Keresés

Keresés

2007. március 20., kedd 11:35
ez az vamzer, köszönöm szépen. óriási film. nézd meg.
0
2007. március 20., kedd 11:34
minden stimmel, csak az uborka hiányzik.
0
2007. március 20., kedd 9:10
Azt hiszem, megvan az uborkás filmed: A szerelemhez idő kell /Crossing Delancey/. Link:
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=30386&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2
0
2007. március 20., kedd 8:38
Nem a MRS. PARKER ÉS AZ ÖRDÖGI KÖR című filmről van szó?

http://www.imdb.com/title/tt0110588/
0
2007. március 20., kedd 5:47
továbbra is keresem az uborkás filmet.
0
2006. december 28., csütörtök 13:36
nagyon okos vagy, apukám, de inkább mondd meg, mi a címe az uborkás filmnek, utána legyen nagy a szád
0
2006. december 28., csütörtök 13:31
:)

En ugy latom az a topik meg januarban indulat.
0
2006. december 28., csütörtök 13:22
höhö, lesz itt nemsokára topikzárás,bannolás, meg mindenféle csemege ! :))
0
2006. december 28., csütörtök 13:17
MI a fasznak kell nyitni ilyen topikot mikor már van egy???
Akkora kretének vagytok h rendesen elképesztő..
0
2006. december 28., csütörtök 4:37
szóval láttam vazzeg egy filmet úgy egy hónapja, dunatv vagy rtl-klub, fene tudja, egy csinoska, göndörhajú zsidó csajról szólt, aki már elmúlt harminc, és nincsen pasija, egy könyvkiadónál dolgozik, és így fél lábbal bent van az irodalmi életben van, de inkább azért kint, és van egy menő író pacák, akire ráindul, de aztán rádöbben hogy az élet nem a nagystílű, túlfinomult zsidó írókról szól, hanem a szelíd, táncoskedvü zsidó uborkaárusokról és ezért egy ilyen uborkaárussal jön össze inkább a film végén, megrendítő darab, már nem az uborkaárus, hanem a film, ez az uborkás fickó az utolsó jelenetben részegen táncol a zsidó lány mamájával, miközben a zsidó lányra vár, akit éppen az író kefél, de még innen is van visszaút, mert a szerelem nem ismer határokat, hát még ha egy uborkaárus űzi, szóval egy szó mint száz, nagy film volt, és ezt a filmet keresem srácok, segítsetek
0
2006. december 28., csütörtök 4:26
láttam vazger egy filmet úgy másfél hónapja a tévében és nem néztem meg utána a címét, nem is értem hogy történhetett ilyesmi, de hát már megtörtént, nincs mit tenni, a múlton fölösleges keseregni, nyafogni, hogy ezt elhalasztottuk meg azt csesztük el nagyon, hát ez nem vezet uraim sehova, ülni a kocsmában és csapkodni az asztalt hogy a kurva anyját ennek az egész világnak, na hát ez szánalmas és szánalmasak vagytok mind hogy nem tudtok a sarkatokra állni és a nyomorult, szaros kis életeteket legalább annyira gatyába rázni, hogy jóérzéssel dőljetek a sírba, ti büdös kis patkányok, semmirekellők, hogy rohadnátok meg most, de azonnal
0
2006. január 27., péntek 13:08
Keresném: Kék madár című fil, Elizabeth Taylor szerepelt benne.

Eredeti cím: The Blue Bird (1976)

Kazettán vagy dvd-n. Szinkronos vagy feliratos érdekelne.
0