Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2006. február 20., hétfő 21:52
Értem , és köszönöm neked is az információkat.
0
2006. február 20., hétfő 20:18
A kutya meg a macska... Pedig úgy csináltam, ahogy Téglagyári maestro levéste...nah mind1...nem akarok itt kisérletezgetni aki meg kivánja kuksolni itt van két közvetlen link :

http://www.bozoky.com/jw_coll_pic1.jpg & http://www.bozoky.com/jw_coll_pic2.jpg
0
2006. február 20., hétfő 20:14
Én John Williams fan vagyok...Nem teljes még a gyüjteményem :)))))  Star Wars re-issue kiadásokat és a Boston Pop -os cuccokat ebbe nem raktam bele....

Ime a John Williams gyüjteményem:

0
2006. február 20., hétfő 20:06
DC! A német Amazon nagyon megbízható, őket ajánlanám. Az angollal már vannak gondok - tőlük akárhányszor rendeltem CD-t, mindig tokot cserélhettem, mert össze volt törve - borzalmasan csomagolnak! Az amerikaival azért kell vigyázni, mert az Unión kívül van, tehát vámköteles lesz az áru, amit veszel.

Az általad említett 7 eurós SW-CD-k német nyelvű rádiójátékok. Nem tudom, hogyan lehet belőlük 23 euró. Az árak azért is nőhetnek, mert az ÁFA (náluk Mehrwersteuer - Mwt.) minden országban más. 20 eurótól nem számítanak fel postaköltséget, a Magyar Postával viszont jó lesz vigyázni - szerintem a DVD-det is ők késleltették!!!
0
2006. február 20., hétfő 17:41
Értem,és köszönöm a gyors reagálásokat.Az amazon-ra gondoltam ott láttam egy-két érdekes dolgot star wars témában,láttam vlmi olyasfélét is ha jól láttam,hogy nem zenei anyag hanem vlmi effektek vagy ilyesmi van cd-n?De mondjuk még inen meg is rendelném a dolgokat,de példa rá,hogy mondjuk a Chuck Norris filmemet az Invasion Usa-t percre ponotosan 1 honapot utaztatták,már gyakorlatilag elkönyveltem magamban azt a tényt,hogy "útközben eltünt" ez is egy Norris film cime nem? :) ja az "ütközetben eltünt" na mindeggy szval kicsit félek ettöl az amazon-tól,nem beszélve a többi ágáról fr és de na ezek aztán felsőfokon üzik azt hogy hogyan nyúlják le az embert.Például az emlitett eggyik star wars cd a német amazon-on ugy 7 eu körül van,de mire a virtuális kasszához fáradok lessz belöle 23 eu is,jó nem egy eget rengető összeg ,de akkor is minden szir szart ráraknak mire fizetni akarok akkor már inkább a com-ról rendelek ott mégis olcsóbban jön ki az ember.
0
2006. február 20., hétfő 17:01
Úgy tudom, hogy az első kiadásnak számító Polydor-lemezek már nem igazán szerezhetőek be. Ezek a felső sorban látható lemezek, az "A New Hope" eredetileg klasszikus, "gigavastag" duplatokkal jelent meg, az V. ill. VI. epizód borítója pedig az első magyar könyvborítókéval egyezik meg. A kilencvenhármas anthológiához gratulálok, az is szép doboz! A 97-es kiadásnak az amerikai hologramos verzióját szerezd meg, ha tudod! Egyik cimborámnál rendszeresen nézegetem őket, nagyon szépek, egyedi, különleges gravírozásúak, beépített könyvecskékkel!
Ezenkívül pedig a tavaly kiadott verzió létezik, az ezüstös-fekete (dvd-tokkal megegyező dizájn) tartóban kapható három duplalemez, melyek mindegyike egy exkluzív hologramos montázst is tartalmaz. (lásd a képeken)
Remélem nem felejtettem ki semmit!
Jó vadászatot! :-)

