Keresés

Ryan közlegény megmentése - extra változat (2 DVD)

2006. december 26., kedd 17:47
Szoval ez az eredeti Digipak. Ha ez ennyire szar minoseg, en a jovoben inkabb nem kerek belole. A lemezek allandoan ki akarnak esni belole, mindenki tokja ilyen szar vagy csak nekem jutott ez az orom?
0
2006. november 7., kedd 0:27
Közben rájöttem, hogy ugyanaz.
0
2006. november 7., kedd 0:20
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ez a kiadás megegyezik-e ezzel, vagy különbözőek?
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/229347
0
2006. március 9., csütörtök 21:22
egyetértek. ugyan jómagam is megvédem spielberget, ha ilyeneket hallok, hogy egy szakállas gyökér, aki oda-vissza hazudozik, de nekem se a kedvenc filmem a ryan. de nem vagyok se ateista, se liberálbolsevik proligyerek, se igénytelen gyűlöletkeltő stb.
0
2006. március 9., csütörtök 21:14
A Ryan közlegény bevezetője és fináléja mindamellett nagyon emlékezetesre sikeredett! A film összességében hullámzó, de ez a brutális képsorok hatása, és a "csendesebb" jelenetek lassúsága miatt adódik össze. Szerintem egy remek háborús történet, ha nem is ér fel a legnagyobb klasszikusokig.

Más!

Lehet, hogy vannak itt olyanok, akik Spielberget védik, mert szeretik a munkáit, de azt gondolom, hogy kijelenthető az is, hogy nincs még egy rendező, akit e fórumon ennyit szapultak volna. Ez is tény! Pedig azért lehetne Spielberg szintje alatt is kutakodni - Zemeckis, Howard stb. stb.
Mondom tömörebben: a fikázás is egyoldalú!
most posts by TM
0
2006. március 9., csütörtök 19:15
Az 54. hozzászólás ezt mutatja.Az Amadeus tényleg így állítja be.("féltehetség,látványos üresség...")A zenével foglalkozók 99.9%-át be lehetne sorolni ebbe a kategóriába,de nélkülük mégis szegényebb lenne a zene.Nem lehet mindenki elsőhegedűs,a kórusban is kell valakinek énekelni.
0
2006. március 9., csütörtök 19:07
salieri a mai napig játszott zeneszerző. inkább vagyok salieri, mint postás józsi. :)
0
2006. március 9., csütörtök 19:00
Ki ítélte meg őt az Amadeus alapján?
0
2006. március 9., csütörtök 18:55
A zenetörténetben egyáltalán nem jegyzik túl rossz helyen Salierit. A hanglemezkiadás meg szerintem egyáltalán nem mérvadó, mert Temzét lehetne rekeszteni dagály idején a sok tehetségtelen előadó lemezeivel, akikben valaki mégis fantáziát látott...
0
2006. március 9., csütörtök 18:48
Arrafelé a tengerparton nincsenek csúnya, hájas nők??? Ott a helyem! Persze szigorúan a barátnőm nélkül. Rontaná csak a statisztikát...; )
0
2006. március 9., csütörtök 18:45
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. március 9., csütörtök 18:43
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. március 9., csütörtök 18:41
Azért Salierit ne az Amadeus alapján ítéljük meg.Nem volt zseni,de azért jó zeneszerző volt.Maga a film részben fikció.Semmi bizonyiték nincs rá,hogy bármiben ártott Mozartnak.
Egyébként,aki nem szeret egy rendezőt,ne nézze a filmjeit.Tényleg túl van már a fénykorán,a Világok harcát egy igen gyönge filmnek tartom,de azért nem kezdek el gyűlölködni.Összes filmje alapján a kommersz rendezők között a jobbak közé tartozik.
0
2006. március 9., csütörtök 18:21
A ruháidat se felejtsd el megszaggatni... :)
0
2006. március 9., csütörtök 18:09
Hamut kell szórjak a fejemre: "élvezem" a hozzászólásaidat! :-)
most posts by TM
0
2006. március 9., csütörtök 18:04
Őszintén szólva Spielberg-rajongóként is leszarom, hogy tehetségtelennek tartod-e vagy sem, az viszont egyszerűen szánalmas, hogyan hergeled magad: újabb és újabb nevekkel illeted (mint Csavardi Samu Gollamot), egyre több topikot írsz tele ugyanazokkal a - megszállott módjára ismételgetett - gondolatokkal, majd azt állítod, hogy nem gyűlölködsz... A következő mondatban természetesen ismét eljutsz a liberálisokhoz és a tolerancia intoleráns hirdetőihez.

