Most vettem meg a Cartouche-t és a borítón feltűntetett 1.66-os képaránnyal szemben a film a teljes, 2.35-ös képaránnyal jelent meg.
Kérnék egy kis segítséget! Gondolkodom azon, hogy megveszem a Pillangó (1973) című filmet, de pontos specifikációkat még a borítón se láttam feltűntetve. Meg tudnátok nekem mondani, hogy az eredeti (2.35-ös) képaránnyal adták-e ki a filmet? Azt is hallottam valahol, hogy sok példány hibás, ez igaz?
0
2006. augusztus 11., péntek 13:00
14599
És megint dühbe jövünk:
Xpress adatbázisban 4:3 P/S képet írnak, holott igazából 16:9 (1.66:1) a képarány...
0
2006. augusztus 10., csütörtök 22:18
3495
Az Utolsó belövés DVD-n valójában nincs magyar felirat a filmhez! 1etlen1 feliratsáv van a lemezen, ami annak a 2-3 dalnak a magyar fordítását tartalmazza, amit Cookie énekel a filmben! Pedig mennyire f0s a szinkronja, és milyen fenomenális eredeti hanggal!
0
2006. augusztus 10., csütörtök 22:09
3495
Sajnos rengeteg "túrkálós" DVD-nek rosszul vannak megadva a paraméterei, ami elveheti a vásárlástól a kedvünket. Ha valaki mégis megvenné valamelyik filmet amit először nem akart, végül előfordul, hogy kellemesen csalódik benne.
Így történt ez nálam a Rosencrantz és Guildenstern halott esetében, ahol 16:9 anamorf képpel van a lemezen a film ellenben a borítón feltünetettel (4:3)!
Íme:
Legyetek olyan kedvesek, mind a pozitív, mind a negatív tapasztalataitokat írjátok ide be, ha lehet akkor screenshotokkal kiegészítve! THNX!
0
2006. január 11., szerda 1:26
2938
Megjegyzem, hogy Az elnok emberi masodik evadnal, ha nem magyarnak vallom magam, azaz mast valasztok az elejen, nem a magyarorszagot, akkor nem fut le a ne lopj. Szoval ha nemetnek vallom magam, akkor nincs ne lopj es semmin nem valtoztat. Kikerem magamnak, hogy csak akkor feltetelezik rolam, hogy lopok, ha magyarnak vallom magam.
0
2006. január 10., kedd 19:52
3495
Kezembe akadt a Dante pokla egy áruházban, és annak a borítóján már helyesen, javítva szerepeltek a hangsávok (angol & magyar DD, angol DTS), viszont az extrák felsorolása maradt a régi (jelenetválasztás, előzetes)!
0
2006. január 10., kedd 19:38
2938
Talan nem pont ide tartozik, de jobb topicot nem talaltam neki. A warner kiadoi topicjat nem olvassa a kiadotol senki szerintem.
Szoval Az Elnok emberei
1. evad: 4 lemezes, az extra is ugy nez ki, mint a tobbi ket oldalas lemez. Angol menu, hibas belso fuzet. 2. evad: 3 lemezes, tehat vekonyabb tok, mar elut. Magyar menu (szep sorozat...) es NE lopj reklammal indul, ami elott meg a nyelvet is ki kell valasztani. 3. evad: 4 lemezes, angol menu, az extra lemezen szitazas, elut a tobbitol.
Szoval nincs ket egyforma csomagolasu es beltartalmu evad. Ezen kivul az arcomba eroszakoljak ezt a *nagyon csunya es hosszu karomkodas, magamat moderalom* ne lopj felhivast.
Kedves Warner: NEM LOPOK B+! MEGVETTEM. Aki lop, az nem veszi meg. A kaloz cuccra nem teszik fel. Miert kell VELEM KISZURNI, amikor EN MEGVETTEM? De tenyleg. Es miert kell minden evadot mas formaban kiadni? Es elbaxni a fuzetecsket? Miert nem lehet odafigyelni? Es akkor ne legyen ideges az ember es vegye meg toletek es ne vegyen kalozfilmet. Nagyon kezd elegem lenni.
0
2006. január 7., szombat 21:55
16099
Nekem közben eszembejutott még egy.
