Keresés

Álom filmek, avagy: mi lenne ha?

2005. november 18., péntek 19:57
Nem hangzik rosszul. :-))
0
2005. november 18., péntek 18:40
Tudom már! Én lennék a krónikás, hiszen most is milyen frappánsan beszámoltam az egészről! :-)
KIhagytam még egy fontos személyt a fórumról, aki jelenleg kék korszakát éli! Lehet, hogy gyermekkorában sok Csepregi Évát hallgatott?
Nos, ő váltogatja a nickneveit, legközelebb a BŰNBÁNÓ azután a MEGTÉRŐ, végül a szolídan csengő ISTEN következik!
Az átlagon felüli empátiája, kommunikációs képessége, legendás toleranciája, velőig ható smiley-jelei nagy jövőre predesztinálják őt! :-)))
most posts by TM
0
2005. november 18., péntek 18:30
On the Beach az eredeti címe! Évszám: 1959

http://us.imdb.com/title/tt0053137/
0
2005. november 18., péntek 18:29
Biromaburád! :-)
Na meg azt is, hogy az önbizalmad is a helyén van, Te, Réz-atya! :-)
most posts by TM
0
2005. november 18., péntek 18:28
Ezt a filmet nem ismerem. Tudsz róla valami közelebbit? Évszám, Eredeti cím... Felkeltetted az érdeklődésemet!
0
2005. november 18., péntek 18:23
:))

Mire Bad Doggie drámája filmszalagra kerül, Juliet már csak az öregasszony szerepét játszhatná el. De adja az ég, hogy ne legyen igazam, s Bad Doggie IMDB-s filmográfiája mielőbb újabb tétellel bővüljön...

