Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2012. július 31., kedd 0:10
Na, ki találja ki, melyik a kedvenc filmem, amit jó eséllyel mindig meg fogok tudni nézni? :-)

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. július 31., kedd 0:03
Tényleg. De vajon ki az a vén trotty mellette? :)

(Egyébként szerintem is jól néz ki.)
0
2012. július 30., hétfő 22:58
Nem, az valószínűleg Magyar nyelvű lesz.
0
2012. július 30., hétfő 22:55
65 évesen is kiváló formában:

0
2012. július 20., péntek 17:10
Hátha lesz majd jobb is! Remélem, a DVD/BD kiadványoknak nem ez lesz a borítója... :-)

0
2012. július 20., péntek 16:16
:S
0
2012. július 20., péntek 16:13
Last Stand plakát:

Forrás: sg.hu
0
2012. július 8., vasárnap 23:52
Persze másutt is előjegyezhető. A megjelenés október 10-ére várható.
0
2012. július 8., vasárnap 23:33
Köszi, nem is tudtam, hogy már ilyen közel a megjelenése. :-)

Hátha mást is érdekel rajtam kívül: 20%-kal a listaár alatt előrendelhető itt.

És egy térhatású előnézeti kép a könyvről a kiadó oldaláról:
0
2012. július 8., vasárnap 20:59
Gyulusnak:

0
2012. június 29., péntek 19:16
Remek!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. június 29., péntek 17:40
Egy rajongói trailer a The Expendables 2-höz:
Amerika elfelejtette hogyan kell akciófilmet készíteni? (beágyazás sajnos letiltva)
0
2012. május 25., péntek 12:15
Akartam írni, "ez az igazi Arnold"!
0
2012. május 25., péntek 12:12
Az a két bizonyos név a film címe fölött! Ki gondolta volna ezt pár évtizeddel ezelőtt? :) Tényleg nagyon jól néz ki így Schwarzi! Nem tudom ki volt a designere, de klasszikusokkal jobb, mint azzal a szerteszét álló hajzattal! :)
Teljesen egyetértek veled Gyulus, nagyon jó, hogy nem akar évtizedekkel fiatalabbnak tűnni, mint megannyi kortársa. Az az igazi Arnold!
Nagyon várom a The Tomb-ot is!!!
0
2012. május 25., péntek 0:22
Itt egy picit hosszabb verzió is az interjúból:

0
2012. május 24., csütörtök 23:50
Pár kocka a The Tomb forgatásáról:

Nem tudom, ki hogy van vele, de imádom Arnoldnak ezt az arcát. Jól áll neki, hogy nem akar 30-nak kinézni.
0
2012. május 12., szombat 13:41
Bicepsz 63 évesen (2010-ben):

Forrás: www.emforma.net
0
2012. május 9., szerda 20:45
Bejelentették Schwarzenegger legújabb akciófilmjét
0
2012. május 7., hétfő 22:01
micsoda aprítás lesz ebben a filmben:) kész öröm ennyi nagy arcot nézni egy filmben, ráadásul rá is tesz egy lapáttal az 1. részre
van damme, chuck norris, scott adkins, több arnie, több bruce willis és az 1. rész jófiúi - jajajaj, de nagyot fog ez ütni:)
0
2012. május 7., hétfő 19:17
The Expendables 2 trailer, 2 percnél van az ajtóletépés:

0
2012. május 3., csütörtök 23:05
Úgy tudom, hogy kétféle borítóval létezik szinkronos verzió. Az egyik borítója az ami a twinpack-on is van, azt már nem találom itt, az Xpress-en. Azzal összehasonlítva kérdeztem a különbségeket. Lehet, hogy a régi egy lemezes volt? Nem emlékszem.

A beszerzés nem probléma, csak az, hogy nagyon hozzászoktam, hogy 1000 forintnál többet nem adok ki DVD-ért, nagyon max 2000-et. Régen más volt, sajnos most meg ez van. A Pusztítót sikerült egy ezresért megszereznem.

Visszatérve a Vörös Szonjára, a zenéjére viszont emlékszem, az nagyon jó!

És még valami! Láttad már az Expendables 2 új előzetesét? Persze, hogy láttad. :D Hogy tetszik? Nekem nagyon! Nagyon jónak ígérkezik! Hatalmasat nevettem, amikor elhangzik az "I m back" mondat, akkor meg majd leestem az ágyról amikor Arnold letépi annak a nyüzüge autónak az ajtaját! XD
De rég vártam filmet ennyire!!! :)
0
2012. május 3., csütörtök 22:56
A Juniorból sok minden dereng, majd kíváncsi leszek rá. :) Egyébként szeretem Arnoldot akkor is amikor komédiázik. Ha jól emlékszem régebben írta valaki, hogy nem szereti az Ikrek-et. Nos, nekem az egyik legnagyobb kedvencem! :)
0
2012. május 3., csütörtök 8:41
Conan DVD-k: a film mindkét kiadáson ugyanaz. Az eltérés annyi, hogy a feliratos változaton nincs szinkron. A szinkron viszont nem a teljes filmhez készült, ezért a szinkronos DVD-n (és a BD-n is) feliratra vált egy időre.

Egyébként nem értem, mi a probléma a beszerzéssel. DVD-n mindkét Conan film kapható itt is 3eFt/db áron.
0
2012. május 3., csütörtök 8:36
A Vörös Szonja saját jogán nekem sosem lesz a kedvenceim között, csak és kizárólag Arnold miatt. Emiatt viszont megjelenéskor megvenném akár BD-n is. A Junior viszont egy jó kis vígjáték, nekem nagyon tetszett. Persze teljesen új, mondhatni meghökkentő szerepkör ez Arnoldnak, érthető, ha sokaknak nem jön be az akciófilmek után. Pedig többek között ez a mondat: "Jaj, Istenem, mit vegyek fel?" nagyon üt.
0
2012. május 3., csütörtök 0:35
Még egy kicsit koptatom a billentyűzetet. :)
A legújabb szerzeményeim:
- Junior
- Ovizsaru
- Vörös Szonja

Érdekes, hogy ezek közül csak az Ovizsarura emlékszem. Arra viszont nagyon, nagy kedvenc! :) A másik két filmről nem igazán vannak jó emlékeim, igazából csak annyi, hogy nem tetszettek. Nem emlékszem rájuk, de hátha úgy járok velük, mint az Emlékmással! :)
0