Ui: Igazán nagy kincsnek a bakelit-albumok számítanak, ebből az első (negyedik) film kapcsán egy szétnyitható duplaalbum jelent meg, A Birodalom visszavágnak a belső lemezcsomagoló papírján van rengeteg fekete-fehér fotó, szinte olyan, mint egy fotóképregény, míg a Jedi visszatér LP verziója amellett, hogy szintén szétnyitható borítójú volt, mégis csupán szimpla volt, és a borító másik felében egy kétoldalas, négy lemezborító nagyságú, széthajtogatható szuper poszter lapult!
Ha ezeket is be tudod valahonnan szerezni (szinte csoda-kategória!), akkor már valóban tekintélyesnek mondható lesz a kollekciód!
most posts by TM
0
2006. február 20., hétfő 16:50
DC szerintem a 2004es kiadásokra semmiképp ne adj pénzt, mert azok egy az egyben a 97es kiadások újranyomása csak más és rosszabb borítóval.
Még az eredeti 80-83as kiadások érhetnek valamit, de nekem is a 93as és 97es lemezek vannak meg és szerintem ezek bőven lefedik a klasszikus trilógia zenei anyagát.
0
2006. február 20., hétfő 15:41
T téglagyári megálló ! szeretnék én is ezúton gratulálni a filmzene gyüjteményeidhez,és eggyuttal megkérdeznélek téged hogy te mit ajánlanál,honnan rendelhetnék én is filmzenéket? elsösorban a star wars gyüjteményemet szeretném bőviteni,eddig csak 2 változat van meg nekem,ebböl egyik az anthology 1993-ból,a másik pedig a 97-es változatok.A segitségedet elöre is köszönöm.
0
2006. február 20., hétfő 13:17
Ezen a számon vagy elérhetetlen?
most posts by TM
0
2006. február 20., hétfő 13:00
Elfelejttetted velem
0
2006. február 20., hétfő 12:58
Haláli ez a "tetem"!
most posts by TM
0
2006. február 20., hétfő 12:57
Elfelejtetem a számát, adj Te! :-))
most posts by TM
0
2006. február 20., hétfő 12:48
Adj egy faxszámot! :))
0
2006. február 20., hétfő 12:44
Ha elfaxolod, dedikálhatom! :-)
most posts by TM
0
2006. február 20., hétfő 12:32
Kinyomtattam. Csak hogy el ne felejtsem... :)
0
2006. február 20., hétfő 12:26
Látom, emlékszel a szavaimra! Igen, az utolsó mondat mai "frissítés"! :-)
most posts by TM
0
2006. február 20., hétfő 12:21
"Azért előtte nézd meg a képet, 1:1 arányban, hogy mekkora, mert, ha nagyobb, mint amekkora idefér, akkor szétcseszi az oldalt!"
Nekem ezt nem is írtad! :)
0
2006. február 20., hétfő 12:19
A képet előbb feltöltöd valahová pl. "www.képfeltöltés.hu, vagy www.imageshack.us oldalra, és utána belinkeled ide.
a link elé ezt írd be:  
egy a lényeg, hogy ne hagyj szünetet az "i" betű elött, és az egyenlőségjel után sem, és a végén sem, egyedül az "img" és az "src" között.
Azért előtte nézd meg a képet, 1:1 arányban, hogy mekkora, mert, ha nagyobb, mint amekkora idefér, akkor szétcseszi az oldalt!
Várom a képeid!
most posts by TM
0
2006. február 20., hétfő 12:18
Hát kincsem az szerencsére van elég :)
Majd csinálok pár képet a drágaszágaimról.
0
2006. február 20., hétfő 12:12
Viszonylag hülye vagyok ezekhez a fórumokhoz...Hogyan kell képet fellinkelni?
0
2006. február 20., hétfő 11:34
Egy üres asztalra kiteheted az általad legjobbnak tartott kincseket, amíg lefényképezed!
Én is így csináltam, mert nálam is káosz van, amit csak én látok át. :-)
most posts by TM
0
2006. február 20., hétfő 11:30
Na végre egy nekem való topic.
Filmzene rajongó lévén nekem is közel 600 eredeti lemezen van, amikről sajna nem tudok képet csinálni mert Suttertől eltérően nekem nincsen ilyen korrekt szekrényem hozzájuk így oda pakolom ahol éppen üresedés van a polcokon :D

0
2006. február 20., hétfő 11:24
Örülök, hogy "ráharaptál" a horogra, a te gyűjteményedre már régen kíváncsi voltam! :-)
Nagyon szép, és értékes!
Kár, hogy kihalófélben van az általunk képviselt szemlélet. Egy igényes kiadású filmzenét sosem pótolhat egy mp3.
most posts by TM
0
2006. február 20., hétfő 7:52
Me too... Én inkább John Williams rajongó vagyok...Én is kiadtam anno az A.I. oscar promójáért egy vagyont :-) Szóval értem miről beszélsz.
0
2006. február 20., hétfő 2:31
ha ennyire tetszik miért nem veszed meg eredetiben? nem érdemel meg ennyit a zene?
pedig az pont nem is olyan drága ;)
0