Szia Robbee!
Na, megjött!!! :-) Váratlanul.
Sajnos most elborít a munka, úgyhogy nagy tesztelésekre nem érek rá, egyelőre csak azt próbáltam ki, hogy lejátssza-e azokat a formátumokat, amik nekem kellenek (BluRay lemezem csak 1-2 napon belül lesz). A DVD-ket lejátszotta mind, a gyáriakat és az írottakat is, DivX és XVid filmek, mov is mentek rajta jól, a felirattal sem volt gond, a külön feliratot is lejátszotta, nemcsak a beégetettet. Úgyhogy ez jó hír. :-)))
Audio CD is ment, az USB-t még nem próbáltam, majd később. Így első látásra nagyon meg vagyok elégedve, szép a kép, majd ha lesz több időm, akkor részletesen összehasonlítom, mondjuk egy DVD-lejátszón játszott filmmel, hogy tényleg feljavítja-e a képminőséget. De egyelőre el vagyok havazva, úgyhogy ezt majd később. Meg persze majd ki akarom próbálni rajta a YouTube-ot is, de ahhoz még majd kell kábel vagy WIFI-s rooter. Úgyhogy egyelőre minden megy rajta (USB-t majd még csekkolom), hibátlanul. Ha valami kérdésed van, azt majd írd be, és ha meg tudom nézni, akkor majd megnézem, hogy megy-e rajta. :-)