Én szívesen lennék főállású filmesztéta,  a "holdképű aranyláncos fülbevalóst" pedig már most partvonalra teszem... :)))))))))
0
2005. november 18., péntek 18:17
Na jó, ha már Csodaországban járunk, akkor adjunk az érzésnek!
Az én filmemben visszatér Magyarországon az egypártrendszer, a mélyen kiásott árkok helyén több metróvonalat építünk, mint amennyi Párizsban és Londonban van összesen, Thürmer és Csurka vidáman bolondoznak az egyetlen kereskedelmi csatorna vetélkedőjében, tisztességes közszolgálati televíziócsatornánk van, ahol nívós tévéjátékok készülnek, a színészeink kivétel nélkül színházakban és minőségi magyar filmekben szerepeknek, műsort, csak a műsorvezetők vezetnek, korrektek a hírműsorok, (persze milyenek is lehetnének?), az emberek egészségesek, nyugodtak, az olcsó benzinnel használt jó állapotú nyugati autóikat időnként a minden családban megtalálható kerékpárokra cserélik, hogy a főúton lakók se csak a nagypapától hallják a történetet az egyszer kinyitott ablakról, továbbá mindenki elégedett, és a kevésbé tehetős se ugat a gazdagabbra, mert utóbbi is becsületes úton gyarapodott, a politikusaink ingyen is lelkesen vigyázzák az ország ügyeit, mindenre van pénz, 5000 forint az összes dvd, de az emberek átlagosan így is tizet vesznek havonta belőle, itt az Xpressen is kánaán van, Robi kőgazdag, a kiadók ontják az exkluzív kiadványokat, Jamamura egy fordítóbrigáddal dolgoztat egy bérelt irodaházban - annyi megjelenés van, általános a jólét, kint vagyunk a focivébén, nincsenek kátyúk, Angelus sem gépel félre, olimpiát rendezünk, Szabó István újra Oscar-t nyer, Field főállású filmesztéta, (kis alliteráció!), simán partvonalra teszi a holdképű aranyláncos fülbevalóst, évente Etyeken gyártják a világ tíz legsikeresebb filmjét, van IMAX-mozink, Rosszkutyusz drámájából Európa-díjas alkotás készül Juliettel a főszerepben, én pedig boldog vagyok, hogy mindenkinek milyen jól megy a sora, és továbbra is azon gondolkodom majd, hogy mihez kezdjek a jövőmmel? :-)))
Hogy tetszik a szinopszis?
most posts by TM
0
2005. november 18., péntek 18:08
Ugyan nem Armageddon féle film, de nagyon hasonló véggel és sztorival rendelkezik Stanley Krammer szerintem legnagyobb filmje az Utolsó part is. Szóval Hollywood csinált már ilyet, mégha nem is mostanában.
0
2005. november 18., péntek 17:57
Leone utolsó filmterve egy Leningrádról szóló film lett volna, talán valami hasonló, mint a Sztálingrádban játszódó ELLENSÉG A KAPUKNÁL. Legalábbis a sztori leírása engem Annaud filmjére emlékeztetett...
0
2005. november 18., péntek 17:56
Spielberg megcsinálhatná A talizmánt. Oliver Stone jó akciófilmet tudna rendezni. Scorsese kipróbálhatná magát westernrendezőként (egyszer tett erre már célzást!). Bár Ridley Scott rendezte volna A Dűnét! De Palma rendezésében kíváncsi lennék a Madarak remake-jére. Peter Jackson kézbe vehetné az Alapítvány feldolgozásának ezer éve húzódó ügyét. Robert Zemeckis feldolgozhatná Mark Helprin Téli mese című könyvét. Valaki (pl. Coppola) elkészíthetné Leone megvalósítatlan filmtervét Leningrád blokádjáról. Polanski újra feldolgozhatná a Pillangót (eredetileg is ő akarta rendezni). Bryan Singer kézbe vehetné Alfred Bester Tigris! Tigris! című regényét. És vajon akadna-e valaki, aki hajlandó lenne/merné-e az Amerikai Pszichó-t cselekményhez hű formában megfilmesíteni? Kapásból ennyi jutott eszembe.
0
Némelyik rendezőt és színészt én viszont szívesen szadiznám azzal, hogy nézzék meg azokat a filmeket, melyeket produkáltak...
0
Komolyra fordítva a szót: Sergio Leone-től és Stanley Kubrick-tól bármilyen új filmet szívesen láttam volna, mert ők az első jelentős filmjüktől kezdve (Leone: Egy maréknyi dollárért, Kubrick: A dicsőség ösvényei) soha nem okoztak csalódást.
Konkrétabban: Leone a Volt egyszer egy Amerika után akart belekezdeni egy második világháborús filmbe, ami a leningrádi csatáról szólt volna. Talán a világ egyik legjobb háborús filmjét köszönhetnénk most neki, ha véghez vihette volna a tervét. Színészek közül Rutger Hauert láttam volna szívesen a filmben.
Másik nagy álmom az lett volna, ha Tim Burton még kb. 6 részig vitte volna a Batman-szériát Michael Keatonnel legalább a második rész, de inkább az első színvonalán. Úgy sorra kerülhetett volna minden lényeges szereplő.
0
2005. november 18., péntek 17:41
Dylan: most elindítottál bennem valamit... Én továbbgondoltam az ötletedet: egy aszteroida el fogja pusztítani a földet, de mégsem, mert Magyarország menti meg a világot, és mindenki a magyar himnuszt énekli, még az amerikaiak is! :)) Álmodik a nyomor, mi? :))
0
2005. november 18., péntek 17:31
Én azt szeretném, ha kb. 20 év után megint jönne egy valamirevaló Stefán King adaptáció, pl. egy jobb Christine, jobb forgatókönyvvel, sokkal jobban hangsúlyozva a felnőttéválás fájdalmait; a könyvtől épp annyira elrugaszkodva, amennyire kell ahhoz, hogy ne csak egy száraz adaptációnak hasson.
0
2005. november 18., péntek 17:11
Én inkább nem kínoznám a rendezőket, színészeket, hogy mást csináljanak, mint amiért megszerettük őket! Viszont amiatt szívesen szadiznám bármelyiküket, hogy amit elvárunk tőlük, azt tessék produkálni!
most posts by TM
0
2005. november 18., péntek 16:30
Ja, én az Armageddonnál is annak szurkoltam hogy csapódjon be az aszteroida... :-))

