Sebastian Leilo/Campos: Navidad Xavier Dolan: Megöltem anyámat! Xavier Dolan: Laurence Anyways Christophe Honoré: Szerelmesdalok Christophe Honoré: Anyámat! Christophe Honoré: Dans Paris Jacques Doillon: Akárki megteszi... Jacques Doillon: Házasság (hármasban) Magyarország 2011 (szkeccsfilm) Tarr Béla: A londoni férfi Tarr Béla: A torinói ló Fehér György: Szürkület Fehér György: Szenvedély Fehér György: A nők iskolája Fehér György: Volpone Fehér György: A bosszú Edelényi János: József Attila - Költészet Edelényi János: II. Richárd Hajdu Szabolcs: Tamara Fliegauf Benedek: Womb Kocsis Ágnes: Pál Adrienn Mudruczó Kornél: Szelíd teremtés - Frankenstein-terv Makk Károly: Megszállottak Makk Károly: Elveszett paradicsom Makk Károly: Az utolsó előtti ember Szőts István: Emberek a havason Szőts István: Ének a búzamezőkről Bódy Gábor: Amerikai anzix Bódy Gábor: A kutya éji dala Huszárik Zoltán: Csontváry Jean-Luc Godard: Week-end - egy kozmoszban elveszett film Jean-Luc Godard: Éli az életét - tizenkét képben Jean-Luc Godard: Hímnem-nőnem - tizenöt hiteles tény Jean-Luc Godard: Külön banda Jean-Luc Godard: Made in U. S. A. Jean-Luc Godard: Mentse, aki tudja (az életét) Jean-Luc Godard: Keresztneve: Carmen Francois Truffaut: A zöld szoba Francois Truffaut: Lopott csókok Francois Truffaut: Családi fészek Francois Truffaut: Menekülő szerelem Francois Truffaut: Két angol lány és a kontinens Louis Malle: Lidércfény Louis Malle: Zazie a metróban Louis Malle: Szeretők Louis Malle: Ványa a 42. utcában Agnés Varda: A nantes-i Jacquot Nanni Moretti: A misének vége Jacques Rivette: A szép bajkeverő Eric Rohmer: A férfigyűjtő Eric Rohmer: Pauline a strandon Eric Rohmer: Barátnőm barátja Eric Rohmer: Párizsi randevúk Eric Rohmer: A nyár meséje Eric Rohmer: Az ősz meséje Robert Bresson: Egy szelíd asszony Dreyer: A harag napja Eizenstein: Patyomkin páncélos Andrzej Wajda: Ártatlan varázslók Luchino Visconti: Rocco és fivérei Roberto Rossellini: Németország 0 év Roberto Rossellini: Itáliai utazás Vittorio de Sica: Umberto D. - A sorompók lezárulnak Pier Paolo Pasolini: Disznóól Pier Paolo Pasolini: Teoréma Pier Paolo Pasolini: A csóró Michelangelo Antonioni: Az éjszaka Michelangelo Antonioni: A kaland Michelangelo Antonioni: A kiáltás Michelangelo Antonioni: A barátnők ... ... ...
0
2012. február 15., szerda 21:23
1277
Kevin Smith Red State c. filmjének örülnék... Remek hangulat, seggfej karakterek, és ólom minden mennyiségben
Trailer Red State Trailer 1
...És egy kicsit hosszabb, enyhén spoileres trailer Red State Trailer 2
0
2012. február 13., hétfő 12:01
1322
Radírfej (Eraserhead) már olyan régóta vágyom egy normális minőségű DvD-re
Barry Lyndon Blu-Ray-en
0
2012. február 3., péntek 17:50
4078
Értem és kár érte nagyon. Szeretem a filmjeit. Az is szomorú, hogy kis piacra, kis példányszám esetén nem lehet előnyösebb feltételeket kiharcolni.
0
2012. február 3., péntek 17:32
6925
Én ismerek. Lehetetlen "emberi",mai eladható áron(3000 Ft. alatt) kihozni őket.Inkább 5-10 ezer lenne.Mármint az ára...Az eladható darabszám: pár száz,jó esetben.
0
2012. február 3., péntek 15:12
1604
Egy tönkrement cég éppen nagyon jó példa ide. :)
0
2012. február 3., péntek 13:56
3721
Nem tudom, a Caesar is egyszerre terjesztett Romániában és Mo-n is, ugyanígy a ProVideo, és talán a B-Roll is többpályázik. Lehet, hogy ilyen-olyan cégneveken, de mégiscsak egy kézben kezelve ezeket. Amúgy nem értek hozzá, így nem tudom, de elképzelhetetlennek tartom, hogy épp nálunk lenne lehetetlen a feladat, miközben sok más helyen megoldható.
