Egy hozzászóláson belül XY felsorol tíz momentumot tíz sorban, ugyan már ne mondd, hogy nem fut át a szemed azon is, amire nem vagy kíváncsi? Ehhez nagyon rosszul olvasónak kell lennie valakinek. Míg egy konkrét filmnél tudom, hogy ha még nem láttam, és belenézek az ahhoz tartozó írásokba, akkor az én felelősségem, hogy lelövöm a poént az olvasással, vagy sem. Ez csupán egy technikai probléma, tényleg nem személyeskedésből írom. Lehet, hogy az a baj, hogy az átlagnál gyorsabban olvasok.
Másképpen megfogalmazva, például egy moziajánlónál az ember eleve tudja, hogy a hozzászólás spoileres, és azt az egész bekezdést kihagyja, esetleg nem is nézi meg a Moziajánló topicot, de az ilyen tömörebb felsorolásoknál nagyobb az esély, hogy nemkívánatos információba botlik bárki is - szerintem. Ha a topic címe az, hogy pl. "Feledhetetlen pillanatok a Casablancából", akkor bátran olvasok bele, mert nagyon is érdekel, hogy másnak mennyire tetszett az a film, ami nekem is, de így ömlesztve egész más, a fent említett okból. Na, ennél jobban már nem akarom ragozni!