Keresés

Ryan közlegény megmentése - extra változat (2 DVD)

2007. október 3., szerda 17:39
Nálam rengeteg 16:9 képű filmnél jelentkezik ez a "hiba". Engem is érdekelne az oka... meg az esetleges gyógymód.
0
2007. október 3., szerda 17:32
Hy All!Másnak is jelentkezett h a képen a film közbe felül és alul a két fekte csíkon (sorry de nem tom h hívják) hiba van,szal a felsönél belelog egy mm-nyit az alonál meg kintebb van egy mm-nyit...a képernyő közepétől balra...nem zavar mivel a kevdenc filmemet szebb köntösbe nehezebb elképzelni,de azért izgat h másnak is van e ez a dolog vagy csak nekem..
0
2007. október 2., kedd 17:24
Itt a menükép, ill. pár kép a dokumentumfilmből, ami elvileg lemaradt a digisről.
25 perces doksifilm!

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 2., kedd 17:14
Hát igen igazatok van. Ha nekem lenne II. világháborús gyűjteményem, akkor nem érdekelne az az egy extra.
Szóval felteszem a kérdést:
Van valakinek eladó II. világháborús gyűjteménye? :-)))
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 2., kedd 17:05
Lemaradt: rendicsek! ;-))
0
2007. október 2., kedd 17:05
:-)))))
0
2007. október 2., kedd 17:01
Egyezzünk ki döntetlenben! :-)
most posts by TM
0
2007. október 2., kedd 17:00
Nagykerben nekem sem volt sokkal több Annyival spóroltam, hogy a korábbi kiadásokat mind passzoltam, de ennek már nem tudtam ellenállni. Jónak mondható kiadvány, és van benne hely a szinkronizált változatnak is. :-)
most posts by TM
0
2007. október 2., kedd 16:43
Igazatok van, ha a Ryan-boxot is idevesszük, akkor egyből szamárságnak tűnik a kijelentésem. :-)Helyesbítek: ha lehetett volna választanom annak idején (de nem lehetett, mivel nem egy időben jöttek ki, és nem lehetett tudni, lesz majd 1x digis Ryan is, pláne box), én a több extrás műa. tokosat vittem volna a digivel szemben. Így már talán nem tűnök annyira "igénytelennek". Közben meg de, mert a boxot nem voltam hajlandó megvenni. :-)
0
2007. október 2., kedd 16:42
Ez igazából azért pénztárca vastagság kérdése is lehet. :-(
Nekem először egy német 2 DVD-s feliratos DTS nélküli verzióm volt, aztán jókor voltam jó helyen és a gyűjteményt nem tudtam nem megvenni az elárazott 3990 Ft-os áron, pedig akkor még nem voltam az a "cseréljük már le digire, ha van" arc. Azóta sem értem hogy hogyan juthattam én ehhez a gyönyörűséghez ilyen sz@ré-hugyér.
0
2007. október 2., kedd 16:17
Nem hát. Na de itt műanyag tokokról meg belbecsről volt szó, és hát ugyan miféle igényesség az, ha a Ryan közlegényből valakinek nem a gyűjteményes változat van meg? :-)
most posts by TM
0
2007. október 2., kedd 15:53
A két doksi DVD a II. világháborús gyűjteményben van. Az azért nem egészen az akciós Ryan digi. Árát tekintve sem és hát máshogy sem.
Egyébként én is a díszdobozzal rendelkezem. :-) Korrekt darab.
0
2007. október 2., kedd 15:51
nem akármilyen két doksi dvd.
0
2007. október 2., kedd 15:46
A két dokumentum dvd a belbecs része, én is igényes vagyok.
most posts by TM
0
2007. október 2., kedd 15:35
Az, hogy lehet, hogy a Digipackosról levesznek 1 darab extrát?
0
2007. október 2., kedd 15:31
OFF!

TM! Írtam e-mailt. Urgent!

OFF VÉGE!
0
2007. október 2., kedd 15:31
Még én sem adtam el a régi DTS változatomat, de szerintem megtartom! :-)
Majd később rakok fel képet a menüről!
0
2007. október 2., kedd 15:23
Én meg azt veszem észre magamon, hogy kezd egyre kevésbé érdekelni a külcsín (digi-nem digi), inkább a belbecs legyen kifogástalan. Lehet, hogy "igénytelenedem"? :-))
0
2007. október 2., kedd 15:17
Ha az volt az ára a diginek, a Price for Peace-nek, meg a Shooting War-nak, hogy egy extrával kevesebb legyen, akkor kicsit sem bánom.
most posts by TM
0
2007. október 2., kedd 15:05
Melyiken szerepel? Dobj egy képet a menüről!
0
2007. október 2., kedd 13:34
a ryan sem éppen olcsó teljes áron, bár ér annyit amennyi. rosszul gondolod, ha szerinted a magyar nyelvű borítók itthon készülnek.
0
2007. október 2., kedd 12:45
Ó, de jó, hogy nem adtam el a műa. tokos DTS-verziómat, mikor megvettem a digit. Nem mintha abszolút nélkülözhetetlen lenne az említett extra, de akkor is. Ez szerintem is ostobaság az illetékesek részéről.
0
2007. október 2., kedd 12:21
Megnéztem, összehasonlítottam a két példányomat.

Ez az extra sajnos már nem szerepel a digipackos változaton. De kérdem én: hogyhogy nem?

Dokumentumfilm - Ryan közlegény átmentése az ellenséges vonalon

Nem tették rá az új változatra. 25 perces dokumentumfilm.
0
2007. október 2., kedd 11:58
Nekem hozzáért emberkére lenne szükségem. :-)
Ezen a változaton az extrák között megtalálható a régi kiadású 2 lemezese DTS változaton lévő extra?
0
2007. október 2., kedd 11:25

Nem akartam szóismétlést..
0