádé). Muszáj volt megvenni, mert ebben a kiszerelésben szélesvásznú volt a Ryan..., szemben a korábbi szólómegjelenéssel! Na, ehhez a dobozhoz is volt egy szabványméretű, Paramount-logóval ellátott póló. A nagyságáról csak annyit, hogy feleségem plüsskutyája sokáig panaszkodott, hogy marban szűk neki...
most posts by TM
0
2005. november 17., csütörtök 17:32
nem gépben kell mosni, hanem kézzel. akkor tovább bírja.
0
2005. november 17., csütörtök 17:21
Megrendeltem a DVD-t még időben. Hát igen a póló minősége és nagysága milyen lesz, ez itt a nagy kérdés.
0
2005. november 16., szerda 11:06
a póló "minőségéről" van valami infó? tudom, hogy ajándék lónak... de remélem azért több mosást is kibír majd...
0
2005. november 15., kedd 23:30
Jó ötlet volt ez az ajándék póló, azt hiszem nekem is van valahol egy ilyen a fiók mélyén :)
0