Úgy tudom, hogy az első kiadásnak számító Polydor-lemezek már nem igazán szerezhetőek be. Ezek a felső sorban látható lemezek, az "A New Hope" eredetileg klasszikus, "gigavastag" duplatokkal jelent meg, az V. ill. VI. epizód borítója pedig az első magyar könyvborítókéval egyezik meg. A kilencvenhármas anthológiához gratulálok, az is szép doboz! A 97-es kiadásnak az amerikai hologramos verzióját szerezd meg, ha tudod! Egyik cimborámnál rendszeresen nézegetem őket, nagyon szépek, egyedi, különleges gravírozásúak, beépített könyvecskékkel!
Ezenkívül pedig a tavaly kiadott verzió létezik, az ezüstös-fekete (dvd-tokkal megegyező dizájn) tartóban kapható három duplalemez, melyek mindegyike egy exkluzív hologramos montázst is tartalmaz. (lásd a képeken)
Remélem nem felejtettem ki semmit!
Jó vadászatot! :-)
Ui: Igazán nagy kincsnek a bakelit-albumok számítanak, ebből az első (negyedik) film kapcsán egy szétnyitható duplaalbum jelent meg, A Birodalom visszavágnak a belső lemezcsomagoló papírján van rengeteg fekete-fehér fotó, szinte olyan, mint egy fotóképregény, míg a Jedi visszatér LP verziója amellett, hogy szintén szétnyitható borítójú volt, mégis csupán szimpla volt, és a borító másik felében egy kétoldalas, négy lemezborító nagyságú, széthajtogatható szuper poszter lapult!
Ha ezeket is be tudod valahonnan szerezni (szinte csoda-kategória!), akkor már valóban tekintélyesnek mondható lesz a kollekciód!