Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2012. május 2., szerda 23:27
Gyulus, tudnál nekem segíteni? Olvastam a kritikádat a Conan, a barbár című DVD-nél. Azt szeretném kérdezni, hogy csak ezen a lilás árnyalatú borítóval ellátott kiadáson van rajta a kimaradt jelenet? A régebbi narancsos-barnás színvilágú borítóson nincs rajta? Azért kérdem, mert úgy néz ki, hogy csak azt tudom beszerezni, ráadásul annyira nem baráti áron, szóval nem szeretnék melléfogni.

A gyűjteményemről ígért fotót meg majd csak akkor fogom elkészíteni, ha legalább az alap filmek meglesznek (pl.: Conan, a barbár; True Lies). :)
0
2012. május 2., szerda 23:18
Ez a Stan Winston-os kép nagyon jó! :)
A másik viszont nem töltődik be.
0
2012. április 27., péntek 9:59
Klikkre megnő:
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. április 22., vasárnap 17:30
Arnold facebook oldaláról egy közös kép Stan Winston-nal:

0
2012. április 18., szerda 0:52
Nagyon jóóó kép! :)))) Mindenkit leblokkolnak, igazi A(rnold)B(ruce)S(ly)! :D
Schwarzi dzsekije (T1) és főleg a fegyvere (az meg T2), enyhén Terminátoros érzést kelt bennem! :)

Nagyon várom már ezt a filmet, tuti moziban fogom először megnézni!!!
0
2012. április 18., szerda 0:47
Igen, igen, az Ultimate Edition! :)

Sajnos én sok mindenről lemaradtam, többek között a Terminátor trilógia digipackról is. Jól nézhet ki!
0
2012. április 17., kedd 23:13
Ilyen lesz Stallone, Schwarzenegger és Willis közös akciójelenete:

0
2012. április 17., kedd 19:41
A T2 Ultimate Edition? Akkor még mást jelentett a fémdoboz. :-)

Az nekem is megvan egyébként, az ára olyasmi lehetett, mint neked. És valószínűleg az is a legdrágább Schwarzenegger-film a gyűjteményemben. Bár megvan a hazai Terminátor trilógia digipack is, de talán még azt is olcsóbban vettem.

A képeim azért tűntek el, mert a freeweb megszűnt free lenni, így egyelőre nincs saját oldalam. Majd ha lesz rá ingerenciám, regisztráltatok egy saját domain-t, és azzal megoldom az ilyen jellegű problémákat. Ezeknek viszont sajnos már annyi, meg egy bambi, bár offline mind megvan a gépemen.
0
2012. április 17., kedd 17:52
Nekem jó volt a lejátszás. Rákerestem és meg is találtam a letölthető verziót, de mindenhol már csak törölt fájlokra mutattak a linkek.

Szerinted a Conan, a barbár-t hol lenne érdemes megnézni ha olcsóbban szeretnék hozzájutni? Amennyiért itt lehet kapni, az kicsit sok. :(
Még az e havi rendelésemet leadom, megvárom és utána valószínűleg töltök fel képet a gyűjteményemről. Láttam, hogy régebben voltak másoktól is gyűjtemény fotók. :)

A te képeid viszont mind egy szálig eltűntek, Gyulus! Pedig nagyon jókat raktál föl, szerencsére amik annyira tetszettek azokat elmentettem. :)

Még egy gondolat. Csak úgy eszembe jutott, hogy sokat képes változni az ember. Fentebb sokallom a Conan DVD árát, pedig régen, amikor beindult a DVD piac, akkor képes voltam jó mélyen a zsebembe nyúlni, hogy megszerezzek egy-egy kedvencet.

Csak úgy kíváncsiságból, kinek melyik Schwarzi DVD vagy Blu-Ray volt a legdrágább?
Nekem a T2 (R1) volt, 17000 forintért! :D Jézusom, ki nem adnék ennyi pénzt már semmilyen DVD-ért vagy BR-ért. :)
0
2012. április 12., csütörtök 13:05
Ismerem én is, le is lehet tölteni, ha rákeresel. A linkelt oldalról nekem eléggé akadozott a lejátszás, és úgy láttam, mások is panaszkodtak erre.