Az Arachnophobián az angol hang nem 5.1-es, hanem csak 4.1-es. :-( És van magyar felirat rajta.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. január 7., szombat 21:53
515
Néhány szinkronizált Fox DVD-nek a borítóin rosszul vannak ráírva a lemezen található hangok (ráadásul a csehek kapnak egyedül 5.1-es hangokat).
1. Kommandó (Hangok: Magyar 5.0, Angol 2.0) 2. Die Hard 1 (Hangok: Magyar 3.0, Angol 5.1) 3. Die Hard 2 (Hangok: Magyar 5.0, Angol 5.1) 4. Reszkessetek betörők 1-2 (Hangok: Magyar 2.0, Angol 2.0)
0
2006. január 7., szombat 19:20
959
A Kill Bill 1-2 (amaray tokos kiadas): a boriton 1.85:1 keparany van irva, pedig 2.35:1
0
2006. január 7., szombat 19:18
959
Vissza a jovobe trilogia A borito nem szerepel az angol DTS, a lemezeken viszont megtalalhato
0
2006. január 7., szombat 19:16
959
Pitch Black- 22 év sötétség: Sza l ezt is elirtak, helyesen: 22 evente sotetseg. A lemezen nem talahato angol DTS, a borito szerint igen
0
2006. január 7., szombat 19:14
1390
ALIEN QUADRILOGY dobozon DTS-logo szerepel, ám egyik lemezen sincs DTS. :(
0
2006. január 7., szombat 19:12
3495
A Denzel Washington-os Hurrikán borítója szerint nincs szinkron a lemezen, pedig van rajta!
Dante pokla: A borító szerint van 8 féle szinkron (köztük magyar surround), nincs magyar felirat és extraként egy előzetes van feltűntetve! Valójában pedig van rajta magyar felirat, egy magyar surround, egy angol 5.1 és egy angol DTS is + 1 rakat extra, ami mind magyar (még az audiókommentárok is)! A poén, hogy a lemeznek BIG_FAT_LIAR a neve! :)
Bryan Adams - Live at the Budokan: Elvileg egy stereo és egy 5.1 van rajta, gyakorlatilag van egy DD 5.0, egy DD 2.0, és ha távkapcson váltunk akkor egy MPEG 2.0!
Különvélemény: A borítón lévő DD valójában DDex, a DTS pedig DTS-ES!
Most ennyi jut eszembe, de van még bőven!
0
2006. január 7., szombat 19:12
16099
Én is jobbik esetet írnék. :-)
Pokolból 2 lemezes változatán a hátoldalon 2.0-ás hang van feltüntetve, holott 5.1-es van rajta. :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. január 7., szombat 19:02
5042
Kapásból a Csillagkapu DVD jut eszembe a boríton 2.0-ás szinront írnak, talán még az Xpress rendszerében is, de valójában egy ütős, 5.1-es szinkron van. (Mondjuk ez a jobbik eset :-)
0
2006. január 7., szombat 18:49
2938
Igazabol azert nyitom ezt a topicot mert talan nem csak engem idegesit, hogy tele van a magyar piac hibasan specifikalt es hibas kiadvanyokkal. Hoznek nehany peldat.
Warner kiadvanyok. Jobaratok 10. evad. Ugyanaz a sablon ment a boritora, mint a tobbinel, pedig tobb hang sav van rajta es tobb nyelvu felirat. Ezen kivul nincs feltuntetve az extra, viszont a videoklipp igen, de az nincs a lemezeken. Aztan ott van az Elnok emberi 1. evad, ahol a kis fuzetecske szerint a masodik lemezen is 8 epizodnak kellene lennie, helyette het van es a harmadik lemez specifikaciojaval ellentetben (hatnak kene lenni) 7 epizod van a korongon. Ez utobbi azert volt vicces mert eloszor nem kicsit ijedtem meg, mikor eszrevettem a hianyzo epizodot. Aztan atneztem a lemezeket es meg van mind, csak mas elrendezesben, mint a fuzet szerint.
Aztan ott van a BEST fele Kill Bill diszdoboz, amin nincs DTS.
Aztan jojjon az SPI, Ponyvaregeny, a specko szerint 5.1 es 2.0 magyar hang van a kiadvanyon, a valosagban 5.1 es 1.0 mono (raadasul 5.1 rendszeren az 1.0 a centerbol szol csak).
Talalkoztatok mar ti is ilyen hibakkal? Gyujtsuk ossze...