Bocsánat, akkor, amikor írtad, valamiért átsiklottam ezen a hozzászóláson. A Terminátor dobozban egy-az-egyben ugyanazok a lemezek vannak, mint a külön kapható szinkronos változatokban, még a korongok szitázása sem változott.
A Kommandó kapcsán meg láttam, hogy közben rájöttél: itt is kapható.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. augusztus 14., kedd 23:21
8851
Bár látnám már én is!
De azért őszintén szólva - mily meglepő - A menekülő embernek jobban örülnék.
0
2012. augusztus 14., kedd 22:04
7076
Már látom is a DVDExtra hírét: "Stay Hungary". :)
0
2012. augusztus 14., kedd 20:53
8851
Azt is megmutatom, milyen minimál menüt tettem a két lemezre:
Azért remélem, előbb-utóbb nálunk is észbe kapnak a kiadók, és ezeket is piacra dobják.
0
2012. augusztus 14., kedd 20:42
8851
Stay Hungary ;-)
0
2012. augusztus 14., kedd 12:42
8851
Az első hivatalos kép a The Tomb című Stallone-Schwarzenegger filmből:
0
2012. augusztus 12., vasárnap 12:59
8851
Hogy ez mennyire Schwarzenegger-film, az majd a film megtekintése után derül ki. De előzetesen úgy gondolom, ez inkább Sly filmje. Ettől még simán említést tehetünk róla itt, ha már a Lúzer SC is belefért, nem igaz? ;-)
0
2012. augusztus 12., vasárnap 11:56
1212
Ó yes, szinkronos lesz! :))) Nem is emlékszem, hogy mikor vártam utoljára ennyire filmet! Remélem nem fogok csalódni, olyan jó lesz, mint amire számítok. Most már biztos vagyok benne, hogy sosem múlt el a rajongásom Arnold iránt, csak szunnyadt amíg politizált. Mostanában sokszor ismét gyereknek érzem magam. Tegnap is sikerült egy filmjét beszereznem, bár anyagilag azt hiszem már elértem erre a hónapra a korlátaimat, de meg van rendelve még kettő és majdnem bevállaltam hosszú évek óta újra egy külföldi rendelést is. De azt inkább a jövő hónapra hagyom majd. Nagyon remélem, hogy még hosszú éveken át várhatjuk az új filmjeit a mozikban és utána DVD-n is. :) Megmondta, hogy visszatér, hát isten hozta! :)
0
2012. augusztus 12., vasárnap 11:41
52685
De hát ezt nem is tekinted Schwarzenegger-filmnek! Vagy az csak az első részre vonatkozott? :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 12., vasárnap 11:34
8851
Szinkronos előzetes a The Expendables2-höz:
0
2012. augusztus 11., szombat 11:23
8851
A stáblista alapján az kb. annyira lehet fajsúlyos szerep, mint a Lúzer SC-ben, amit ha már így felfedeztem magamnak, gyorsan meg is rendeltem ötszáz forintért. ;-)
És persze annyiban azért vitatkoznék, hogy - bár vitathatatlanul igazad van abban, hogy végső soron így ezek a filmek is Schwarzenegger-filmek -, de ugye önmagában ez a név, hogy Schwarzenegger - amellett, hogy az izmos ember szinonimája - egyetlen embert azonosít, az pedig maga Arnold Schwarzenegger. Ráadásul a két említett film egyikét sem tekinteném még Patrick Schwarzenegger-filmnek sem, hiszen csak mellékszerepet játszik mindkettőben. Mint ahogyan nem tekintem Arnold filmjének a Dave-et, Az Amazonas kincsét, a The Expendables - A feláldozhatókat, de még a 80 nap alatt a Föld körül-t sem.
0
2012. augusztus 11., szombat 2:48
52685
Jövőre itt is landolni fog egy Adam Sandler-film, ugyanis Arnold fia, Patrick Schwarzenegger szerepel a Nagyfiúk 2-ben, s mivel a topik címe nem köti ki, hogy kizárólag Arnoldról lehet benne szó, ezért a Nagyfiúk 2-t is kezelhetjük Schwarzenegger-filmként, hiszen végül is az. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 2:37
1212
Igen, ez az!
0
2012. augusztus 10., péntek 10:44
1212
Sajna nem tudom megnézni már, telóról vagyok. Igazából csak azért léptem be, hogy helyesbítsek, lehet kapni a Kommandót, mégpedig pont itt, az Xpress-en. A nagy kutakodásban már teljesen összezavarodok. :)
0
2012. augusztus 10., péntek 10:11
8851
Ez volt az? (Nálam valamiért nem volt lejátszható.)
0
2012. augusztus 10., péntek 10:08
1212
Lenne egy kérdésem. A Terminátor 1-3 díszdoboz tartalmaz valami olyan extrát ami az előtte lévő külön kiadásaikban nem található meg?
Közben tegnap sikerült megszereznem a Két tűz között, az Ítéletnap és az Igazság nevében című filmeket! :) Mindjárt utolérlek, Gyulus! :))) Egyébként adhatnál a Kommandó gyűjteményedből egy darabot, ugyanis azt nem találok sehol. ;)
0
2012. augusztus 10., péntek 9:41
1212
Exclusive: The Expendables 2 - Smart Car
Nagyon jó, a hideg kirázott amikor néztem! :)
0
2012. augusztus 7., kedd 18:34
8851
The Last Stand:
0
2012. augusztus 5., vasárnap 10:56
2232
Üdv mindenkinek lenne egy eredeti Arnold S. Aláírásom hitelesített, Predator film fotóján.Ha valakit érdekel mailben megtalál.
0
2012. augusztus 5., vasárnap 0:34
1394
én spec bírom a karácsony connecticutbant is, kár h ithon nem adták ki
0
2012. augusztus 4., szombat 23:40
8851
Több filmje is van, ami valamilyen kategóriában a legjobb nálam. A Hull a pelyhes számomra a legjobb karácsonyi vígjáték, de ettől még nem feltétlenül a kedvenc Schwarzenegger-filmem. Igazából az a három cím is nehezen állt össze. A Kommandó és a T2 nagy favoritok, de a többi között már olyan nehéz sorrendet felállítanom, hogy inkább meg sem próbálom.
0
2012. augusztus 4., szombat 23:32
8851
Természetesen tudok erről a filmről is, és szeretném is majd beszerezni valamikor. De mivel tévéfilm, a mozis filmográfia már a lenti állapotában is teljes.
0
2012. augusztus 4., szombat 19:26
249
Azt hittem, hogy a Hull a pelyhes benne van nálad az első 3-ban!
0
2012. augusztus 4., szombat 16:39
6264
Köszi. :) Azért Schwarzi fronton van még mit behoznom. ;)