Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2012. augusztus 4., szombat 16:20
Tudom, hogy csak tv-film, de Arnie Mickey Hargittay-t játssza benne:
0
2012. augusztus 4., szombat 2:29
Remélem lesz időd és kedved hozzá, kíváncsi vagyok rá!

Egyébként most néztem végig a T3-at és kellemesen csalódtam benne! Sokkal rosszabbra emlékeztem, egész tetszetős film volt! Meg kell néznem a negyedik részét is, mert az sem tetszett elsőre. :)
0
2012. augusztus 3., péntek 23:32
Terveztem ilyen képet is készíteni, sőt, szívem szerint rátenném az összes relikviát, de az igen nagy rumlival járna: életrajzi könyvek, filmregények, fényképek, pólók is tarkítanák az összképet. Aztán arra is gondoltam, hogy részletekben fotóznám. Majd meglátom, ha lesz erre egy kis időm, majd elkészítem.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. augusztus 3., péntek 23:29
Ez is szép kollekció, Argento! Látom főleg a különleges kiadásokhoz vonzódsz. :)
0
2012. augusztus 3., péntek 23:26
A Herkules tényleg nagyon gyenge, de kezdek visszafertőződni, megrendeltem. :) Csak attól tartok, hogy már azt sem lehet kapni.

Lehet, hogy kinevettek, de a Kaktusz Jack-et viszont szeretem! :) Hasonló kaliberű, mint a Csupasz pisztoly és társai. :) Én meg szeretem az ilyen filmeket is. :)

Az Utolsó akcióhőst nálam is top, de, hogy mit raknék még be mellé így hirtelen, nem is tudom... Kicsit gondolkoztam, de nem tudnék hármat kiemelni. Azért párat mégis megemlítenék: Ragadozó, Ikrek, T2, Emlékmás.

A Menekülő emberről jut eszembe, hogy nemrég volt szerencsém összefutni egy könyvesboltban a könyvvel. Érdekes, hogy mennyire teljesen más benne sok minden, mint a filmben.
0
2012. augusztus 3., péntek 23:14
Pont ezen filóztam, hogy megkérlek, fényképezd már le a gyűjteményedet, kíváncsi lennék rá. :) Esetleg egy olyan képet lenne kedved készíteni, hogy az összes DVD és BD rajta van? Nem így egymás mellé fektetve, hanem állítva. Mondjuk az azonos filmek különböző kiadásai csak egymás mögé lennének állítva úgy, hogy csak a legelső látszana, a többinek meg kb a fele. :)
0
2012. augusztus 3., péntek 19:48
Én nem sorolnám ennyire az élvonalba, pedig én is szeretem. De nem is igen lehet objektív mércével mérni ezeket a filmeket. Mert ha tisztában is vagyok vele, hogy még a Schwarzenegger-filmek között sem éppen a legszínvonalasabb alkotás a Kommandó, nekem akkor is az a kedvencem. :-)

De egyébként én is nagyon szeretem mindhárom dobogósodat. Én csak ezeket tartom gyenge alkotásoknak, de időnként még ezeket is szívesen megnézem:

Herkules New Yorkban
Kaktusz Jack
Vörös Szonja
Batman és Robin

Tetszési sorrendet meg nem is nagyon tudnék felállítani, mert mindet szeretem, de ha három filmjét kellene megneveznem, akkor ezek jutnának először eszembe:

Kommandó
Terminátor 2 - Az ítélet napja
Az utolsó akcióhős

És természetesen a saját gyártmány ellenére elsőként rohannék megvenni A menekülő embert, ha végre kiadná már valaki.
0
2012. augusztus 3., péntek 19:26
Nagyon zsír lett! Talán így a legteljesebb.

SZVSZ számvetettem és az End Of Days után mindenképp a Running Man következik a Scwarzi kedvencek sorában. Szorosan utánuk pedig a Total Recall. A többiek sajnos nem nyertek érmet,pedig a Terminátort is láttam már nagyon sokszor, ha nem egymilliószor. :)

Egyébként számomra a mai napig hihetetlen, hogy nem jelent meg itthon még DVD-n sem, pedig milyen jó kis szinkron készült hozzá. Szerencsére az otthoni kreativitásnak semmi sem szabhat határt. :)
0
2012. augusztus 3., péntek 19:18
Köszi. :-)

Azt is megmutatom, min dolgoztam az elmúlt napokban. A tokot lecseréltem egy háromlemezes feketére, a harmadik korong pedig 100% saját gyártmány, és semmi mást nem tartalmaz, csak a filmet magyar szinkronnal:

0
2012. augusztus 3., péntek 12:50
Gyönyörű kollekció Gyulus! nem tudom ismerek-e nálad fanatikusabb Arnold rajongót bármely fórumon.Szerintem nem. :)