De szerintem komolyan is meg lehetne mutatni... Oliver Stone!
0
2005. november 18., péntek 16:26
egy poén lenne maga a film :)
igazi tesztfilm arról mit szolnának az emberek ah midnen az ellenkező modon történnéák. Szal végigviszik a cselekményszálat ahogy elvárná a hétköznapi néző aztán bumm az arcukba :D
0
2005. november 18., péntek 16:08
Nekem tetszik.
Kivételesen Amerika sem mentené meg a világot.
Lezárhatnának végre egy filmet Happy end nélkül!
0
2005. november 18., péntek 15:00
Oliver Stone rendezne egy Armageddon típusú filmet, amiben az aszteroida közelgő becsapódása, nem véletlenszerű hanem, közveteve az emberiség önpusztító életmódja okozta. A film végén mennének is a hős amcsi űrhajósok hogy felrobbantsák és megmentsék a világot, de nem sikerül, (mert Bruce Willis nem szerepelne a filmben:-) és mindenki nagy megrökönyödésére (hisz Hollywoodi filmet látunk.) becsapódna az aszteroida. A világ elpusztul, igazi apokaliptikus jelenetek. Mindezt végignézi az űrhajón rekedt 7 űrhajós, tudván hogy ők az utolsó emberek a világon, és semmit nem tehetnek. Meg fognak halni! Mit lehet ilyen helyzetben csinálni! Dráma... stb. A film pedig ott végződne, mikor az utolsó űrhajós is meghalna. Pesszimizmus ezerrel! Ilyen filmet még nem csinált Hollywood, és éppen ezért mindenkire sokkolóan hatna!

És ezután Spielberg csinálhatná a folytatást, de annak a sztoriját már nem írnám le, mert annyira jó, hogy még lenyúlja valami leendő Hollywoodi producer, mikor én akarom megcsinálni. :-)))))))) Na milyen? Nagyon elszállt?
0
2005. november 18., péntek 14:45
ja, még vmi. m. night shyamalan rendezte és írta james bond. a 007-es szerepében chris tucker, a nője jennifer conelly, a zenéje hans zimmer, a betétdal michael jacksoné.
0
2005. november 18., péntek 14:38
először is egy jelenet: mindig is szerettem volna egy szadista menekülős-katasztrófa jelenetet látni, mint, ami a világok harcában van, amikor tom menekül az utcán.

aztám philip k. dick ember a fellegvárban című filmjét igazán bevállalhatná terry gilliam pár fiatal színésszel, magas költségvetéssel.

kubrick napóleon-produkcióját én is szívesen vettem volna al pacinóval.
0
2005. november 18., péntek 14:18
Én nemrégiben olvastam Bogáti Péter Az utolsó ember című könyvét (a 80-as évek elején íródott). Remek, tudományos-fantasztikus jellegű mű, egyfajta Robinson-történet. Kiváló színész-mozi lehetne belőle.
0
2005. november 18., péntek 14:13
Korbácsra visszatérve én egy Peter Jackson & Clive barker rendezésnek örülnék.
0
2005. november 18., péntek 14:11
jodorowsky dűnéje egy álomfilm. a vázlatok alapján valami animefeldolgozás is lehetne amilyenek a sardaukarok az kegyetlen:) nagyon egyedi lett volna
0
2005. november 18., péntek 14:09
Ha a korbácsot filmre viszik akkor mindenképpen Barkert mint társrendezőt a főszereoplőkre (pl Cal) meg teljesen új színészeket keresni. Én így lennék elégedett.
Ha ewan mcgregor játszaná a kb 20 éves Cal-t megse nézném a filmet.
0