Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2012. február 9., csütörtök 20:04
Tévedés, hogy mindig barátok voltak. Arnold kifejezetten riválisának tekintette Sly-t, elég sok, és elég kemény nyilatkozatot tett vele kapcsolatban, amivel rontotta a hírnevét. Persze igen diplomatikusan intézte az ilyen nyilatkozatok utóéletét, így baja aztán sosem lett belőle. Az Ikrek idején ez  a rivalizálás még javában megvolt köztük. Az utolsó akcióhős és a Pusztító idején viszont már inkább csak poénból fricskázták egymást. Ez Arnold két poénja közötti különbségből is jól érzékelhető: amíg az Ikrek-ben szinte gúnyt űzött Sly "csenevészebb" izomzatából, addig Az utolsó akcióhős-ben már rá osztotta a T2 főszerepét. Ma már persze puszipajtások, és jórészt ennek is köszönhető, hogy amire a korábban köztük feszülő - és sajna leginkább Arnold által gerjesztett - ellentétek miatt a 80-as években nem volt remény sem, a Feláldozhatók-ban végre bekövetkezett: közös filmben szerepeltek. Hiába, változnak az emberek. 20 éve még én is úgy gondoltam, választanom kell: Arnold vagy Sly, de ma már ezt inkább butaságnak tartom. Remek fickó mindkettő.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 9., csütörtök 20:03
Ráadásul az a Rambo volt. Elástam magam végleg.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 9., csütörtök 20:01
Pff, nem a Last Action Hero-ban? :-((( Akkor nem volt valamilyen utalás ott is a Terminator 2-re? De gáz vagyok, ne nézzetek hülyének, összekevertem a dolgokat.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 9., csütörtök 19:56
1. Az az Ikrekben volt.
0
2012. február 9., csütörtök 19:54
Erről két dolog jut eszembe.

1. Az utolsó akcióhősben, mikor Schwarzi ránéz Sylvester Stallone Terminator plakátjára, majd a muszklijára, és legyint egyet a képre. :)

2. A Pusztítóban, mikor Stallone megdöbbenten hallja, hogy Arnold Schwarzenegger könyvtár. :)

Hiába, két ilyen ember, két amerikai filmcsillag. Mindig is barátok voltak, és ez azt hiszem a képen is látszik.
0
2012. február 9., csütörtök 19:51
Vannak itt képek arról az eseményről.
0
2012. február 9., csütörtök 19:42
Találtam egy nem túl réginek tűnő izom-képet Arnoldról. Elég jó formában van itt is az öreg:

0
2012. február 9., csütörtök 13:44
Arnold és Sly már kórházba is együtt mennek:

0
2012. február 7., kedd 21:53
Pontosabban: a szemüveg szára az erős oldalfény miatt nem látszik csak a lencsén keresztül a halántékára eső árnyéka.
0
2012. február 7., kedd 19:55
Kösz a biztatást, igyekszem beszerezni őket! :)

Régebben néztem a Legendák Klubja kiadásokat, de sajnos azokat már régóta nem lehet beszerezni. Bár R1-es régióval megvan az extra kiadás, de azt nem nagyon tudom lejátszani, csak némi trükközés után, PC-n.

Láttad a múlt héten a Havazin című műsort? Mutatták Schwarzi-t egy pillanatra, kint volt egy sportrendezvényen Kitzbühel-ben, mint néző. Azért néha elgondolkozom, hogy de jó élet lehet ez. "Gondolok egyet és átugrom Európába, megnézek egy síversenyt." :)
0
2012. február 4., szombat 19:25
A képet elnézve egyébként lehet, hogy tényleg a szemüveg szárának az árnyéka látszik a lencsén keresztül...
0
2012. február 4., szombat 19:23
A Terminátor sosem a fülére akasztotta a szemüveget, hanem betolta a szárát a szemébe, nem tudtad?

Viccet félretéve, nekem eszembe sem jutott, hogy az ott a szemüveg szára lenne. Nyilván nem is az, csak két folt tükröződik a lencsén.

