Keresés

Ollókezű Edward

2006. november 16., csütörtök 22:47
Vajon mi mikor rakhatunk a polcra ilyen drágaszágot?
Megjelenik ez valaha szinkronnal nálunk?
Annyira szeretnénk!!
0
2005. november 27., vasárnap 16:59
Én is csodálkoztam hogy az új változaton a specifikációk szinte nem is változtak... Úgylátszik mindenki meg van elégedve a 4.0-ás hanggal...
0
2005. november 27., vasárnap 16:54
Na nehogymár kiadnak egy még újabb változatott, és akkor még mindig csak DD 4.0-s hangsáv van rajta. Úgy csomagolásban akarták eladni ugyanazt a mosatlan edényt?
0
2005. november 27., vasárnap 15:18

Jól néz ki :)
0
2005. november 27., vasárnap 15:16
Valahogy így néz ki?

0
2005. november 27., vasárnap 15:16
Ja, bocs! Nem is az Ezy-n láttam, henem az Amazon.com-on. Sendites nem néz ki valami jól...

Erre nincs ráírva hogy 15th Years Anniversery, de most jelent meg, és a specifikációk is nagyjából ugyanazok mint az előző változaton...

Ez az
0
2005. november 27., vasárnap 14:50
nem a senditre gondolsz? én ott találtam fémdobozosat...
0
2005. november 27., vasárnap 14:36
megtudnád adni annak a fémdobozosnak a linkjét?
0
2005. november 27., vasárnap 14:21
Ugyanezt láttam az ezyDVD-n fémdobozos változatban is!
0
2005. november 27., vasárnap 12:16
Mi ez a 15. évfordulós kiadás? Mikor jön ez ki?
0
2005. november 26., szombat 20:30

Bővebben:
Edward Scissorhands 15th Anniversary Edition
0
2005. november 21., hétfő 17:46
Dylan!

Totál egyetértek veled, de azért a 25th hour zenéje teljesen más stílus, viszont azt is nagyon szeretem. :) Danny Elfmannel nem is lehet összehasonlítani, a maga nemében mind a 2 zene zseniális.

Sajna az audiokommentáron nincsen magyar felirat, de azt hiszem angol az van, erre viszont nem teszem le a nagy esküt! :)
0
2005. november 21., hétfő 12:47
Angelus! Tényleg nagy hatással volt rám a zenehallgatásod! Mondom azóta már én is meghallgattam, és ezen a héten most ezt tartom minden idők legjobb filmzenéjének. (Múlt héten még Terence Blanchard-tól a 25th Hour volt a kedvencem... :-)

Még halkan megkérdezném hogy a kommentárokon van e angol felirat. Bár a kiadás dátumát, és a Fox-ot ismerve ennek esélye szinte nulla, de hátha...
0
2005. november 21., hétfő 12:34
A miskolci MM-ban 2eFt alatti áron vettem meg a múlt héten. Meg is néztem, és valóban korrekt kiadvány, megérte az árát. A felirattal sincs semmi baj, és a menü is szép.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. november 21., hétfő 8:46
BP-N IS ESIK!!!:)
0
2005. november 21., hétfő 7:32
Szia Dylan!

Nem hittem volna, hogy a zenehallgatásom tegnap este ekkora hatással lesz rád, hogy még külön topicot is nyiss :) bár e film kétségkívül megérdemli, mert egy gyöngyszem. Gondoltam, hogy a filmzene fog tetszeni, én is nagyon szeretem. :)

A DVD kifejezetten tetszik, főleg a menülében csalódtam nagyon kellemeset, mert a Fox nem szokta túlzásba vinni a menü-tervezést. A 4.0-a jól szól, a magyar felirat is korrekt, a kép megy gyönyörű.

Szerintem ebből sosem volt papírtokos kiadás, visznt akcióban már volt. Xpresstől rendeltem én is tavaly decemberben, akkor 2490 Ft volt azt hiszem, szóval reménykedhetsz, hogy talán idén is leárazzák majd. ;)
0
2005. november 21., hétfő 0:50
csak dvd-n van meg. :)
0
2005. november 21., hétfő 0:36
Akkor tessék belökni Danny Elfaman zenéjét! :-)
Nálunk (Lenti, Zala megye) még mindig nem esik!
0
2005. november 21., hétfő 0:30
jelentem székesfehérváron is havazik. HURRÁ!
0
2005. november 21., hétfő 0:18
A film műanyag tokos ez tuti, mert MM-ban mindig látom, de 6990ft-ba kerül és ezért fájó szívvel, de mindig vissza kell tennem a polcra, pedig ez 1 remek Burton film.
0
2005. november 21., hétfő 0:02
Szerintem lassan ebből is jön egy szinkronos. Én nem bánnám.
0
2005. november 20., vasárnap 23:52
Tegnap mikor Angelus említette hogy elkezdett esni náluk a hó, és Danny Elfman filmzenéjét hallgatja, eszembe jutott hogy nem csak zenét, de a DVD-t is be kellene már szerezni, hisz ez a tökéletes Tim Burton film. Már igen régóta megvan videón... Ma este gyorsan meg is néztem! És ma már a filmzenét is végighallgattam... :-) Csodálatos!

Szóval első ránézésre kissé furcsáltam ezt a 4.0-ás hangsávot, ez a film, legalább a zene miatt megérdemelt volna egy 5.1-es hangot, de azt írjátok szépen szól, meg egyébként is jó véleménnyel vagytok róla, úgyhogy döntöttem! Idén karácsonykor ott lesz a fa alatt! (Remélem addig lesz valami akció...) Már csak azt lenne jó tudni hogy papírtokos, vagy műanyag tokos. (Elég régi megjelenés... Vagy csak Warner-nek voltak papírtokosai?)

Esetleg nem tud valaki egy extrább változat megjelenéséről?
Az audiokommentárokhoz van angol felirat?
0