Véget értek azok az idők, mikor dühödten vitába száltak Veled, inkább kiröhögnek izzadságszagú vagdalkozásaid miatt.

Ui: 1985-ben láttam a Cápát. Teltház volt, a moziban szinte végig döbbent csend; amikor a cápa felbukkan a gyanútlan Roy Scheider mögött, a szomszédom úgy rúgott bokán, hogy 6 napig fájt... Persze, az a rendező, akit - az anekdota szerint legalábbis - kinevetnek a kubai halászok, hagyjon fel a filmkészítéssel! Mi, Salierik, liberálisok, a szakállas főgyűlölködő istenítői nem halászunk...
0
2006. március 9., csütörtök 17:43
talán témába vág:

http://www.metacafe.com/watch/73755/holy_clip/

:D
0
2006. március 9., csütörtök 17:15
Én nem haragszom, sőt megköszönöm hozzászólásaid gyengéd érintését.
Üdvözlettel: Salieri
0
2006. március 9., csütörtök 17:07
0
2006. március 9., csütörtök 16:59
Mivan he?
A... izé... a hogyishíjjákra mondod ezt a... miafrancot?
Nemtom mirő beszész!
most posts by TM
0
2006. március 9., csütörtök 16:58
Szerintem túlértékeled Spielberget, ennyire azért nem jó rendező ő.

Komolyra fordítva a szót: K, ugye azt azért nem gondolod komolyan, hogy Steven Spielberg jelentőségének értékelése a Te feladatod kell hogy legyen. Hagyjuk ezt inkább a hozzáértőkre...Egyébként én sem rajongok különösebben a filmjeiért, számomra az utolsó nézhető az Indiana Jones 3 volt. Jó előre félek a negyedik résztől, mert lehet, nem fog tudni már kellő alázattal nyúlnia témához. Kézikamerától, meg grízes szűrőtől már hányok!
0
2006. március 9., csütörtök 14:41
A salieris én voltam, de nem akartam elkapni ezt a lényeget. Az én kis buta fejemben ettől sokkal középszerűbb gondolatok(?) forognak.
0
2006. március 9., csütörtök 6:26
Pál ismét velünk? :)
0
2006. március 9., csütörtök 1:59
drága Kám, szép ez a kereszteshadjárat meg minden, de a Cápa meg a Párbaj, namost az a helyzet hogy ezekkel nincsen különösebb probléma, hovatovább nem tudom láttad-e az Elveszett frigyláda fosztogatóit? Pótold barátom, Sugarlandi hajtóvadászat hasonlóképp szórakoztató, de van egy film bazmeg, a Poltergeist, elvileg a Hooper rendezte de tulajdonképpen Spielbergo mester, imádni fogod komolyan, kedvenc jelenetemben Craig T. Nelson egy Reagen könyvet olvas, JoBeth Williams füves cigit sodor, a tévében meg megy a moral majority, s a kamera köztük tekereg, hát kábé ez a nyolcvanas évek legjobb jelenete a Massacre at the Central High fináléjával és a Near Dark szerelmes véradásával (C) szoros versenyben, szóval ha Spielberger úgy 86 magasságában megöli magát, ma egy kedves emlék lehetne, ehhez képest úgy a rendszerváltások óta ámokfut, s mintha szándékkal tenné, de ez nem amolyan Herschell Gordon Lewis féle rosszfilm-csinálás, sokkal szemetebb annál, és nem érdemel bocsánatot, Ryan közlegény például azt hiszem a legszarabb film a világon, bár láttam egyszer egy orosz ifjúsági filmet, lovacskák voltak benne, nyári szünidő meg autista kisgyerek, valamint Sztálin, de nem, a Ryan még ennél is sokkal rosszabb.
0
2006. március 9., csütörtök 1:16
"a Cápa alatt a fél mozi a térdét csapkodta a röhögéstől"

hehe, most sikerült megnevettetned. :D de tényleg! elképzelem ahogy santiago szól a fiúnak, hogy üljenek már be a cápára, de ő figyelmezteti a öreg halászt, hogy nem fog menni, mert a többi halász már felvásárolta az összes jegyet a cápára, hogy egy jót röhögjenek, másrészt a szülei nem tartják szerencsésnek, hogy állandóan santiágóval megy a cápára.
0