De tudod, mi jutott eszembe? Nyilván, aki rajzolta, nem emlékezetből tette. És lőn, a "Terminator 2" keresőszavakat bepötyögve, negyedikként ezt dobta ki a Google képkeresője:

:)
0
2012. február 4., szombat 18:38
Szerintem az tükröződés. Pl ablak.
0
2012. február 4., szombat 18:22
*látszik
0
2012. február 4., szombat 18:22
A lencsén keresztül látszk a szemüveg szára, na az nagyon nem stimmel.
0
2012. február 4., szombat 14:15
Nem én rajzoltam, csak tetszett, ezért tettem be. A szemüveggel szerintem nincs baj, mivel alsó perspektívát mutat a rajz.
0
2012. február 4., szombat 12:24
Jó lett, bár a szemüveg (neki) jobb oldali szára egy picit fura helyen van.
0
2012. február 3., péntek 23:57
0
2012. február 2., csütörtök 18:44
Ne filózz, nyomás megvenni az összeset! ;-)

A B-roll kiadások sajnos ilyen silányak, már amennyire hallom. Az Emlékmást pont nekem is volt szerencsétlenségem látni ebben a kiadásban, és azt kell mondjam, botrányos. Sokkal jobban járnál, ha be tudnád szerezni a Legendák Klubja változatot, azon extrák is vannak, és az még kétlemezes volt.
0
2012. február 2., csütörtök 18:40
Köszi, élmény volt olvasni. Nagy kérés lenne, hogy küldj nekem egy e-mail-t?
0
2012. február 2., csütörtök 3:23
Sziasztok Schwarzi fanok! :)

Beruháztam az Emlékmásra 500 forintért és nagyon kellemesen csalódtam ami a filmet illeti, a minőség viszont eléggé kifogásolható! Ahhoz már hozzászoktam, hogy kissé gyengébb egy-egy filmnek a minősége, de ebben vannak extra hibák is. Az elején amikor még álmodik Schwarzi, amikor szkafanderben sétálnak a Marson, akkor alig észrevehetően kicsit akad a kép, darabos lesz a mozgásuk pár másodpercre. Ha jól emlékszem akkor amikor Arnold odafordul a női főszereplőhöz. Jóval később a film vége felé pedig kisebb zöld foltok, vagy nem is tudom mik akadnak néhol a képen. Megvan valakinek ez a b-roll kiadás, tapasztaltatok hasonlóakat?
A film viszont nagyon jó volt! Az az igazság, hogy hatalmas Schwarzi rajongó voltam amíg el nem kezdett aktívan politizálni, utána valahogyan kiesett az érdeklődési körömből. Illetve már előtte az utóbbi filmjei sem igazán tetszettek. Az emlékmás úgy élt az emlékezetemben, hogy meg lehet nézni, de DVD-n nem igazán kell. Aztán ilyen olcsón csak rászántam magam és sokkal jobban tetszett, mint anno! Nagyon jó a történetben a dupla csavar, rengeteg jó beszólás és hát Arnold! Azt hiszem az utóbbi időben visszatért bizonyos mértékben a rajongásom.
Arnold csak egy van! :)

Amit még szeretnék megkérdezni, bár ez teljesen egyéni, de azért mégis érdekelnének vélemények, hogy szerintetek elképzelhető, hogy más filmjei is jobban tetszenének, mint régen? Eddig nem nagyon szereztem be a filmjeit, de lehet, hogy bepótolom őket!

A Két tűz között című remekművet láttam még karácsony előtt egy ezresért, de nem vettem meg, mert... ua. Aztán nemsokkal utána leadták a tv-ben és miközben néztem azon filóztam, hogy tuti nem lesz már mire visszamegyek megvenni DVD. Nem is volt, most ezt is vadászhatom!

Jó hosszúra nyúlt ez a kis írás, remélem volt valaki aki szívesen olvasta soraimat! :)
0
2012. január 23., hétfő 19:32
Ez valahogy mostanság nekünk összejön:)
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/schwarzenegger_latogatasa_gussing
0
2011. december 17., szombat 8:27
Az az utolsó lövés! Fülig ér a szám. :))
0
2011. december 15., csütörtök 13:54
ez de király lesz! schwarzenegger és willis is akcióban stallone-val egy filmben
lesznek jövőre jó(nak ígérkező) filmek, de ezt várom a legjobban
0
2011. december 15., csütörtök 12:32
The Expendables 2 trailer:

0