A letöltött verzió Arnold_sztori.avi néven van meg.
0
2012. április 12., csütörtök 3:12
Most találtam, nekem tetszik! :)

Arnold Schwarzenegger Sztori

A Scitec és a BB.Tv koprodukciója nem Schwarzenegger-életrajz: ez csak az, amit eddig még nem tudtál. Azok szerepelnek benne, akik Arnoldot elindították, és ott, ahonnan Arnold elindult. Mennyit edzett, mekkora volt, milyen turmixot ivott? A Mr. Olympia 2011 napján bemutatjuk minden idők leghíresebb Mr. Olympiájának történetét - a mi szemszögünkből.
0
2012. április 11., szerda 22:52
Ja, bocsi, igaz. A facebookról másoltam be. :)
0
2012. április 11., szerda 22:47
Váó! Ez jó hír.

Azért tegyük hozzá, hogy a forrás Arnold twittere és facebook oldala.
0
2012. április 11., szerda 21:31
Lesz új Schwarzi könyv! :))))

Arnold Schwarzenegger
I need your help. I have been working on my book, Total Recall: My Unbelievably True Life Story, for quite a while now, and later today we are having a brainstorming session to talk about themes, stories, and ideas I might have missed. A million minds are better than a few, so I m asking you to let me know: what do you want to hear about? What themes in my life? Are their any stories you really want to hear? Give me your ideas. You can all consider yourselves my co-writers.
0
2012. március 14., szerda 11:14
Köszönöm!
0
2012. március 12., hétfő 23:22
gerbence!

http://palace.megafreeupload.com/kereses?title=menek%C3%BCl%C5%91+ember
0
2012. március 11., vasárnap 12:13
Ma 23.55-kor a VIASAT 3-on ismét műsoron a MENEKÜLŐ EMBER!

Ha valaki fel tudja venni valamilyen digitális formátumban (pl. dvd-felvevővel), és hozzá tudna juttatni, az kérem, ne habozzon, tegye meg!
Cserebere fogadom.

gerbence2
yahoo
com
0
2012. március 11., vasárnap 11:40
És én is!
0
2012. március 11., vasárnap 10:42
Ezt én is csak támogatni tudnám. :-)
0
2012. március 11., vasárnap 9:12
Tegnap este volt a Viasat3-on a Menekülő ember. Nagyon jó minőségben adták. Ja és az elején Columbia/Sony logo volt. Jó lenne ha végre kiadnák.
0
2012. március 5., hétfő 12:30
Nicsak, mit találtam:

0
2012. február 10., péntek 16:41
Persze, most, hogy olvasom, az Ál/Arc sem lett volna semmi velük. :-)
0
2012. február 10., péntek 16:40
Mondjuk ez az imdb FAQ szerint csak pletyka:

"I ve heard this film was originally written for Arnold Schwarzenegger and Sylvester Stallone. Is that true?

No, this is a rumor that originated around the time of the theatrical release of the film. The career of Sylvester Stallone was on something of a downturn at the time of the making of Tango & Cash, as his last three films (Over the Top, Rambo III and Lock Up) had all failed at the box office. Schwarzenegger s career, on the other hand, was going from strength to strength, having just come off two huge box office hits in Red Heat and Twins, and it was felt by some that if ever Stallone and Schwarzenegger should team up, 1989/1990 would be the perfect time to do it. However, the rumor that Tango & Cash was specifically written for Schwarzenegger and Stallone, but Schwarzenegger wasn t interested, is completely false. The script of Tango & Cash wasn t written for anybody in particular, and the original casting choices were Stallone and Patrick Swayze, but Swayze chose to do Road House instead, leading to the casting of Kurt Russell.

However, whilst Tango & Cash was not written specifically for Schwarzenegger and Stallone, it is worth noting that the first draft of Face/Off was."
0
2012. február 10., péntek 16:36
Ha elkészül a film, el leszünk kényeztetve. :-)

A szinopszis alapján ígéretesnek tűnik. Remélem, ott már Arnold is komolyabb szerepet kap. Már-már egy "Tango és Cash 2" ugrott be, Kurt Russell helyett Arnold-dal. Bár, mintha valahol olvastam volna róla, hogy eredetileg azt is közös filmjüknek szánták.
0
2012. február 10., péntek 16:19
Terminátor 2.
Piszkos alku
most posts by TM
0