Én így állok Arnold filmek terén (képeket most nem tudok készíteni):

DVD:

Ragadozó (első kiadás, feliratos)
Utolsó akcióhős
Vörös Sonja
Emlékmás
Ovizsaru
Két tűz között (első kiadás, feliratos)
Conan a barbár/Conan a pusztító (Twinpack)
Az Amazonas kincse

BD:

Végképp eltörölni/Az igazság nevében (Twinpack)
6. napon
Terminátor (első kiadás, USA)
Terminátor 2. - Skynet edition (fémdobis, kevés extra)
Terminátor 3. (Angol változat, TrueHD)
Menekülő ember (USA kiadás)
Ítéletnap (zéró extra, dts-HD MA)

HD DVD:

Emlékmás
Ítéletnap (sok extra, TrueHD)
Terminátor 2. (fémdobis, rengeteg extra)

plusz most indult el Amcsiból az új, remasterelt Total Recall (Mind- Bending edition), úgyhogy lassan az is befut majd remélhetőleg. :)
0
2012. augusztus 3., péntek 1:12
De úgy tűnik, nem lesz, mert a rendező szerint túl hatásvadász lett volna.
0
2012. augusztus 3., péntek 1:07
Az új Emlékmásban is jópofa lenne egy cameo...
0
2012. augusztus 2., csütörtök 22:19
DVD formátumon végre a gyűjteményemben tudhatom Arnold Schwarzenegger összes mozis nagyjátékfilmjét, amelyben főszerepet játszott.

Készítettem róla egy fényképet, íme:

A képen látható filmek:

01.) Herkules New Yorkban
02.) Acélizom
03.) Maradj éhen!
04.) Kaktusz Jack
05.) Conan, a barbár
06.) Conan, a pusztító
07.) Terminátor - A halálosztó
08.) Terminátor 2 - Az ítélet napja
09.) Terminátor 3 - A gépek lázadása
10.) Vörös Szonja
11.) Kommandó
12.) Piszkos alku
13.) Ragadozó
14.) A menekülő ember
15.) Vörös zsaru
16.) Ikrek
17.) Az Emlékmás
18.) Ovizsaru
19.) Az utolsó akcióhős
20.) Két tűz között
21.) Junior
22.) Végképp eltörölni
23.) Hull a pelyhes
24.) Batman és Robin
25.) Ítéletnap
26.) A hatodik napon
27.) Az igazság nevében

Ezeken kívül szintén a gyűjteményem részét képezik az alábbi, Arnoldhoz köthető kiadványok:

VHS:

Terminátor - A halálosztó
Kommandó
Ragadozó
A menekülő ember
Az utolsó akcióhős
Két tűz között
Végképp eltörölni
Hull a pelyhes

DVD duplikációk:

Acélizom (szinkronizált)
Conan, a barbár (feliratos)
Terminátor - A halálosztó (feliratos)
Terminátor 2 - Az ítélet napja (amerikai kiadás, Ultimate Edition)
Terminátor Díszdoboz
Kommandó (feliratos)
Kommandó (rendezői változat, amerikai kiadás)
Kommandó (rendezői változat, ausztrál kiadás)
Ragadozó (feliratos)
Ikrek (első kiadás angol nyelvű borítóval)
Két tűz között (feliratos)
Végképp eltörölni (pattintós papírtokos)
Batman és Robin (pattintós papírtokos)
Az igazság nevében (pattintós papírtokos)

DVD mellékszerepek:

Dave (pattintós papírtokos)
Dave (szinkronizált)
Az Amazonas kincse
80 nap alatt a föld körül
The Expendables - A feláldozhatók

Blu-ray főszerepek:

Conan, a barbár
Terminátor 2 - Az ítélet napja
Kommandó
Ragadozó
Az utolsó akcióhős
Hull a pelyhes
A hatodik napon

Blu-ray mellékszerepek:

Az Amazonas kincse
The Expendables - A feláldozhatók

A fentieken kívül említést érdemel még az animált Arnold miatt a Terminátor - Megváltás DVD-n és Blu-ray-en, de akár a 2012 Blu-ray is, melyben Kalifornia kormányzóját egy Schwarzenegger-imitátor, Lyndall Grant alakította, vagy a Verdák című animációs film, melyben az egyik jelenetben kormányzóként felbukkanó Hummer (a stáblistán: Sven The Governator) és annak hangja erősen Arnoldra emlékeztet, talán nem véletlenül.

0
2012. augusztus 2., csütörtök 18:24
Arnie a The Last STand forgatásán (hivatalos kép).

0
2012. július 31., kedd 23:51
Bár kissé kellemetlen meglepetés volt, hogy a The Running Man Special Edition DVD ausztrál kiadása nem PAL formátumú, de el kell ismernem, még így is a legjobb transzferrel bír azok közül, amit ismerek.

