Keresés

woody allen

2005. december 23., péntek 2:29
A zacskót ne felejtsd el! :-)
Jó éjt!
most posts by TM
0
2005. december 23., péntek 2:27
őőőőő.....Elton John? : ) Csá TM bácsi, még vissza kell tekernem az éjszakai DVD-met... Jó éjt!
0
2005. december 23., péntek 2:23
Úgy hívják: türelmetlen! :-)
Bár? Mutass még egy férfit, aki képes volt felnevelni a saját feleségét! :-)))
most posts by TM
0
2005. december 23., péntek 2:21
Ebben egyetértünk!

Egy baj van vele: egy kicsit izé...szereti a nagyon fiatal lányokat. Hogy is hívják ezt??? : ) Gáz lehetett, mikor Mia Farrow megtalálta azt az ominózus képet a nevelt lányukról...
0
2005. december 23., péntek 2:15
Ez a fajta humor már csak az ő védjegye! :-)

"Nem vagyok egy bajnok típus, rosszak a reflexeim. Egyszer elütött egy autó, amit két pasas tolt." :-)))
most posts by TM
0
2005. december 23., péntek 2:02
: )

Mindezt gondolom rezzenéstelen faarccal, remegő hangon, izzadt tenyerekkel...Nagyon nagy!!! De hogy csinálja??? : )
0
2005. december 23., péntek 1:57
A poén az, hogy egy időben folyton leszólta a lassan csordogáló, erőlködő, sírós európai "művészfilmeket". pl: Ingmar Bergman filmjeit. Na ez pont olyan! /csak jobb...: )
0
2005. december 23., péntek 1:56
Említetted a Match Point-ot, ezt leltem róla:

"Allen 2005-ben a Cannes-i Filmfesztiválon versenyen kívül bemutatott Match Point című mozijával a közönséget sem akarta kifárasztani, a sztori középpontjában Chris Wilton (Jonathan Rhys-Meyers) a teniszoktató áll, aki tanítványa jómódú családja révén bekerül a felső tízezer köreibe. Egyszerre két nővel bonyolódik romantikus kapcsolatba, és lassanként olyan ingoványos talajra téved, hogy úgy érzi, az egyetlen kiút, ha végleg eltünteti a képből egyik szeretőjét. A hölgyeket Scarlett Johansson és Emily Mortimer személyesíti meg.
Johansson egyébként szívesen dolgozik Allennel, és a rendező kedvéért otthagyta a Mission Impossible 3. produkciót, hogy Woody következő mozijában szerepelhessen. A filmnek még nincs címe, annyit lehet tudni róla, hogy a fiatal színésznő mellett Hugh Jackman és Ian McShane is feltűnik, nem is beszélve Allenről, aki a Londonban játszódó történetben egy kisstílű komikust alakít. A cselekmény egy amerikai egyetemista lány körül, bonyolódik, aki belezúg egy angol arisztokratába…
2004-ben a San Sebastian-i filmfesztiválon Allen életműdíjat kapott. - Nem érdemlek díjakat, nem vagyok híres orvos vagy tudós - mondta a díj átvétele után. - De persze az álmatlanságot talán gyógyítják a filmjeim, ezért fogadom el az elismerést."

Az utolsó mondat nem is jöhetett volna más szájából! :-)))
most posts by TM
0
2005. december 23., péntek 1:53
:-)
most posts by TM
0
2005. december 23., péntek 1:52
Azt még sajnos nem, de most néztem róla írásokat, mindegyik dicséri!
most posts by TM
0
2005. december 23., péntek 1:51
Örök hála ezért Woody Allen-nek!!! ; )
0
2005. december 23., péntek 1:48
És akkor még csak el sem ment átvenni...

Bezony én sem nagyon ismerem még a munkáit... Illetve csak kettőt láttam az utóbbi években: Süti nem süti - Jade skorpió átka. Ezek tetszettek, úgyhogy a többi filmje sem lehet olyan rossz!

Ráadásul a Dawson s Creek is Dawsonék többször nézték az Annie Hall-t! Úgyhogy biztosan jó lehet! Megbízok Dawson ízlésében! :-))) Na jó...
0
2005. december 23., péntek 1:46
És abból háromnak sürgős dolga lett a film közben...?: ) Hát ez már csak egy ilyen mozi! volt...: (

Ő írta??? Szerencsére kiheverte azóta...

Azt láttad, hogy "Egy másik asszony" ? Mikor előszőr láttam, jó nagyot koppantam. Hogy ilyet is tud! És mesterien csinálja!
0
2005. december 23., péntek 1:42
Az Annie Hall-ról még azt kell tudni, hogy ezzel "intézte el" Woody, hogy George Lucas azóta se (na jó, életművéért kapott), Spielberg pedig csak további 16 évvel később nyerjen Oscart!
(1977-ben a Csillagok háborúját és a Harmadik tipusú találkozásokat is kiütötte Annie Hall.)
most posts by TM
0
2005. december 23., péntek 1:41
Bingó!
Tényleg nem láttam őket.
0
2005. december 23., péntek 1:41
Talán mert nem láttad a Fogd a pénzt és fuss című filmet ill. a Jade Skorpió átkát, ami egyszerűen fantasztikus.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 23., péntek 1:39
Nincs mit. :-)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 23., péntek 1:38
Valahogy Woody nem lopta be magát a szívembe, de a Süti, nem süti tetszett :)
0
2005. december 23., péntek 1:36
Igen, kösz!
most posts by TM
0
2005. december 23., péntek 1:36
Egyébként én meg küldtem egy képeslapot. Megkaptad?
0
2005. december 23., péntek 1:35
Szívesen!
most posts by TM
0
2005. december 23., péntek 1:34
Csá TM! :-)
Kösz az e-mailt...
0
2005. december 23., péntek 1:33
:-)))
Emlékszem, hogy a Broadway Danny Rose-on négyen ültünk a teátrumban...
Visszatérve a "Cicamicára, lehet, hogy sz@r volt, de Woody írta már annak is a forgatókönyvét! :-)))
most posts by TM
0
2005. december 23., péntek 1:22
Ja, itt a Turulban kapásból megdupláznánk a nézőszámot! :)
0
2005. december 23., péntek 1:21
Hajaj...Nálam is! Lehet, azért hagytam ki, mert nem ő rendezte. A napokban néztem újra a "Casablancá"-t és egyből ez a film ugrott be. A Bogart-figura nagyon nagy!!! : )
0