0
2012. február 3., péntek 12:10
52685
Azt ne felejtsd el, hogy minden jogtulajdonos egy országgal tárgyal csak a díjazásról, tehát a románoknak és a lengyeleknek stb. külön-külön kellene fizetni mindenért, így az jönne ki, hogy mivel a lengyelek sokkal nagyobb piac, náluk talán kiadnák, nálunk meg nem.
most posts by TM
0
2012. február 3., péntek 12:06
3721
Pl.: legyen rajta román, szlovák, mittudomén, lengyel felirat is, és ezeken a piaconokon mind terjeszthető lenne. Így is sok a 10.000 db?
0
2012. február 3., péntek 9:36
52685
Na meg mikor fogyna el nálunk 10000 db/film Kurosawa életművéből? Talán ha minden lemez mellé járna egy kétszemélyes belépő a hétvégi VV-párbajra...
most posts by TM
0
2012. február 3., péntek 9:31
1604
Én a japán jogtulajdonú Kurosawákról beszélek, azokból egy sem jelent meg nálunk. A világon sokfelé jelennek meg DVD-n filmritkaságok, de nem minden esetben legálisak ezek a kiadványok, noha "rendes" boltokban is árulják őket. Ha mondjuk megbeszed az egész életművet egyben, akkor gondolom kijöhet valami olyan ár egy Kurosawára, hogy az elfogadható lenne... lehet így csinálták a csehek és kinyomták őket 10.000 példányban... csak hol van ennyi pénz!?
0
2012. február 2., csütörtök 21:18
52685
A Derszu Uzala a Mokép Moszfilmes sorában jött ki 5000+ áron, Az árnyéklovas is 3000+ volt az InterCom-20th Fox kiadásában. A Ran valami Studio Canal-csomagban lehetett, talán azért volt csak 2000 Ft.
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 20:51
4078
Ismersz valakit valamelyik kiadótól, aki érdeklődött már ez ügyben? Mert, ha ott ilyen árkategóriában kitudták hozni (nálunk a Caesar is nagyon jó árban nagyon jó kiadványt hozott ki) nem hiszem, hogy nekünk drágábban adnák.
0
2012. február 2., csütörtök 20:17
15
Igen.Természetesen én is a még ki nem adott filmjeikre gondoltam.Kivéve a két említett címet.
0
2012. február 2., csütörtök 16:21
1604
Nem tudom, hogy csinálták a csehek, de az biztos, hogy a japán Kurosawa filmek nagyon drágák...
0
2012. február 2., csütörtök 14:47
3721
A Kuroszavákról már írtam egy korábbi alkalommal, hogy pár éve a cseheknél láttam kb. a fél életművet a 990 ft-osnak megfelelő kategóriában, cd/dvd-boltoktól kezdve az újságosokig mindenhol árulták. Nem hiszem, hogy a yen-korona és a yen-forint váltás között akkora különbség lenne. (Magyarul: valószínűleg nem annyira drágák, csak itthon nem meri felvállalni senki.)
0
2012. február 2., csütörtök 14:39
7074
Emlékszem, még vetítettem is annak idején.
0
2012. február 2., csütörtök 14:35
52685
Igen, arra. Robin of Locksley-t fordították Robin, a Laklira a szinkronban.
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 14:31
7074
A Robin Hood, a fuszeklik fejedelmére gondolsz?
0
2012. február 2., csütörtök 13:52
52685
Egy (HBO) szinkronos Fényes nyergek engem is érdekelne, ahogy egy Reisenbüchler Sándor szinkronizálta Robin, a Lakli is elférne még a Brooks-gyűjteményemben. Az ifjú Frankensteint viszont az ismert szinkronhangok ellenére is jobban szeretem feliarattal nézni. :)
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 13:42
52685
Kettő rendezését nem adták ki, az 1970-ben készült és az orosz forradalom idején játszódó "Tizenkét szék" című filmet (már ebben is Dom DeLuise az egyik parnere), illetve az 1991-es szintén nem annyira ismert "Az élet büdös" című munkáját, melyben egy milliomost alakít, akinek fogadásból egy hónapot kell hajléktanként tölteni az utcán.
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 13:30
1604
Mert az olasz filmek nagyon drágák, és nyilván a Fassbinder filmek is, no meg a Kurosawak... így ezek nem is lesznek, soha...
0
2012. február 1., szerda 22:02
1084
Mel Brooks rendezései közül, ha jól emlékszem, egy kivétellel minden megjelent. Mondjuk a Fényes nyergekből lehetne egy új kiadás, már régóta hajszolom.
0
2012. február 1., szerda 18:52
15
Kenneth Branagh rendezései,a Lóvá tett lovagok és az V.Henrik újra,normális képpel. Mel Brooks rendezései, Bollywoodi filmek.