Az alábbi képen az látható, hogy mind színben, mind kivágásban mennyire eltérnek egymástól az egyes változatok:

A bal felső kép a tévéből felvett változatból, a mellette lévő vélhetően a korábbi letterbox kiadás PAL változatából származik, míg az alsó kettő a fent említett kiadvány két lemezéről.
0
2012. július 31., kedd 8:45
Jól sejtettem én, hogy nem marad hozzászólás nélkül a tegnapi napon ez a topik. :) Nagyon jó dolgokat írtál ismét, Gyulus! Nemrég jártam az Imdb-n és akkor még nem voltak fent a jövő év várható termései. Hihetetlen, hogy lesz az Ikreknek folytatása! :D Remélem minimum olyan jó lesz, mint az első része, amit végre kiadhatnának normális képminőséggel!

Gyulus képzeld, rászántam magam és megrendeltem a Conan-t, de sajna hosszú várakozás idő után közölték velem, hogy a kiadvány nem beszerezhető. :( Jelenleg a vaterán sem találom. Viszont találtam T3-at, meg is vettem, hiába őrzök róla rossz emlékeket. Nem igazán tetszett amikor először láttam. Nem is néztem meg többször, igazából már nem is nagyon emlékszem rá. Tegnapra terveztem, hogy megnézem, de nem jött össze sajna.
Viszont akitől vettem a T3-at, írta, hogy van neki egy LK-s Piszkos alkuja, meg egy Végképp eltörölni-je is, azokra is lecsaptam és nagy mázlimra tökéletesek a lemezek (az Eraser még celofános)! :))) Nagyon örültem ezeknek a filmeknek, pedig egyik sem kifejezetten a kedvencem.
0
2012. július 31., kedd 1:07
Ahogy elnézem, 2013 Schwarzenegger éve lesz a moziban. Az IMDb szerint 4 filmje is várható lesz jövőre. :-)
0
2012. július 31., kedd 0:38
Az az ausztrál Definitive Edition kiadása a filmnek. A legjobb és legtartalmasabb Kommandó kiadvány, amivel találkoztam. Két lemez, egyiken a mozi-, másikon a rendezői változat. Sok-sok extra, mind angol felirattal, ütős menü. A kép pedig gyönyörű PAL anamorf 16:9.

A Blu-ray változatba egyelőre csak belenéztem, mert kétséges volt, hogy vágatlan-e. Eléggé ellentmondásos infókat találtam ezügyben a neten, de végül úgy tűnt, jó eséllyel vágatlan, ezért bevállaltam. A film szerencsére nem vágott, minden benne van, ami az első hazai DVD-nél kimaradt: az első gyilkosságnál a repeta sorozat a golyószóróval, a nyak kitörés a repülőn, a Cooke hátába fúródott székláb, a szigeten játszódó fészeres jelenetnél a skalpolás, karlevágás, ami hirtelen eszembe jutott, és ellenőriztem is. Egyszóval vágatlan. A képminőség közepes HD transzfernek megfelelő: kellőképpen részletgazdag, és a filmzajokat sem gyomlálták ki belőle - viszont kópiahibák is fel-felbukkannak, de ez azért nem olyan vészes. MPEG-2-ben kódolva került a lemezre, amin csak popup menü van, és extra is csak néhány megjelenéskor aktuális filmelőzetes. Mégis boldog vagyok, mert ilyen minőségben még soha nem láttam ezt a filmet. Ami lehet, hogy jót is tett neki, mert itt-ott HD-ben méginkább kilóg a lóláb. De azért szeretjük. :-)
0
2012. július 31., kedd 0:32
Schwarzi, bocsánat, kormányzó úr! :)
0
2012. július 31., kedd 0:32
Gyulus a fórum Schwari-szakértője, amit ő mond a muszklis osztrákról, az biztos, hogy 100%-os igazságtartalmú információ. :)
0
2012. július 31., kedd 0:25
Ez a kép júniusban készült, gondolom, akkor még forgatták a The Tomb-ot. Július 4-én Thal-ban járt, az akkor készült képeken már nincs meg a szakáll.
0
2012. július 31., kedd 0:20
Az lehet. Mindenesetre a fiatalosabbnak ható hajzattal együtt kicsit felemás hatású.
most posts by TM
0
2012. július 31., kedd 0:16
Gondolom, a szerep miatt kell viselnie.
0
2012. július 31., kedd 0:15
Szerintem azt az ősz körszakállt nem kéne erőltetnie, anélkül még jobb lenne az összkép.
most posts by TM
0
2012. július 31., kedd 0:13
Szerintem az alsó középső, barnás borító a legjobb.
0